L.A. Noire | PC

LA-Noire-Logo.jpg

Developer : Team Bondi
Publisher : Rock star
Genre : Historic Action Adventure
Release Date : Fall 2011

ظاهرا R* قصد دارد تا حضوری دوباره را بر روی پلتفورم رایانه های شخصی تجربه کند !

پس از نا امیدی طرفداران ار عرضه ی RDR بر روی PC امروز R* تایید کرد عنوان موفق Team Bondi در پاییز امسال با جلوه های گرافیکی ارتقاء یافته ، پشتیبانی از ماوس و کیبورد به علاوه ی حالت 3D برای PC در دو قالب عرضه ی دیجیتالی Steam و Retail عرضه خواهد شد .

دوستان لطفا در مورد خود بازی صحبت کنید.
من که هنوز زیاد آشنا نشدم با بازی.
می خوام بدونم اگه اشتباه تشخیص بدیم که طرف داره راست می گه یا دروغ که اون پایین می نویسه Incorrect یا سوال اشتباه بپرسیم که باز هم همون رو می نویسه ، چه اتفاقی میفته ؟

دوستان لطفا در مورد خود بازی صحبت کنید.
من که هنوز زیاد آشنا نشدم با بازی.
می خوام بدونم اگه اشتباه تشخیص بدیم که طرف داره راست می گه یا دروغ که اون پایین می نویسه Incorrect یا سوال اشتباه بپرسیم که باز هم همون رو می نویسه ، چه اتفاقی میفته ؟

اینکه چه سوالی رو بموقع پرسیدی و عکس العملت به جوابش درست بوده یا نه وقتی مکالمه تموم میشه پایین مینویسه .

عکس العملات باید بیشتر بر اساس مدارکی که بر علیه طرف داری باشه . من خودم تازه بعد از چند مرحله فهمیدم که حتما نباید ببینیم طرف راست میگه یا دروغ و اونو نشون بدیم . اگه تو بخش مدارکت علیه اونی که ازش بازجویی میکنی چیزی نداشته باشی زیاد نباید بهش سخت بگیری که داری همش دروغ میگی چون باعث میشه بهت بگه توکه چیزی علیه من نداری و دیگه جواب نمیده .
برعکس وقتی یه مدرک گنده علیش داری اگه به حرفاش شک داری باید بگی که داره دروغ میگه و با مدرکی که علیش داری بحرف بیاریش .

کلا هرچی جلوتر میره من بیشتر از بازی خوشم میاد .
حال و هوای جالبی داره و انیمشین صورتها هم خودش یه جو قشنگی میده به بازی .
قسمتهای اکشن هم بعنوان تنوع درکنار اصل بازی خیلی خوب کار شده .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirpers
اینکه چه سوالی رو بموقع پرسیدی و عکس العملت به جوابش درست بوده یا نه وقتی مکالمه تموم میشه پایین مینویسه .

عکس العملات باید بیشتر بر اساس مدارکی که بر علیه طرف داری باشه . من خودم تازه بعد از چند مرحله فهمیدم که حتما نباید ببینیم طرف راست میگه یا دروغ و اونو نشون بدیم . اگه تو بخش مدارکت علیه اونی که ازش بازجویی میکنی چیزی نداشته باشی زیاد نباید بهش سخت بگیری که داری همش دروغ میگی چون باعث میشه بهت بگه توکه چیزی علیه من نداری و دیگه جواب نمیده .
برعکس وقتی یه مدرک گنده علیش داری اگه به حرفاش شک داری باید بگی که داره دروغ میگه و با مدرکی که علیش داری بحرف بیاریش .

کلا هرچی جلوتر میره من بیشتر از بازی خوشم میاد .
حال و هوای جالبی داره و انیمشین صورتها هم خودش یه جو قشنگی میده به بازی .
قسمتهای اکشن هم بعنوان تنوع درکنار اصل بازی خیلی خوب کار شده .

