شایعه Kotaku از عرضه PS4.5 می‌گوید

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hazmat

7th Day
عضو تحریریه
وبسایت «Kotaku» (کوتاکو) اخیرا ادعا کرده‌است که از منبعی آگاه شنیده که سونی قصد عرضه «PS4.5» را خواهد داشت. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

chlcgnyumtpc0l5rkd4l.png

بر طبق اداعای کوتاکو، کمپانی سونی قصد دارد تا ورژن جدیدی از PS4 را عرضه کند که دارای قدرت گرافیکی بیشتر خواهد بود و توانایی اجرای بازی‌ها با رزولوشن 4K را خواهد داشت.
البته منبع آگاه چیزی در مورد کاربران فعلی PS4 نگفته‌است که آیا قادر خواهند بود با خرید قعطه‌ای خاص قدرت پردازشی کنسول خود را افزایش دهند یا خیر، هرچند این‌طور به نظر می‌رسد که سونی در حال صحبت با توسعه‌دهندگان است.
بر طبق صحبت‌هایی که بین سونی و توسعه‌دهندگان رد و بدل شده‌است، PS4.5 در بخش GPU آپگرید را تجربه کرده که شامل ساپورت دو قابلیت اجرا بازی‌ها در رزولوشن 4K و همچنین منبع پردازشی بیشتر جهت بهبود اجرا عناوینی که از PlayStation VR استفاده می‌کنند، می‌شود.
در حال حاضر PS4 قادر است تا تصاویر و ویدیوهایی با رزولوشن 4K را پخش کند ولی توانایی اجرای بازی‌ها با این کیفیت تصویری را دارا نیست. با GPU جدید ممکن است که که حق انتخاب دومی به سازندگان برای برگزیدن رزولوشن بهتر، افکت‌های بیشتر یا ویژگی‌های گرافیکی که باعث بهتر شدن ظاهر اثر می‌شوند، داده شود.
اکنون تعداد افرادی که درباره PS4 قدرتمندتر می‌دانند محدود است. کوتاکو ابتدا خبر را از یک منبع قابل اعتماد می‌شنود، ولی خیلی زود منابع دو برابر می‌شوند. یکی از منابع به کوتاکو گفته‌است که احتمالا این کنسول امسال منتشر نخواهد شد.
ظاهرا PS4.5 تنها نخواهد بود، چرا که اخیرا صحبت‌هایی نیز پیرامون آپگرید Xbox One به گوش می‌رسد.
باید منتظر ماند و دید که ادعای کوتاکو تا چه اندازه به حقیقت نزدیک خواهد بود.

به نظر من نکته ای باید بهش توجه کرد این نیست که قراره با وجود PS4.5 تا اخر نسل PS4 ساپورت بشه الان تو این سه سالی که کنسول جدید اومده به جز دو سه مورد انحصاری شاخ بقیه نسل فقط ریمستر بوده مطمئنا خیلی از گیمر ها از جمله خودم اگه میدونستیم قراره یه همچین طرحی باشه پول را نگه میداشتیم تا ورژن جدید کنسول را بگیریم نهایتا به جای 300 دلار 400 دلار خرج میکردیم ... نهایتا این حرکت به نظر یه جور توهین به طرفدار ها هست و به عنوان یه Pc گیمر ترجیح میدم پول بالای اپگرید سیستم بدم تا کنسول ! چون فلسفه کنسول چیز دیگه ای هست .

