L.A. Noire | PC

LA-Noire-Logo.jpg

Developer : Team Bondi
Publisher : Rock star
Genre : Historic Action Adventure
Release Date : Fall 2011

ظاهرا R* قصد دارد تا حضوری دوباره را بر روی پلتفورم رایانه های شخصی تجربه کند !

پس از نا امیدی طرفداران ار عرضه ی RDR بر روی PC امروز R* تایید کرد عنوان موفق Team Bondi در پاییز امسال با جلوه های گرافیکی ارتقاء یافته ، پشتیبانی از ماوس و کیبورد به علاوه ی حالت 3D برای PC در دو قالب عرضه ی دیجیتالی Steam و Retail عرضه خواهد شد .

داستان بازی

یک قربانی بی نام دیگر. یک شنبه شب عادی دیگر در لوس آنجلس. تنها یک کاراگاه هست که قصد دارد کثافت های این شهر گندیده را پاک کند. او کسی نیست جز کاراگاه کول فلپس (Cole Phelps). بازی L.A. Noire به سبک کاراگاهی است، اما یک داستان کاراگاهی معمولی ندارد. این بازی، بلند پروازانه ترین عنوان ماجراجویی است که تا به حال ساخته شده است. سال های سال، بسیاری سعی کرده اند صنعت بازی را نزدیک به صنعت سینما کنند، ولی هیچ بازی ای به اندازه L.A. Noire نتوانسته به این هدف برسد. در بسیاری از موارد بازی های داستان محور به خوبی نتوانسته اند بدرخشند و این به خاطر تکنولوژی مورد استفاده آن ها بوده است. در سینما این همیشه امکان پذیر بوده تا پیچیدگی های احساسی صورت بازیگر را نشان داد، حتی اگر دوربین آنچنان قوی ای نداشته باشید. در دوره ای که انیمیشن ها صورت آنچنان قوی نیستند تا احساسات را نشان دهند، Rockstar هدفی بزرگ را دنبال می کند. L.A. Noire حاصل تخیلات بچگی برندان مکنامارا (Brendan McNamara) رئیس استودیوی Team Bondi است. پس از این که این بازی از انحصار PS3 در آمد، کارها بیشتر شد و چندین استودیوی بین المللی Rockstar روی آن کار کردند تا بازی را برای مارچ امسال آماده کنند. چیزی که این بازی را خیلی بلند پروازانه جلوه می دهد، بازگو کردن سبکی تقریبا محو شده روی پلتفرم PC است. سبک ماجراجویی اشاره و کلیک (Point and Click) که LucasArts و Sierra در دهه ۸۰ تا ۹۰ بر آن حکم رانی می کردند. این بازی ها کاملا بر مبنای داستان و نحوه روایت آن ها استوار بودند. اینبار با L.A. Noire به این سبک روح تازه ای دمیده شده و بازیگرهای واقعی، آن را بسیار طبیعی و احساسی جلوه می دهند. موضوع سر این نیست که آن ها چه می گویند، مسئله مهم در مورد نحوه روایت دیالوگ ها توسط آن ها است.
دانلود بازی و توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

