شایعه Kotaku از عرضه PS4.5 می‌گوید

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Hazmat

7th Day
عضو تحریریه
وبسایت «Kotaku» (کوتاکو) اخیرا ادعا کرده‌است که از منبعی آگاه شنیده که سونی قصد عرضه «PS4.5» را خواهد داشت. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

chlcgnyumtpc0l5rkd4l.png

بر طبق اداعای کوتاکو، کمپانی سونی قصد دارد تا ورژن جدیدی از PS4 را عرضه کند که دارای قدرت گرافیکی بیشتر خواهد بود و توانایی اجرای بازی‌ها با رزولوشن 4K را خواهد داشت.
البته منبع آگاه چیزی در مورد کاربران فعلی PS4 نگفته‌است که آیا قادر خواهند بود با خرید قعطه‌ای خاص قدرت پردازشی کنسول خود را افزایش دهند یا خیر، هرچند این‌طور به نظر می‌رسد که سونی در حال صحبت با توسعه‌دهندگان است.
بر طبق صحبت‌هایی که بین سونی و توسعه‌دهندگان رد و بدل شده‌است، PS4.5 در بخش GPU آپگرید را تجربه کرده که شامل ساپورت دو قابلیت اجرا بازی‌ها در رزولوشن 4K و همچنین منبع پردازشی بیشتر جهت بهبود اجرا عناوینی که از PlayStation VR استفاده می‌کنند، می‌شود.
در حال حاضر PS4 قادر است تا تصاویر و ویدیوهایی با رزولوشن 4K را پخش کند ولی توانایی اجرای بازی‌ها با این کیفیت تصویری را دارا نیست. با GPU جدید ممکن است که که حق انتخاب دومی به سازندگان برای برگزیدن رزولوشن بهتر، افکت‌های بیشتر یا ویژگی‌های گرافیکی که باعث بهتر شدن ظاهر اثر می‌شوند، داده شود.
اکنون تعداد افرادی که درباره PS4 قدرتمندتر می‌دانند محدود است. کوتاکو ابتدا خبر را از یک منبع قابل اعتماد می‌شنود، ولی خیلی زود منابع دو برابر می‌شوند. یکی از منابع به کوتاکو گفته‌است که احتمالا این کنسول امسال منتشر نخواهد شد.
ظاهرا PS4.5 تنها نخواهد بود، چرا که اخیرا صحبت‌هایی نیز پیرامون آپگرید Xbox One به گوش می‌رسد.
باید منتظر ماند و دید که ادعای کوتاکو تا چه اندازه به حقیقت نزدیک خواهد بود.

خوب اسمارت فون اصلش اینه که با کنسول دستی حساب بشه
اگه 60 دلارم نشه قیمتش با بازی های کنسول دستی یکی میشه...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آوریندی این شد حرف حساب. این اولین مرتبه هست که بدون خونریزی تو این فروم 2 نفر به توافق میرسن فک کنم عمو!:دی

