konami : ما در حال بازسازی PES هستیم(PES 2012 تایید شد )

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110218pes.jpg

درود

KONAMI اعلام کرده است که فاصله ای بین PES و FIFA نیست.ما درحال بازسازی pes هستیم که این مراحل بسیار طولانی هستند.
Pete Stone در صحبتی که با MCV داشت گفته است : فکر نکنم فاصله زیادی بین PES و FIFA وجود داشته باشد . ما درحال اصلاح قسمتهایی از PEs هستیم و میخواهیم این فصله را هم از بین ببریم.شاید نتوانیم FIFA را از نظر فروش شکست دهیم ولی به اندازه ای فروش کرده این که راضی باشیم. این رقابتی نیست که ما میخواهیم از FIFA جلو بزنیم چون اصلا اینطور نیست . ما تا الان پیشرفتهای بسیاری کرده ایم که این به نوبه ی خود قابل توجه است.میخواهیم چند سال به بازی PES بپردازیم که این بازسازی چند سال طول میکشد.و همچنین در اخر هم گفته است شاهد نسخه ی جدید از سری PEs در پاییز هستیم.
منبع

سلام
دیگه کی میخوان پیشرفت شروع کنن از الانم این کار بکنن مگه چند سال دیگه این نسل دووم میاره میره برایه نسل بعد دیر به فکر تغییرات افتادن همین الانشم کلی از فیفا عقب افتادن.
فیفا از ابتدایه این نسل شروع به تغییرات کرد رو به جلو حرکت کرد هرسال تکاملش بیشتر میشه اما pes تازه میخواد شروع کنه. البته از حقم نگزریم pes2011 تغییرات بسیار خوبی نسبت به نسخه هایه قبلیش داشت میشد گفت اولین بازیه pes تو این نسل بود انشاالله که برگرده به روزایه اوجش ماکه استقبال میکنیم
من هنوزم تنظیمات دسته بر اساس بازیهpes درست میکنم فیفا میزنم یعنی جایه شوت پاس سرعت اونطور که تویه بازیه pes هست تنظیم میکنم بعد فیفا میزنم.

متاسفم برای کونامی ... واقعا متاسفم.
ببینید چه گندی زده به این بازی که خودشونم میدونن که از گردونه پرت شدن اونور و اینو غیر مستقیم گفتن حالا نمیدونن چطوری درستش کنن.با همو موتور pes 6 بسازن شنگ تر میشه.
اصلا انگار خوابن شوتن نمی خوان قبول کنن که فاصله خیلی بیشتر از این حرفاست.:-o:-o)x
اینا فروششون تو جاپنم کمتر شده .:-o
یادش بخیر چه سلطانی بود تو نسل قبل چه حالی می کردیم. الان باید بشنویم که کونامی میگه ما دیگه نمی تونیم از نظر فروش به فیفا برسیم و اینو نمی خوان قبول کنن که از لحاظ فنیم عمرن بتونن به اون سطح برسن.=))
هر سال با هزار وعده گنده تر از دهنشون میان بازیو تایید میکنن ولی چرت تر از سال قبل .می یان مسی میزارن رو کاور (حیف مسی رو کاور این بازی)منو رو خوشگل تر میکنن میدن دست مردم ولی گیم پلی داغون تر از پارسال.)x

هر جا اسم pes میاد خونم به جوش میاد )x)x.چه بازیی بود الان به چه روزی افتاده.:((
مطمئنم الان همه فنا میگن این چی میگه فلانو و بیسار ولی واقعیت همینه.
حرف اخر این بازی درست بشو نمی باشد.

• Like
Reactions: u.s.a
نگین PES پیشرفت نداشت بگین ما بلد نبودیم بازی کنیم یا حداقل بگین خوشمون از گیم پلیش نیومد..

PES از لحاظ گرافیکی ، صدا گذاری ، جزئیات و... هیچ کمی از فیفا نداشت فقط چون گیمپلیش رو تغییر داده بودن بعضی ها یا خششون نیومد یا بلد نبودن بازی کنن..