این بازی به جای این که از بازی های ماجراجویی نام برده الهام بگیرد، به گفته مکنامارا بیشتر از ادبیات وام گرفته است. او می گوید: “من عاشق جیمز الروی (James Ellroy) هستم و از بچگی کارهایش را دوست داشتم”. گذشته از ادبیات، این بازی از فیلم های کلاسیک و نوآری (Noir) چون The Big Sleep و The Public Enemy الهام گرفته است. در مرکز L.A. Noire ما یک شخصیت کاراگاه به نام کول فلپس داریم که آرون استاتون (Aaron Staton) نقش او را بازی کرده و قبلا به خاطر سریال Mad Men معروف شده بود. در طول بازی، بازیکن باید پرونده های مختلفی را حل کند. هر پرونده تحقیق و رویه خاص خود در بازنگری صحنه جرم، پیدا کردن شواهد، ارتباط برقرار کردن و در نهایت صحبت کردن با کسانی که ممکن است اطلاعات کافی داشته باشند را می خواهد. تمام این موارد بدنه اصلی گیم پلی را تشکیل می دهند. هر بازجویی به حق انتخاب شما ختم می شود، شما باید بر مبنای رفتارهای فیزیکی طرف مقابل و یا احساسات صورت و صحبت هایش به راز او پی برده و بر مبنای آن سوالات خود را پرسیده و تصمیمتان را در مورد آن شخص بگیرید. اینجا است که تکنولوژی به کمک می آید. Team Bondi تنها مکانی در دنیا است که تکنولوژی MotionScan در آن استفاده می شود. نتیجه آشکار این تکنولوژی، این است که بازیکن به راحتی می تواند شخصیتی را که مشاهده می کند، بیش از هر بازی باور کند. جزئیات باور نکردنی ضبط می شوند و موتور بازی چنین جزئیاتی را با تعداد زیادی شخصیت به خوبی اجرا می کند.

pc-28332-l-a-nd.jpg

Last edited by a moderator:
چرا کسی در مورد این بازی حرفی نمیزنه ؟

چون بیش از 90% اعضای فروم این بازی رو 6 ماه پیش تموم کردن. L.A Noire جزو معدود عناوینی هست که اگه به زبان انگلیسی مسلط نباشی و دیالوگ های ردوبدل شده رو نتونی بفهمی با آزمون و خطا باید از افراد بازی رو جلو ببری که در این صورت ادامه ی کار فوق العاده خسته کننده میشه. برای همین یه سری از کاربرا کلا با این عنوان رابطه برقرار نکردن و یه عده هم معطل نکردن و همون روزهای اولیه از عرضه رو کنسول تجربه کردن .

منم از معدود کسانی بودم یا بهتر بگم تنها کسی بودم که تا فهمیدم بازی برای PC میاد سریع بازی رو از روی کنسولم پاک کردم . یادمه تا دسک 1 هم رفتم .اما به محض شنیدن دیگه پاکش کردم.
هنوز بازی به دستم نرسیده . اما میتونم بگم همون همون 1 دیسکی که بازی کردم خیلی بهم چسپید .هوش مصنوعی بازی که خدا بود .

من بازی رو انجام دادم تا اینجا که مشکلی نداشتم و البته راضی هم هستم از بازی چون بشدت تشنه ی این سبک بودم.(ولی رانندگی تو بازی خیلی افتضاح هستش:-&یه طوریه)
گرافیک بازی هم عالی نیست ولی خوب خوبه.
تا الان که از بازی خوشم اومده این بازی رو به دوست داران این سبک توصیه میکنم.
متأسفانه نتونستم عکس از بازی بگیرم Fraps تو این بازی عمل نمیده .

دوستان سلام.
لطف کنین از کیفیت بازی بگین. از لگ ها و باگهاش به خاطر پورت بودنش.
من خیلی دلم میخواد اینو بازی کنم منتها اصلا دلم نمی خواد لگ داشته باشه.
ممنون و سپاسگذار

بازی در چه حدی سنگینه؟ کارت شما چی هست؟

fraps در همه ی بازی ها جواب می ده نسخه ی جدیدش رو بگیر گاهی اوقات exit کردن و دوباره ران کردنش درست می شه