اول اینکه حرف شما در مورد کم کاری سازنده ها درسته تا حدودی و خودم هم بهش اشاره کردم.اما مسئله اینه که حتی صدای ناتی داگ هم در اومد!کلی از وقتشون صرف 60 فریم کردن انچارتد هدر رفت.در حالی که اگه gpu کنسول قوی تر بود لازم نبود این همه وقت صرف کنند بعد هم بگن نتونستیم.
در مورد قیمت هم مسلما سونی یه فکری کرده براش.قیمت کنسول های فعلی 50 دلار کم شده و به احتمال زیاد با 450 دلار میشه به یه چیز معقول رسید.در ضمن کسی نگفته 4k و 60 فریم!همین که 1080 و 60 فریم را بتونه بدون دردسر اجرا کنه مسلما خیلی عالیه.
صدای اونوری ها هم اگه دربیاد به اندازه ما نیست.قیمت که کنسول تو ایران بیشتر از میانگین حقوق افراده ولی مثلا تو امریکا یک چهارم میانگین حقوقه.از طرفی لازم نیست که بلافاصله کنسول را عوض کنند.بعد از یکی دو سال کنسول هاشون را عوض می کنند.
در مورد اینکه میگید قدرت کنسول ها باید ثابت بمونه:این یه قانون نانوشتست.هیچ کنسول سازی همچین حرفی تا حالا نزده و این چیزی هست که بین گیمر ها جا افتاده.دلیلی نداره که سونی این مطلب را نقض نکنه.در مورد دلیل خرید کنسول هم باید گفت که انحصاری هاست و ویژگی های مثل vr. و صد البته اینکه قیمت یه pc مناسب خیلی بیشتره ولی قیمت بازی ها یکیه(تو خارج از ایران)
اره اینو قبول دارم برا سازنده ها ام کار مشکله ولی توی خبر نوشته قراره 4k باشه اکر همون 1080 60 باشه مگه مریضن دوباره یه کنسول بسازن ! همین الانم بازی ها روی 1080 30 فریم اجرا میشه اکثر بازی های مولتی پلیر ام که 60 FPS ان مسلما اگر این اتفاق بیوفته با توجه به 4K بودنش هزینه خیلی بیشتری میگیره فقط یه کارت گرافیکش از پول 2 تا کنسول بیشتره
یکی از مزیت های کنسول این بود که تا اخر نسل خیالت راحت بود مثل گوشی که نبود یکی دیگه بسازن بگن این قوی تره اینجوری این کنسولی که من با امید این که تا اخر نسل بتونم راحت بازی کنم کم کم از رده خارج میشه و تمرکز بازیساز ها میره روی ورژن جدید PS4 قطعا کم کاری بیشتری روی ورژن قبلی میکنن و این به ضرر من و تو تموم میشه به جز مرفهین بی درد

اره اینو قبول دارم برا سازنده ها ام کار مشکله ولی توی خبر نوشته قراره 4k باشه اکر همون 1080 60 باشه مگه مریضن دوباره یه کنسول بسازن ! همین الانم بازی ها روی 1080 30 فریم اجرا میشه اکثر بازی های مولتی پلیر ام که 60 FPS ان مسلما اگر این اتفاق بیوفته با توجه به 4K بودنش هزینه خیلی بیشتری میگیره فقط یه کارت گرافیکش از پول 2 تا کنسول بیشتره
یکی از مزیت های کنسول این بود که تا اخر نسل خیالت راحت بود مثل گوشی که نبود یکی دیگه بسازن بگن این قوی تره اینجوری این کنسولی که من با امید این که تا اخر نسل بتونم راحت بازی کنم کم کم از رده خارج میشه و تمرکز بازیساز ها میره روی ورژن جدید PS4 قطعا کم کاری بیشتری روی ورژن قبلی میکنن و این به ضرر من و تو تموم میشه به جز مرفهین بی درد
حرف شما کاملا درسته.اما یه مطلبی هست.اونم اینکه شاید gpu جدید واقعا نتونه 4k اجرا کنه.اما به مرز های اون می تونه نزدیک بشه.الان با اینکه بازی ها خوب اجرا میشن ولی اگه بخوان سازنده ها 30 فریم را 60 بکنند واقعا قدرت کنسول ها نمیکشه.از طرفی با این سخت افزار فعلی عمر این نسل خیلی کم میشه.سرعت پیشرفت تکنولوژی زیادی داره میره بالا و واقعا اگه با این سخت افزار بخوان ادامه بدن باید قیذ این نسل را یه جورایی خیلی زود بزنند.

• Like
Reactions: Maxxxx
احتمالا سوني يه سياست اپل مانند به خودش گرفته مثل ٦ و ٦s كه خب خيلي بده
احتمال داره از اين به بعد ٣ سالي يه بار منتظر كنسولهاي جديد باشيم كه متاسفانه اون حاشيه امني كه براي خودمون درست كرديم از بين بره ، خواه نا خواه بايد با اين شرايط وقف پيدا كنيم.

