L.A. Noire | PC

LA-Noire-Logo.jpg

Developer : Team Bondi
Publisher : Rock star
Genre : Historic Action Adventure
Release Date : Fall 2011

ظاهرا R* قصد دارد تا حضوری دوباره را بر روی پلتفورم رایانه های شخصی تجربه کند !

پس از نا امیدی طرفداران ار عرضه ی RDR بر روی PC امروز R* تایید کرد عنوان موفق Team Bondi در پاییز امسال با جلوه های گرافیکی ارتقاء یافته ، پشتیبانی از ماوس و کیبورد به علاوه ی حالت 3D برای PC در دو قالب عرضه ی دیجیتالی Steam و Retail عرضه خواهد شد .

من با کرک THETA بازی رو اجرا میکنم و Fraps ام فریم رو نشون میده. حالا بماند که فریم ام بین 5 و 15 ست... :دی

نمیدونم والا چی بگم من که هر کاری کردم نشون نداد چه با fraps وچه با msi afterburner شاید به ویندوز هم مربوط باشه ویندوز من 7 x64 هستش ولی با کرک skidrow راحت نشون داد.

خب مثل اینکه باید پست قبلیمو یه ویرایش کوچولو بزنم

یکی نمیاد راجع به خود بازی حرف بزنه . آخه این بازی 60 فریمش با 30 فریمش چه فرقی داره .
اصل بازی به داستان و بازجویی هاشه . چرخیدن تو شهر که درحد GTA نیست گرافیک بالا و فریم بالا بخواد .
حدس من اینه که اگر هم روی 30 تا قفل باشه بخاطر اینه که یکم جو سینمایی و تماشای فیلم به بازی بده (فیلم های سینمایی بالای 30 فریم پخش نمیشن )

یکی نمیاد راجع به خود بازی حرف بزنه . آخه این بازی 60 فریمش با 30 فریمش چه فرقی داره .
اصل بازی به داستان و بازجویی هاشه . چرخیدن تو شهر که درحد GTA نیست گرافیک بالا و فریم بالا بخواد .
حدس من اینه که اگر هم روی 30 تا قفل باشه بخاطر اینه که یکم جو سینمایی و تماشای فیلم به بازی بده (فیلم های سینمایی بالای 30 فریم پخش نمیشن )
من هنوز وقت نکردم نصب کنم ولی مثل اینکه اینم مثل GTA مشکل فریم و باگ و بندو بساط داره و به همین سادگی ها نیست
نمی دونم چرا راکستار بعد از انتشار دو بازی اخیرش سر بازی سوم بازم مشکل داره. مشخص نیست که دلیل اینکارشون چیه که اول بازی رو ناقص و با اشکال بیرون میدن و بعد با پچ می خوان درستش کنن.

من هنوز وقت نکردم نصب کنم ولی مثل اینکه اینم مثل GTA مشکل فریم و باگ و بندو بساط داره و به همین سادگی ها نیست
نمی دونم چرا راکستار بعد از انتشار دو بازی اخیرش سر بازی سوم بازم مشکل داره. مشخص نیست که دلیل اینکارشون چیه که اول بازی رو ناقص و با اشکال بیرون میدن و بعد با پچ می خوان درستش کنن.

مشکل فریم بیشتر از کرک بود

با این سیستم میتونم راحت بازی کنم؟
Ram:2Gig
CPU:3.00Ghz
Graphic:9500GT
منظور من رزلویشن 768*1024 هستش با کیفیت تقریبا خوب؟

سیستم من یکم از مال شما قوی تره. رم 3 روی xp
ولی بین 3-12 فریم (دیگه گذشت اون زمون که بین 5-15 بود!!!) بازی میکشه! اونم با تنظیمات خیلی پایین.
یکم موقع رانندگی و راه رفتن اعصابم رو له میکنه.

راستی بعضی وقتا صورت آدما موقع دیالوگ گفتن قفل میکنه! یه بار یادم یکی از مجرما با لب های قنچه صورتش قفل شد. خیلی دیدنی شده بود!!!

• Like
Reactions: aydingta
بابا عجب بد بختی ای داریم زبانمون خوب نیستا.
چکار کنم . خسته شدم از بس لود کردم بازی رو تا به جواب درست برسم.

دوستان یه کمک بکنید.
ببینید روند پرونده ها اینجوریه دیگه :
1) بازدید از محل قتل و جمع آوری اطلاعات و مدارک
2) ملاقات با شاهدین و مظنونین و پرسیدن سوال از اونها

حالا مشکل من اینه که مثلا می رم سراغ یه نفر که تو دفتر چه مشخص شده مثلا آقای مورگان که در فلان بار هستش و باید برم ازش درمورد ماشین و قتل بپرسم.
وقتی می رم پیشش و ازش سوال می پرسم و اون جواب میده مثلا تشخیص میدم که دروغ گفته ، حالا باید از بین مثلا 10 تا مدرک و شیئی که در اطراف جسد یا خونه اش پیدا کردم یه سوال دیگه از اون شخص بپرسم اما مشکل اینه که نمی دونم کدوم رو باید بپرسم.
پدرم دراومده.

ببین یا باید داستان رو خوب متوجه شی تا بتونی از ده تا یکی رو انتخاب کنی یا چرا اصلا این کار رو میکنی اگه فکر میکنی یارو راست نمیگه doubt رو بزن هیچ فرقی با lie نداره تازه مدرک هم نمیخواد..

خب اگه من Doubt رو بزنم چه فایده ای داره ؟ طرف که جواب سوال رو نمیده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or