konami : ما در حال بازسازی PES هستیم(PES 2012 تایید شد )

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110218pes.jpg

درود

KONAMI اعلام کرده است که فاصله ای بین PES و FIFA نیست.ما درحال بازسازی pes هستیم که این مراحل بسیار طولانی هستند.
Pete Stone در صحبتی که با MCV داشت گفته است : فکر نکنم فاصله زیادی بین PES و FIFA وجود داشته باشد . ما درحال اصلاح قسمتهایی از PEs هستیم و میخواهیم این فصله را هم از بین ببریم.شاید نتوانیم FIFA را از نظر فروش شکست دهیم ولی به اندازه ای فروش کرده این که راضی باشیم. این رقابتی نیست که ما میخواهیم از FIFA جلو بزنیم چون اصلا اینطور نیست . ما تا الان پیشرفتهای بسیاری کرده ایم که این به نوبه ی خود قابل توجه است.میخواهیم چند سال به بازی PES بپردازیم که این بازسازی چند سال طول میکشد.و همچنین در اخر هم گفته است شاهد نسخه ی جدید از سری PEs در پاییز هستیم.
منبع

سال 98 رو که به یاد دارید ... بازیکنای فیفا مثل پینوکیو فرار میکردن ... همه شکل هم ... اما یه شاهکاری به اسم وینینگ الون کونامی انگار که دو نسل از اون جلوتر . اصلا قابل مقایسه نبودن .. من که اصلا نمیتونم فیفا بازی کنم ... یعنی اصلا حسش رو ندارم ... به خاطر همین از 2008 تا 2010 دس به فوتبال نزدم(قدیمیارو گه گاه بازی میکردم) ... فیفا هم با همه خوبیهاش (که البته میگن) برای من هیچ جذابیتی نداشت و نتونست مثل پرو اولوشنهای قدیمی من رو معتاد خودش کنه ... اما pes2011 واقعا امیدوار کننده بود .. الان هم بازیش میکنم و واقعا ازش خوشم میاد... به امید پیشرفت این بازی ... اینکه سطح شعارهاشون رو اوردن پایین خودش خیلی خوبه ... بالاخره اوضاع همینطور نمیمونه ... مشکل پرو اولوشن این بود که چون رقیب خیلی جدی نداشت برای این نسل یه پاش تو نسل قبل گیر بود ..
شما 2500 سال پیش رو به یاد داری؟:d ایران چی بود چه عظمتی داشت! ولی الان چی شد! اینکه در طول 3-4 سال به خاطر ترس از تغییر فقط درجا بزنی(PES6 تا PES2010 رو عرض میکنم) اصلا جالب نیست و بخش عمده ای از طرفدارا رو فراری میده! قبول دارم امسال پیشرفت های چشمگیری رو نسبت به سال های گذشته از PES شاهد بودیم ولی هنوز خیلی مونده تا بتونه با FIFA رقابت کنه!
فکر نکنم فاصله زیادی بین PES و FIFA وجود داشته باشد.
این دوستمونو باز جو گرفت:d

شما 2500 سال پیش رو به یاد داری؟:d ایران چی بود چه عظمتی داشت! ولی الان چی شد! اینکه در طول 3-4 سال به خاطر ترس از تغییر فقط درجا بزنی(PES6 تا PES2010 رو عرض میکنم) اصلا جالب نیست و بخش عمده ای از طرفدارا رو فراری میده! قبول دارم امسال پیشرفت های چشمگیری رو نسبت به سال های گذشته از PES شاهد بودیم ولی هنوز خیلی مونده تا بتونه با FIFA رقابت کنه!
این دوستمونو باز جو گرفت:d

منظورم به اون دوستی بود که گفتن ما زودتر از همه فهمیدیم که فیفا بهتر از پرواولوشن !! خوب من نوعی با کوله باری از نوستالژی چطور میتونم هیچی نگم!!