کلاً فلسفه خرید کنسول اینه که آدم یه پولی میده و تا 4،5 سال خیالش راحت هست. ولی اگه همچین چیزی توسط سونی و مایکروسافت مُد بشه، بیشترین ضرر رو برای خریدارهای ورژن های قبلی داره. این طوری همه تمرکز بازیسازها میره روی بهینه سازی بازی برای ورژن جدید و آخرش هم برای رفع تکلیف یه نسخه درپیت برای مدل قبلی میسازن. مشکلات مختلف و افت فریم شدید و ... هم داشته باشه، میگن کنسول توانایی ـش رو نداشت و به ما ربطی نداره! همین الآن داریم از این نظر با کلی مشکل دست و پنجه نرم می کنیم و نصف بازی ها روز اول با ایرادات مختلف میان، حالا دیگه با اومدن کنسول های سالانه/دو سالانه و ... کنسول قبلی نقش یه بچه یتیم رو ایفا میکنه که اگه بازی هاش افت فریم و باگ و ... داشته باشن، تقصیر سازنده بازی نیست و تقصیر خریدار هست که کنسول ضعیف رو خریده.
در مورد 4K هم به شدت بعید میدونم حالا حالاها خبری بشه. به نظرم حتی برای نسل بعد هم نباید سراغ 4K برن. حالا درسته که خیلی ها امکاناتش رو دارن، ولی درصد بیشتری هم هستن که هنوز نمایشگر 4K ندارن. میشه روی ساخت همه بازی ها به شکل 1080p/60fps تمرکز کرد که هم کیفیت گیم پلی بالا باشه و هم کیفیت و وضوح خود تصویر خیلی خوب باشه، به جای اینکه کلی فشار روی بازی بیاد تا 4K اجرا بشه و از اون طرف به 30fps هم نرسه.

فرق اسمارت‌فون‌ها با کنسول‌ها اینه که مخاطبای اونا چند میلیاردی هستن!
تقریباً همه گوشی همراه اسمارت می‌خرن. ولی شما به یه جمعیت 150-200 میلیونی بگو هر 3 سال باید 400 دلار بابت آپگرید بدی، نصف مشتری‌ها بی‌خیالِ گیم می‌شن.
منم اون پایین گفتم شاید به خاطر شرایط اینطوری باشه که واقعا هیچکس تقصیر کار نیست(از اول نسل خدایی چند بار به خاطر افت کیفیت بازی ها اعصابمون ریخته بهم؟ چهار سال به پایان نسل مونده و ما باید شاهد مورد های بیشتری باشیم؟ اگه یکی دو سال فقط مونده بود بله میشد یجوری تحمل کرد... فقط نگید این افت ها همیشه بوده و ... شرایط قدیم فرق می کرده با الان که از ثانیه به ثانیه توسعه هر بازی یه خبر می رسه:دی)
وگرنه خودم مخالف اینم که این مورد تبدیل به روند بشه و همینطور ادامه پیدا کنه

الانم اتفاقی که افتاده زیادم بد نیست همین کنسول فعلی تا اخر نسل همه رو همراهی می کنه ولی کسی که پول بیشتری دوست داره پرداخت کنه گزینه بهتری هم هستش و صد در صد کسی رو مجبور به خرید نمی کنند چون کنسول فعلی موتورش حالا حالاها خاموش نمیشه;)-)

• Like
Reactions: LBJ4Ever
سخت افزار PS4 نسبتاً قوی هست ولی اینم حقیقت ـه که مثلاً U4 هیچ وقت نمی تونه بدرد کسی که VR می خره، بخوره و به همین منوال 90% مابقی کارهای استدیوهای دست کم 1st Party سونی! تو این شرایط عملاً خرید VR با اون قیمت تخیلی ـش یعنی امکان تجربه 4-5 تا کار مثلاً خلاقانه در سال! خُب طرف مگه دیوانه ـست بره سراغ همچین وسیله ای؟

بخاطر همین، حداقل من اینطوری حس می کنم که سونی قصدش اینه که قشر ثروتمند این صنعت رو با این سیاست تازه اش هدف قرار بده با معرفی یه کنسول مثلاً 500 دلاری کنار VR ویژه کسایی که مشتری همچین نوع تجربه ای هستن! یعنی اینکه تا آخر نسل بخاطر اون 30 میلیون کنسولی که فروخته همچنان سازنده ها رو مجاب می کنه که سخت افزار PS4 رو مبنای ساخت قرار بدن - چون مجبورن - منتها از سازنده ها میخواد که یه نسخه ای هم واسه PS4.5 صرفاً با بالا بردن رزولوشن و افزایش فریم ریت و همخوانی دادنش با VR عرضه کنن.