آخرین ویرایش:
احتمالا سوني يه سياست اپل مانند به خودش گرفته مثل ٦ و ٦s كه خب خيلي بده
احتمال داره از اين به بعد ٣ سالي يه بار منتظر كنسولهاي جديد باشيم كه متاسفانه اون حاشيه امني كه براي خودمون درست كرديم از بين بره ، خواه نا خواه بايد با اين سرايط وقف پيدا كنيم.
خیلی بعیده که 3 سال شاهد چنین چیزی باشیم.چون 3 سال دیگه عملا باید به فکر نسل جدید باشند و قاعدتا به صرفه نیست که وقت و انرژی را صرف این نسل کنند.کنسول فقط سخت افزار نیست.بقیه ویژگی ها و تکنولوژی ها را هم باید پوشش بده.

امیدوارم این اتفاق بیافته دوستان اینجا نیمه خالی لیوان رو می بییند. بسیاری هم همچنان فکرشون تو نسل قبل هست که اول نسل چه بازیهایی عرضه میشد مثل آنچارتد یک و آخر نسل چه بازیهایی عرضه شد مثل لست اف آس. داستان نسل پیش با نسل جدید زمین تا آسمون فرق داره که دیگه نمیخوام بحثشو باز کنم و خودتون هم خوب میدونید.

بنظرم برای پیشرفت سطح کیفی بازیها خیلی حرکت خوبی میتونه باشه چون این پیشرفت تا حد زیادی به کنسول ها بستگی داره.

تنها راه حل این مساله در نظر گرفتن یک شکاف سخت افزاری ، چیزی شبیه به PCI-E خواهد بود که حداقل قابلیت ارتقاء GPU رو برای کنسول ها با درنظر گرفتن شرایط خاص و مدلهای خاصی که برای همون کنسول ساخته و در نظر گرفته شده رو فراهم کنه !

البته الان برای زدن این حرف خیلی دیره ، هرچند مطمئنن این نظریه در زمان ساخت کنسول از چشم سازنده ها پنهان نبوده و روش فکر شده و بنا به دلایلی کنار گذاشته شده ، که یکی از مهمترین دلایل حذف این مورد از ساختار کنسول زیر سوال بردن محتوای دستگاه به عنوان کنسول بوده !

و در صورت به کار گیری این مورد بالطبع خبری از کنسول بعدی در 8 یا 10 سال بعدی نخواهد بود و کمپانی خودش رو محدود به همین سخت افزار تا ابد خواهد کرد و کاربر می تونه با ارتقاء PGU مادام العمر از کنسولش استفاده کنه و دیگه تاریخ انقضاء برای عمر مفید کنسول بی معنی میشد و همینطور سودی حاصل از فروش کنسول جدید هم وجود نمی داشت .

یادمه SEGA MEGA DRIVE ی شکاف زیرش داشت که بهش ی وسیله مثل والکمن سی دی خور وصل میشد :laugh:
و به دستگاه قدرت پردازش بازیهای سه بعدی رو اضافه میکرد .
هنوز هم همچین چیزی برای کنسول های امروزی دور از دهن نیست . دیوایسی که قابلیت پردازش موازی رو در اختیار کنسول قرار بده چیزی مثل SLI یا CROSSFIRE یا حتی چیزی در حد Parallel Processing !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adidas95
4K شصت فریم خیلی تخیلیه من هر چقدر فکر میکنم بعید میدونم حتی در صورت سقم این خبر کنسولی با این قدرت بدن بیرون.
بعد من یکی دوست دارم ارتقای گرافیکی به وسیله ارتقای اساسی موتورهای گرافیکی باشه-هوش مصنوعی بیشتر و... نه رزولوشن و فریم...