چون بیش از 90% اعضای فروم این بازی رو 6 ماه پیش تموم کردن. L.A Noire جزو معدود عناوینی هست که اگه به زبان انگلیسی مسلط نباشی و دیالوگ های ردوبدل شده رو نتونی بفهمی با آزمون و خطا باید از افراد بازی رو جلو ببری که در این صورت ادامه ی کار فوق العاده خسته کننده میشه. برای همین یه سری از کاربرا کلا با این عنوان رابطه برقرار نکردن و یه عده هم معطل نکردن و همون روزهای اولیه از عرضه رو کنسول تجربه کردن .
بزرگترین ضعفش همینه که اگه زبانت فول هم باشه باز یه سری از قسمت ها رو باید با آزمون و خطا بری چون دیالگ های انتخابی نمایش داده نمی شه در نتیجه با اینکه همه دیالگ ها رو فهمیدی ولی بازم نمی تونی با یه کلمه تشخیص بدی که کول می خواد دقیقا چی بپرسه
اهالی سینما که با این بازی زندگی خواهند کرد. به هیچ وجه از دستش ندید

یه مشکل افتضاح داره L.A Noire . اونم اینه که بعد از 1/2 ساعت از گذشت بازجویی قلقش دستتون میاد و چشم بسته دروغگو و راستگو و... همه رو تشخیص میدین. بازجویی به این صورت هست که اگه از فردی که دارین ازش بازجویی میکنین سوالی میپرسین از حالات صورتش به راحتی میشه فهمید که راست میگه یا دروغ .

دوستان سلام.
لطف کنین از کیفیت بازی بگین. از لگ ها و باگهاش به خاطر پورت بودنش.
من خیلی دلم میخواد اینو بازی کنم منتها اصلا دلم نمی خواد لگ داشته باشه.
ممنون و سپاسگذار

بازی در چه حدی سنگینه؟ کارت شما چی هست؟

fraps در همه ی بازی ها جواب می ده نسخه ی جدیدش رو بگیر گاهی اوقات exit کردن و دوباره ران کردنش درست می شه

والا تا الان که من لگ نداشتم (متنفرم از لگ) وباز تا الان هم باگی ندیدم.
بازی خیلی سنگین هم نیست در مقایسه با IV به نظرم اصلا سنگین نیست .کارت من هم Nvidia 250 GTS
برای من هم عجیبه که Fraps تو این بازی جواب نمیده !!نسخه ی جدیدش هم گرفتم ولی نشد باز.
در کل به نظرم خاطره ی بد پورت IV رو فراموش کنید .باز هم میگم این بازی تا الان که دارم بازی میکنم هیچگونه مشکلی نداشته.
در ضمن بنده به شدت با اتمسفر بازی حال کردم . موسیقی و گرافیک خاص و ............چیزای + دیگه.
تصویر از قسمت گرافیک بازی :

کلیک

خو مشکل اینجاست که همین حرکات صورت بیشتر گیجت می کنه!:دی تمام مشکل بر می گرده به همون نشون ندادن کامل دیالوگ که من از همون روز اولی که تریلر های بازی پخش شد باهاش مشکل داشتم. و هر چقدر هم در بازی پیشروی می کنی بازم می بینی جلوتر گیری و بیشتر هم گیر می کنی توی انتخاب ها!:دی

• Like
Reactions: Hamidreza
این تکنولوژی حرکات صورت رو اگه تو همه بازیها پیاده کنن خیلی خوبه و بازی رو واقعا طبیعی میکنه . حرکات صورت و کلا کاراکترها انقدر طبیعی هستن گاهی فکر میکنی فیلمه

کسی نمیدونه چطوری میشه fraps رو تو این بازی هم فعال کرد ؟ هرکاری میکنم نمیشه

این تکنولوژی حرکات صورت رو اگه تو همه بازیها پیاده کنن خیلی خوبه و بازی رو واقعا طبیعی میکنه . حرکات صورت و کلا کاراکترها انقدر طبیعی هستن گاهی فکر میکنی فیلمه

کسی نمیدونه چطوری میشه fraps رو تو این بازی هم فعال کرد ؟ هرکاری میکنم نمیشه
میدونی چه وقت و هزینه ای میخواد این کار motion capture ؟؟؟
میدونی این la noire از کی داره ساخته میشه ؟؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or