یعنی PS4.5 + VR تماماً واسه مایه دارها، از اونطرف PS4 با همین روال فعلی ـش هم واسه قشر نرمال جامعه که بشیم اکثریت ماها. چی بگم، اگرم میخوان این سیاست رو عملی کنن حداقل باید شفاف همه ابعادش رو از الان بیان بگن و بازخورد عمومی رو بسنجن و اگه مثبت بود بعد وارد توسعه ـش کنن مگرنه اگه همینطوری یلخی پشت صحنه تدارکاتش رو ببینن و یهو تو E3 امسال درباره اش حرف بزنن، از اون روز به بعد کفه منفی ترازو بین مردم عادی و رسانه ها شاید برای همیشه سنگینی کنه.

آخرین ویرایش:
من که از بعد شنیدن این خبر زیاد حس خوبی ندارم. گفتنی ها رو بچه ها گفتن. الان کنسول در وضعیت خوبی به سر میبره و این حرکت مسخره هیچ توجیهی نداره. اینا رسما دارن میگن نسل 8 تموم شده ولی انگار خجالت میکشن از اعلامش میخوان با یه اسم من درآوردی مثل PS4.5 قضیه رو ختم به خیر کنند. واقعا اگر شرایط اینطوری پیش بره، نسل هشتم توی تاریخ ثبت میشه

مشکل اینه که به نظرم این حرکت به لحاظ تکنیکی مشکلات زیادی میتونه داشته باشه.اگر چک کرده باشین الان کارت گرافیکی که بتونه توی همه بازی ها حداقل 4k/30fps بده 500 دلار قیمتشه.(مگر اینکه این DirectX 12 یک حرکتایی زده باشه که اونم فعلا خبری نیست). از طرفی هم یک بار اضافه به دولوپر ها وارد میکنه.تا قبل این برا PS4/ONE/PC بازی میساختن صدتا مشکل داشت.الان قراره برا PS4/PS4.5/XBOXONE/XBOXONE+/PC/NX بازی بسازن:|

بچه ها گفتن سونی دیده ماکرو حرکتایی زده اینم به دنبال اون این حرکت رو زده.از کجا معلوم برعکس نبوده؟ تازه کلا من با این فرضیه مخالفم.این یک تصمیم کلان هست.قطعا پشتش باید یک تفکر چند ساله باشه و چیزی نیست که باچشم و هم چشمی انجام بگیره.:|

چیزی که برام عجیبه اینه که سونی که این موفقیت را داره تجربه میکنه چرا داره به این سمت حرکت میکنه؟اینجا که دیگه بحث اکوسیستم مطرح نیست.

جوابش فقط به نظرم میتونه در این نکته نهفته باشه که این سیاست آینده و کلان صنعت گیمینگ هستش و به نظر میاد همه شرکتها مجبورن در نهایت به این سمت برن.چیزی که به نظر میاد اینه که اون پیش بینی که نسل کنسول ها داره قدم های نهاییش رو برمیداره حداقل به شکل کلاسیکش واقعا درست بوده.

پ.ن : منتظر تحلیل اون عزیزمون هستم.:D

منظورت از عزیز من که نیستم؟ :D

نه.از تحلیل گر های سمت سونیه:D

آخرین ویرایش:
اگر حقیقت داشته باشد من کنسولم رو میفروشم نسل بعد دوباره برمیگردم یعنی چی 40mبه فا.... برن اونم با این استدیو هایی مثل act,.... روی کنسول ضعیفی چی بسارن

• Like
Reactions: mafia4
به شخصه اگه این اتفاق بیوفته دیگه مجبورم کنسول گیمینگ رو بزارم کنار و یه فکری به حال PC بکنم. انحصاری ها هم بخوره تو سرشون با سیاستشون، PS3 رو خریدیم 8 الی 9 سال هم کار کرد و با وجود اون سخت افزارش شاهد بازی هایی بود تو اون 1 الی 2 سال آخرش که برای خودشون یه نسل با بازی های سال اول و دوم و سوم PS3 متفاوت بود. الان PS4 دقیقا چه چیزش از PS3 کمتره؟

دیدم خیلیا گفتن میریم طرف NX نینتندو، من اشتباه متوجه شدم یا بچه ها یادشون رفته؟ WiiU هم دقیقا همینجوری شد خب! سخت افزار ضعیف و حالا معرفی ورژن جدیدترش! کارشون هیچ فرقی با ماکرو و سونی نداشته اگه اتفاق بیوفته.