ممنون فقط اگه مثلا اشتباه کردیم و مثلا قاتل تبرئه شد چی میشه ؟ نمیشه دوباره پرونده رو باز کرد و یارو رو متهم ؟

ممنون فقط اگه مثلا اشتباه کردیم و مثلا قاتل تبرئه شد چی میشه ؟ نمیشه دوباره پرونده رو باز کرد و یارو رو متهم ؟
نه دیگه !
اگر اشتباه شناسایی کنی زمان بسته شدن پرونده امتیاز منفی برای شما در نظر گرفته میشه و اگر این امتیازات منفی زیاد بشه براتون دردسر ساز میشه ! ;)
در انتهای بازی تمامی پرونده ها رو میتونید از ابتدا برید برای gold کردن یا هر چیز دیگه !
اما دیگه در روند بازی تاثیری نداره، چون بازی تموم شده !

خاک تو سر این RS من نمیدونم کسی مجبورش میکنه بازی برا PC بده!
فریم که رو 30 قفله افت فریم هم داره! جای تعجب داره چه طور یه سری میگن پورت خوبی بوده و 60 فریم میده!! little box هم هست گرافیک هم که تعطیل زحمت ندادن به خودشون یکم روش کار کنن یه پورت داغون تحویل دادن! با این وضعیت هر چه قدر هم گیم پلی بازی غنی باشه ارزش اعصاب خورد شدن نداره.

فریم که رو 30 قفله افت فریم هم داره! جای تعجب داره چه طور یه سری میگن پورت خوبی بوده و 60 فریم میده!! little box هم هست گرافیک هم که تعطیل زحمت ندادن به خودشون یکم روش کار کنن یه پورت داغون تحویل دادن! با این وضعیت هر چه قدر هم گیم پلی بازی غنی باشه ارزش اعصاب خورد شدن نداره.

واقعا عجیبه . کرک های دیگه رو هم تست کن ، چون واسه من FPS Cap نداره و اکثر جاها هم با یدونه GTX 460 بالای 50 فریم دارم و معمولا هم روی 60 هست.
ولی گرافیک عینا همون گرافیک نسخه ی کنسولیه .

واقعا عجیبه . کرک های دیگه رو هم تست کن ، چون واسه من FPS Cap نداره و اکثر جاها هم با یدونه GTX 460 بالای 50 فریم دارم و معمولا هم روی 60 هست.
ولی گرافیک عینا همون گرافیک نسخه ی کنسولیه .
نیازی به کرک نیست با نسخه اورجینال بنچ مارک گرفتن عمق فاجعه رو میشه تو این لینک دید. 60 فریمی هم در کار نیست.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=51570&page=5&p=1716861&viewfull=1#post1716861

سلام
بازی برای من افت فریم داشت پچ 250 مگ SKIDROW کپی کردم درست شد .

دوستانی که مشکل لگ و افت فریم دارند کارهای پایین را بکنند
1-اجرای بازی از طریق لانچر(اگه با l.a noire.exe اجرا کنید افت فریم شدیدی پیدا میکنه)
2-نوشتن -str و npt- در commandline بازی
3-بستن strartup ها و یه سری از services که ازشون فعلا استفاده نمیکنین و مخصوصاWindows Event Log

4-unistall کردن درایور گرافیک و نصب درایور جدید
5-استفاده از نرم افزاری مثل Prio که بتونین بازیها را روی priority مورد نظرتون قرار دادید سیو کنید و یه سری نرم افزار ها را روی low قرار بدین.
5- قرار دادن best performance برای ویندوز از تب Visual Effects

من الان با سی پی یو 2 هسته ای راحت 30 فریم میگیرم اول کار اصلا فریم نمیداد.

دوستان ما که 60 فریمی تو بازی ندیدیم ؟ شما چجوری با 60 میرید ؟؟

تازه کلی افت فریم عجیب غریب تو صحنه های خاص داره

گرافیک هم نسبت به کنسولی پایین نیومده باشه بالا نرفته !

یه پورت مشتی دیگه از RS !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or