KooChooLoo for Xbox 360

• Thread starter Thread starter Medi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از همه دوستان ممنونم.
چشم حتما ویدئو و اسکرین شات جدید از بازی آماده می کنم.
باز هم از لطف همگی ممنونم.

مهدی جان خواهشا از نسخه XBox 360 باشه.چون هم این تاپیک برای نسخه XBox 360 زده شده هم این که بچه ها نمونه نسخه XBox 360 رو ببینن. ;)

هر وقت از طرف مایکروسافت تایید شد خودم شخصا تاپیکش رو میزنم ( شایدم فریدون زودتر دس بکار شد ! :biggrin1: )
با آرزوی تایید این بازی و قرار گیری اون در Xbox Live :love:

از شما هم ممنونم. حق با شماست ، توی فرصت باقی مونده این ایرادها را سعی می کنم رفع کنم.
سعی کن که حتما بامایکروسافت در تماس ومکاتبه باشی وبتونی برای خودت اینده بهتری رو رقم بزنی البته من معتقدم استعدادش روداری اگه امکاناتش روداشته باشی میتونیکارهای بزرگترهم بکنی
به هرحال اگه کارت تحسین بشه ازطرف مایکروسافت خیلی برات خوب میشه توصیه من این هست که نمونه کارت روبفرستی به شرکتهای مختلف بازیسازی تا موقعیتی برای کار پیداکنی چون اینجا که این مسائل رسما تعطیله اگه با انگلیسی مسلط باشی مطمئن باش کارت خیلی راحت ترمیشه اینم بدون تاد هاوارد وکیلیف بیلیزینسکی از بدو تولد بازیساز ومشهورنبودن پس برو جلو

اقا دمتون گرم خدا وکیلی.خیلی باحاله مخصوصآ شخصیت اولش .به امید موفقیت شما و دوستت.اطمینان داشته باش microsoft از این همه خلاقیت:love:کم میاره و اگر یه کم دیگه روش کار بشه حتمآ تآیید میکنه.(ق ل ت میکنه تآیید نکنه:biggrin1:)با ارزوی موفقیت برای شما و koochooloo :love:و موفقیت های بعدی شما و باقییه سازنده های ایرانی.:love::love:.
با سپاس فراوان از شما.
koochooloo the first arcade game published from iran on your 360 console:love::love::love:(این امضام بود بلد نبودم چجوری امضا بدم)

آخرین ویرایش:
سلام

نظرات رو همین الان خوندم و مثل اینکه عده ی زیادی از این عنوان خوششون اومده .

به هر حال من هم بهتون تبریک میگم و برای شما آرزوی موفقیت میکنم ...

ممنون از لطف همه ی دوستان.

داخل این تاپیک که دوستمون لطف کردن و لینک دادن اولین کسی که کامنت داده خودش از برنامه نویسان MS بوده که روی XNA هم کار کرده :

http://forums.xna.com/forums/p/14495/75906.aspx#75906

در مورد زمان عزضه هم گفتم ، تا اواخر سال 2008 همه چیز مشخص خواهد شد.

آخرین ویرایش:
از صمیم قلب ارزوی موفقیت براتون دارم و امیدوارم مایکروسافت این بازی رو تایید کنه که اگر اینجوری بشه باید منتظر امتیاز دهی گیم اسپات به این بازی در بخش X360 Live Arcade باشیم.
263.gif
263.gif
263.gif
263.gif

چی میشه اگر 9 بگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or