مشکل اینه که به نظرم این حرکت به لحاظ تکنیکی مشکلات زیادی میتونه داشته باشه.اگر چک کرده باشین الان کارت گرافیکی که بتونه توی همه بازی ها حداقل 4k/30fps بده 500 دلار قیمتشه.(مگر اینکه این DirectX 12 یک حرکتایی زده باشه که اونم فعلا خبری نیست). از طرفی هم یک بار اضافه به دولوپر ها وارد میکنه.تا قبل این برا PS4/ONE/PC بازی میساختن صدتا مشکل داشت.الان قراره برا PS4/PS4.5/XBOXONE/XBOXONE+/PC/NX بازی بسازن:|

بچه ها گفتن سونی دیده ماکرو حرکتایی زده اینم به دنبال اون این حرکت رو زده.از کجا معلوم برعکس نبوده؟ تازه کلا من با این فرضیه مخالفم.این یک تصمیم کلان هست.قطعا پشتش باید یک تفکر چند ساله باشه و چیزی نیست که باچشم و هم چشمی انجام بگیره.:|

چیزی که برام عجیبه اینه که سونی که این موفقیت را داره تجربه میکنه چرا داره به این سمت حرکت میکنه؟اینجا که دیگه بحث اکوسیستم مطرح نیست.

جوابش فقط به نظرم میتونه در این نکته نهفته باشه که این سیاست آینده و کلان صنعت گیمینگ هستش و به نظر میاد همه شرکتها مجبورن در نهایت به این سمت برن.چیزی که به نظر میاد اینه که اون پیش بینی که نسل کنسول ها داره قدم های نهاییش رو برمیداره حداقل به شکل کلاسیکش واقعا درست بوده.

پ.ن : منتظر تحلیل اون عزیزمون هستم.:D

منظورت از عزیز من که نیستم؟ :دی

وقتی به تصمیمات مایکروسافت صرفاً از این زاویه نگاه میشه که داره برای عقبنشینی و شکست خوردن همچین کاری میکنه و سونی و PS4 برنده هستن پس قاعدتاً نمیشه دلیل منطقی خوبی هم برای این حرکت سونی آورد.

به نظر من بطور ظاهری ارتباط مستقیمی بین تصمیم سونی و مایکروسافت وجود نداره ولی خب شرکتهایی در این ابعاد قطعاً شرایط و قدمهای آینده رقباشون رو باید از خیلی وقت پیش، پیش بینی کنن تا بتونن توی بازار حرفی برای زدن داشته باشن. مسیری که مایکروسافت داره توش قدم میذاره جدیده، ابزارهای خوبی رو هم براش تدارک دیده و در دست تدارک داره، نفوذ و رابطه گسترده ای رو هم با خیلی از بازیسازها، سازندگان انجینها، میان ابزارها و IHVها و ISVهاش داره و بنظر میاد داره از تمام ظرفیتهاش برای رسیدن به این هدف استفاده میکنه. این اولین باره که همه تیمهای داخلی و شرکای خارج از شرکت دارن با هم در زمینه گیمینگ همکاری تنگاتنگ انجام میدن. سونی اگر این تحرکات رو ندیده باشه عجیبه، نه اینکه دیده باشه و از خودش بی تفاوتی نشون بده. از طرفی خود پیشرفتهای سخت افزاری هم میتونن تأثیر گذار باشن.

امسال AMD نسل جدید معماری CPU/GPU و VRAM هاش رو عرضه میکنه (HBM2 با ۱۰۲۴GB/s و ۶-۱۲ گیگ رم) که یک جهش بزرگ به حساب میاد.