حالا چند تا مسابقه که بیشتر هم از طرف چینی مینی ها یا کسانی که با این چینی مینی
ها ارتباط دارند اونم ولش گرافیکشم که همه شبیه هم اند هم ولش کن . داورم ولش کن :|
بازی بش از حد واقعی بود اگر دوباره بیاین با هم به صورت اساسی مقایسه کنید اون وقت به
حرف من پی میبرید ....امان از متعصبی های pes بعد از چندین سال تازه پی بردن که pes
بدر نمی خوره :d
کونامی حتی اسمای بازیکناش معلوم نبود چی چی بود خیلی واقعی بود بیش ازحد واقعی
بود این بازی ژاپنی در حد فوتبالیستا بود البته فیفا از همون اول داوران و مربی های درست
حسابی برای قانون گذاری هسته این بازی گذاشته بودن حالا یکممممم فیفاا افت خیز داشت
ولی pes همینطوریش افت و خیزههه حالا 2 تا بازی جهانی رفته اونم به خاطر تخیلی بودن
بازی بوده :)) نیازی به تعریف تمجید از طرف شما نیست .:|
دوست عزیز اینجا زیادن کسایی که سنشون بالای 20 باشه....:|
الان فیفا بهتره ولی دیگه یواش یواش تاریخ سازی نکنید... اون آشغال 2000 رو با WE مقایسه نکنید...

بنظرمن هم PES 2011 خیلی نسبت به شماره قبلیش پیشرفت داشت اما مشکلش هوش مصنوعی+سرورهای بازی +لایسانس نبودن بعضی تمیها+ اشتباه بودن بعضی اسامی+داوری+صداگذاری و از همه مهمتر گیم پلی بازیه که کاملا یه فوتبال فانتزیه واقعا اون فیفا2000 چقدر پیشرفت کرده در شماره 2011 اصلا قابل مقایسه نیست من حرف اون عزیزانی هم میگن نسل قبل PES خوب بود رو قبول ندارم توی نسل قبل بودن با نبودن دفاع یکی بودش+ از وسط زمین شوت میزدی میرفت توی دروازه بنظرم دوران اون PES روی PS1 بوده بس در نسل قبل فیفا ضعیف بودش هرساله هم این کونامی میگه امسال اینکارو میکنم میترکونیم اما تغییر زیادی نمیکنن اینکه گفتن از لحاظ فروش به فیفا نمیرسیم بنظرم یعنی نا امید شدن راستی یه نکته رو یادم رفت دقیقا یادمه PES 2011 دو تا سه هفته بعد از فیفا اومد در کمال ناباوری مشاهده کردیم نقل و انتقالات انجام نشده و تقریبا90% بازیکنان توی تیم قبلیشون هستند:))=)) واقعا زشته برای کونامی. گند زدن در حد تیم ملی =)) بنظرم این PES اصلا لیاقته خرید اریجینال رو نداره همون بهتر دوستان کپی بخرن واقعا آشغاله حیف همون پول کپی واسه PES
درضمن این صحبتهای یک فنه PES بود که به فیفا کوچ کرده است:d

اینا خجالت نمیکشن هر سال میان 4تا ادعا میکنن که آره Pes اینجوری میشه , Pes اونجوری میشه بازی که میاد میبینی که هیچ کدوم از موردایی که گفتن توش نیست که هیچ گند خورده به بازی :| :|
فکر نکنم فاصله زیادی بین PES و FIFA وجود داشته باشد.
LoL :|

در مورد برتري PES در سالهاي دور موافقم.جديدا PES11 رو بازي ميكنم و فيفا جديد رو بازي نكردم و نميتونم نظر بدم ولي اين طور كه ميگن بر عكس سالهاي دور شده البته فكر نميكنم به اون شدت. در كل انيميشن و بلاتكليف بودن خيلي از بازيكنان و تيمها از لحاظ قيافه و اسامي تو PES آزار دهنده هست راستي اين مشكل كه تو FIFA وجود نداره؟

KONAMI اعلام کرده است که فاصله ای بین PES و FIFA نیست.