سگا که چنین داستانی داشت قضیه ش فرق میکرد یه کنسول کارتریج محور بود. نینتندو 64 هم که یه کنسول کارتریج محور بود باز یه چنین قابلیت ارتقایی داشت. کنسولای فعلی رو باید بازشون کرد قطعه عوض کرد تا بشه ارتقاشون داد. که PS4 و XOne رو فکر نکنم با چنین قابلیتی درست کرده باشن و چنین چیزی باشه برای کنسولای بعدیه.
اساتید محترم یعنی راه نداره از طریق یو اس بی 3 یه قطعه به کنسول اضافه کرد؟؟ چون نمیدونم میپرسم

هنوز که هیچ چیز قطعی نیست ولی این همزمان شدن این خبر با PS VR یه کم نگران کنندس.

سونی با PS VR سعی کرده یه اون ضعف هایی که PS4 از نظر قدرت سخت افزاری داره رو یه جورایی پوشش بده. تا اینجا هم کسایی که PS VR و بازیهاش رو امتحان کردن در کل خیلی راضی بودن. ولی گویا به این نتیجه رسیدن که PS4 قدرتش کافی نیست و کم میاره برای VR. تعجبی هم نداره.. سیستم مورد نیاز Oculus Rift رو ببینید اصلا قابل مقایسه نیست با PS4 ـه سال 2013.

تفاوت رزولوشن 4K با 1080p رو فقط میشه روی تلویزیون های بالای 70 اینچ حس کرد و هنوز خیلی با اون زمانی که اکثر گیمرها همچین صفحه نمایشی داشته باشن فاصله داریم و واقعا نیازی به 4K حس نمیشه در حال حاضر (ویدیو بحثش جداس). پس دلیل این حرکتشون (اگر اتفاق بیفته) فقط برای VR میتونه باشه.

در کل حرکت جالبی نیست. علت اینکه خیلی ها کنسولها رو انتخاب کردن اینه که مثل PC همش دنبال ارتقاش نباشن. فلسفه کنسول خریدن اینجوری میره زیر سوال. دو دسته کردن مخاطبها هم اصلا خوب نیست. وقتی این شایعه اول در مورد X1 شروع شد زیاد عجیب نیود چون مشخصا اون اساتید دیگه به پی‌سی ( {71} ) خوردن و میخوان ازش عبور کنن. ولی احساس میکنم PS4 هنوز جا داره. مگر اینکه تو VR خیلی به مشکل خورده باشن که این خیلی بده. هم واسه سونی، هم واسه گیمرها و هم واسه VR!

ولی دوستان، اگر یک درصد هم این اتفاق بیفته قرار نیست PS4 فعلی از رده خارج بشه یا مثل Vita کم کم به حاشیه بره. خیالتون راحت باشه. *اون شکلک چشمک زن*

• Like
Reactions: reach usa
اساتید محترم یعنی راه نداره از طریق یو اس بی 3 یه قطعه به کنسول اضافه کرد؟؟ چون نمیدونم میپرسم

من اینو صرفا در جواب شما می گم با اون دوستمون کاری ندارم
پهنای باند 3 USB خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی .... پایینه برای این کارا

پهنای باند USB 3 برابر 5 گیگابیت در ثانیه هست در حالی که پهنای باند PCI Express 3 که در حال حاضر فراگیر هست در حالت x16 برابر 15.75 گیگابایت در ثانیه هست

حالا این وسط مسائل دیگه ای مثل ارتباط درگاه USB به واسطه Southbridge با CPU و ... هم هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: z2s sas and MK_COD
تفاوت رزولوشن 4K با 1080p رو فقط میشه روی تلویزیون های بالای 70 اینچ حس کرد و هنوز خیلی با اون زمانی که اکثر گیمرها همچین صفحه نمایشی داشته باشن فاصله داریم و واقعا نیازی به 4K حس نمیشه در حال حاضر (ویدیو بحثش جداس). پس دلیل این حرکتشون (اگر اتفاق بیفته) فقط برای VR میتونه باشه.