اون پاراگراف آخری هم که نوشتید در واقع هم درسته هم نیست. یعنی این ذهنیت کلی وجود داره که بازار سنتی کنسولها روزی از بین میره ولی این مدلی که بازار داره به سمتش پیش میره (البته اگر این شایعه به حقیقت تبدیل بشه) چیزیه که مایکروسافت چندین ساله داره روش کار میکنه.

ضمن اینکه میتونید گزارش کلی درباره اهداف و ابزارهای مایکروسافت برای محقق کردن این مدل رو هم در متنی که داولشاکر از جلسه GDC سه/چهار روز پیش مایکروسافت ارائه داده بخونید (که توضیحات خیلی بلند بالایی هم هست) و البته سیاستهای کلی تر و جزئیات بیشتری رو هم کمتر از دو هفته دیگه اعلام میکنن.

در مورد سایر دلایلی که بخوان باعث بشن سونی دست به همچین کاری بزنه هم میشه به ساپورت از بازیها روی 4K و اجرای با کیفیت بالاتر عناوین VR صحبت کرد که از نظر من مورد دوم با همچین رویکردی در تعارضه. چون عاقلانه نیست همزمان با عرضه PSVR که 450-500 دلار قیمت نهایش میشه(با دوربین و PS Move) بیان و یک کنسول جدید با همین رنج قیمتی معرفی کنن، در کل هنوز چیزی در مورد این که سونی حتماً چنین محصولی رو عرضه میکنه تأیید نشده ولی منابع مختلف تأیید کردن که چنین سخت افزاری هست و بازیسازها هم دیدنش یا باهاش کار کردن.

شایعه ای بیش نیست از هر وری به قضیه فکر کنی منطقی در نمیاد
اینا دارن روی ps5 کار میکنن نه ps4.5:laugh: من ps4 خریدم تا بتونم تا اخر نسل 8 با کمترین قیمت بهترین کیفیت رو بگیرم اگر این اتفاق بیوفته که من که کنسولو میفروشم بجاش یه titan x میگیرم میزارم رو تاقچه نگاش کنم خیلی ام از ps4 بهتره :laugh:

چقدر احتمال داره که با یه دستگاه جانبی یا اکسترنال بتونن این افزایش قدرت رو داشته باشن؟شدنی هست؟
فکر نکنم، شاید بشه رم دستگاه رو اینجوری افزایش داد ولی CPU و GPU رو مطمئن نیستم.

اگه هم بخواد اینجوری بشه دیگه چه فرقی با همون ایده کنسول های ماژولار داره؟ همون بند و بساط PC میشه!

صحبتی از این نشده که قرار کی ریلیز بشه!؟
اگر قرار اواخر 2017 یا اوایل 2018 این اتفاق بیوفته پس زیاد دور از انتظار و تعجب بر انگیز نیست.تا اون موقع 4/5 سال از عمر این نسل گذشته. و اگر قرار مثل موو یا کینکت یه آپشن باشه و اسه ی اجرای بهتر بازیهای VR به نظرم مشکلی نیست.مخاطب خاص خودش رو حدف قرار میده و قرار نیست قشر هاردکور و فن بیس کنونی PS4 آسیبی ببینه.

• Like
Reactions: s.snake2
خیلی ها هر سال سه تومن میدن گوشی خودشونو عوض می کنن
اونوقت هر سه سال حاضر نیستن بعضی ها که خودشونو گیمر می دونن برای این کار هزینه کنن؟(تازه این قیمتش اندازه اسمارت فون ها نیستش و این نکته رو هم اضافه کنم شما خیلی راحت می تونید کنسولتون رو بفروشید. و 60-70 درصد هزینه اولیتون صد در صد بر می گرده تو جیبتون)
من یه RETARDED phone دارم و یه نکته ای که از قلم انداختی اینه که شما یه بازی 60 دلاری برای گوشی به من نیشان بده عاخه:|

• Like
Reactions: kiya

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or