کونامی هر سال برمیگرده از این حرفا میزنه و بعد وقتی که نسخه اصلی بازی وارد بازار میشه میبینم نه تنها هیچ پیشرفتی نداشته بلکه پسرفتم داشته.در کل عنوان PES خیلی وقته که از دوران با شکوه خودش فاصله گرفته!!

دقیقا از شروع این نسل فعلی هر سال konami میاد این اراجیف را تحویل مردم میده که امسال دیگه یه pes قوی میسازیم و...... اخرش هم که همگی میبینیم چی از اب در میاد

بنظرمن هم PES 2011 خیلی نسبت به شماره قبلیش پیشرفت داشت اما مشکلش هوش مصنوعی+سرورهای بازی +لایسانس نبودن بعضی تمیها+ اشتباه بودن بعضی اسامی+داوری+صداگذاری و از همه مهمتر گیم پلی بازیه که کاملا یه فوتبال فانتزیه واقعا اون فیفا2000 چقدر پیشرفت کرده در شماره 2011 اصلا قابل مقایسه نیست من حرف اون عزیزانی هم میگن نسل قبل PES خوب بود رو قبول ندارم توی نسل قبل بودن با نبودن دفاع یکی بودش+ از وسط زمین شوت میزدی میرفت توی دروازه بنظرم دوران اون PES روی PS1 بوده بس در نسل قبل فیفا ضعیف بودش هرساله هم این کونامی میگه امسال اینکارو میکنم میترکونیم اما تغییر زیادی نمیکنن اینکه گفتن از لحاظ فروش به فیفا نمیرسیم بنظرم یعنی نا امید شدن راستی یه نکته رو یادم رفت دقیقا یادمه PES 2011 دو تا سه هفته بعد از فیفا اومد در کمال ناباوری مشاهده کردیم نقل و انتقالات انجام نشده و تقریبا90% بازیکنان توی تیم قبلیشون هستند:))=)) واقعا زشته برای کونامی. گند زدن در حد تیم ملی =)) بنظرم این PES اصلا لیاقته خرید اریجینال رو نداره همون بهتر دوستان کپی بخرن واقعا آشغاله حیف همون پول کپی واسه PES
درضمن این صحبتهای یک فنه PES بود که به فیفا کوچ کرده است:d

با یه آپدیت ساده تمامی نقل و انتقالات بر طرف میشه . حتی آخرین آپدیت فکر کنم یه چند تا استوک جدید هم اضافه شده بود .

با یه آپدیت ساده تمامی نقل و انتقالات بر طرف میشه . حتی آخرین آپدیت فکر کنم یه چند تا استوک جدید هم اضافه شده بود .
خب اخه اين چه كاريه!
كارشون دقيقا مثل اين ميمونه كه يك بازي رو نيمه كار بدن بيرون بعد بگن با اپديت درستش ميكنيم.خب عزيز من اول درست كن بعد بده دست ملت:d

شاید نتوانیم FIFA را از نظر فروش شکست دهیم ولی به اندازه ای فروش کرده این که راضی باشیم.
نه بابا.... جون من بیا فروش کن :دی
این رقابتی نیست که ما میخواهیم از FIFA جلو بزنیم چون اصلا اینطور نیست .
واقعا؟! پس واسه چی بازی میسازی؟ تا دیروز رقیب نداشتی تک تازی میکردی و شاخ و شونه میکشیدی واسه بقیه حالا که رقیب داری میگی من رقابت نمیکنم؟ خیلی خنده داره حرفاشون بخدا.
ما تا الان پیشرفتهای بسیاری کرده ایم که این به نوبه ی خود قابل توجه است.
خدا پدر و مادر فیفا رو بیامرزه که آورد چندتا تکنیک یادتون داد (اونم با اون وضعیت فجیع) بعد شما اسمشو گذاشتین پیشرفت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or