در کل حرکت جالبی نیست. علت اینکه خیلی ها کنسولها رو انتخاب کردن اینه که مثل PC همش دنبال ارتقاش نباشن. فلسفه کنسول خریدن اینجوری میره زیر سوال. دو دسته کردن مخاطبها هم اصلا خوب نیست. وقتی این شایعه اول در مورد X1 شروع شد زیاد عجیب نیود چون مشخصا اون اساتید دیگه به پی‌سی ( {71} ) خوردن و میخوان ازش عبور کنن. ولی احساس میکنم PS4 هنوز جا داره. مگر اینکه تو VR خیلی به مشکل خورده باشن که این خیلی بده. هم واسه سونی، هم واسه گیمرها و هم واسه VR!

ولی دوستان، اگر یک درصد هم این اتفاق بیفته قرار نیست PS4 فعلی از رده خارج بشه یا مثل Vita کم کم به حاشیه بره. خیالتون راحت باشه. *اون شکلک چشمک زن*
من کاری به این خبر ندارم ولی تفاوت 1080p با 720p رو گوشی 5اینچ قابل تشخیص و خیلی هم مهم حالا تفاوت 1080p با 4K رو تلویزیون 70اینچ فقط محسوسه؟؟ گرفتید مارو؟

یکی از لیکر‌های معتبر گف گفته PS4.5 تا آخر امسال عرضه میشه. رسما کنسول سه ساله تو پاچمون کردن.
هیچ ربطی نداره! :دی. کنسول جدید همین بازیهای معمولی PS4 رو میتونه 4K اجرا کنه + اینکه کاربر نیاز به بردازشگر جانبی برای PSVR نداشته باشه.
هـــیـــچ چیزه اضافه ی تو محتوای بازی ایجاد نمیشه از طرفی مگه چند نفر تی وی 4K دارن که الان نگران شدن؟ :دی

هیچ ربطی نداره! :D. کنسول جدید همین بازیهای معمولی PS4 رو میتونه 4K اجرا کنه + اینکه کاربر نیاز به بردازشگر جانبی برای PSVR نداشته باشه.
هـــیـــچ چیزه اضافه ی تو محتوای بازی ایجاد نمیشه از طرفی مگه چند نفر تی وی 4K دارن که الان نگران شدن؟ :D
با جزییات و افکت‌های گرافیکی بهتر و احتمالا فریم بالاتر..... الان این چه فرقی کرد با بازی‌های کراس جن؟ الان دقیقا چه تفاوتی بین این PS4.5 و مثلا PS5 هست؟ داریم خودمون رو گول میزنیم؟ خیلی محترمانه دارن بعد از سه سال نسل رو عوض می‌کنند. به نظرم اینکه یه عده میگن اینکار باعث افزایش مدت زمان نسل هشتم میشه خیلی خنده‌داره چون متوجه نیستن که سونی به صورت "غیر مستقیم" داره نسل هشت رو تموم میکنه.

دقیقا وضعیتی که ما دارنده‌های فعلی PS4 بعد از عرضه PS4.5 پیدا میکنیم همون شرایطیه که کاربرای PS3 توی یکی دو سال اول عرضه PS4 با بازی‌های کراس جن داشتن. DA:I یا Shadow of Mordor یا AC:IV یا بازی‌های TT... همشون نسخه PS3 هم داشتن و هنوز هم از PS3 "پشتیبانی" می‌شد ولی هممون میدونیم وضعیت اون نسخه‌ها به چه صورت بودن.

واقعا خیلی ساده‌اید اگه فکر می‌کنید با اومدن PS4.5 همچین اتفاقی برای نسخه‌های PS4 بازی‌ها نمیوفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or