کسی که میگه پیشرفت نداشت یا معنی پیشرفت رو نمیدونه یا اصلا PES بازی نکرده یا فن فیفا هست..

ما که از این حرف ها زیاد شنیدیم ، هر سال میان میگن امسال بازی رو تغییر میدیم ولی دوباره هیچ تفاوتی توش نمیبینیم و همون گیم پلی مزخرف رو میدن دست مردم

حالا پارسال یه تغییراتی توش ایجاد کردن که هی بگی نگی بازی رو بهتر کرده بود ولی هنوز هم خیلی از فیفا عقبه و این حقیقت انکار ناپذیریه که مسولای Konami نمیخوان قبول کنند

اینقدر اختلاف بین فیفا و PES هست که من هم مجبور شدم بعد از سال ها PES بازی کردن ( از Winning Eleven روی PS1 تا PES 2011 روی PC ) برم به سمت فیفا چون واقعا گیم پلی فیفا خیلی طبیعی تر و جذابتره

در کل به نظرم این نسل دیگه PES خیلی عقب افتاده و بهتره از الان روی نسل بعد سرمایه گذاری کنه

من دیگه اینده ای برا PES نمیبینم به نظرم این نهایت سعی شرکت کونامی بوده و به خاطر همین میان میگن بین FIFA , PES تفاوتی نمیبینیم دیگه PES تمام شد ......

نگین PES پیشرفت نداشت بگین ما بلد نبودیم بازی کنیم یا حداقل بگین خوشمون از گیم پلیش نیومد..

PES از لحاظ گرافیکی ، صدا گذاری ، جزئیات و... هیچ کمی از فیفا نداشت فقط چون گیمپلیش رو تغییر داده بودن بعضی ها یا خششون نیومد یا بلد نبودن بازی کنن..

کسی که میگه پیشرفت نداشت یا معنی پیشرفت رو نمیدونه یا اصلا PES بازی نکرده یا فن فیفا هست..

جزییات و از چه لحاظی میگی؟؟

ولی فک کنم فعلا شما از pes زیادی طرفداری میکنی. pes پیشرفت هاش از نسخه 10 به 11 زیاد بود ولی نه به اندازه ای که بتونه در مقابل فیفا بهتر ظاهر بشه.

انصاف باید داشته باشیم ، PES2011 پیشرفت های خوبی داشت ، شاید همین شروع راه تغییر باشه درسته که یکم دیره ولی به قول خود ماها "ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس" البته به هیچ وجه اینی که گفته زیاد قاصله نیستو قبول ندارم ، فعلا PES کیلومتر ها با گیم پلی با طراوت FiFA فاصله داره...

یعنی میخوای بگی همه دارن اشتباه میکنن و شما درست میگی؟!
این بازی هیچ چیز از فیفا کم نداره؟ پس چرا واداده؟ چرا کسی نمیره سراغش؟ خود مسئولین کونامی هم قبول کردن عق افتادن شما بیخیال نمیشی؟!:d

KONAMI اعلام کرده است که فاصله ای بین PES و FIFA نیست.
این یه دروغه گنده است!

• Like
Reactions: u.s.a
و باز هم سال جدید و بازهم وعده وعیدهای کونامی.pes 2010 که قرار بود بازگشت پادشاه باشه شد اون افتضاح:|سال پیش هم گفتن ما هزارتا انیمیشن جدید اضافه کردیم/:)که ظاهرا اینا یا نمیدونستن هزارتا چندتاست یا نمیدونستن انیمیشن چی هست.حالا هم که بازهم وعده وعید.نسخه 2011 همون دوربین مزخرفش کافی بود که آدم طرفش نره.:d

زیاد جو نگیرتون همون اول این pes چیز مالی نبود فقط بین ایرانی ها جا باز کرده بود :d
خیلی متعصب بودن رو pes هر وقتم می گفتیم ای فیفا رو امتحان کنید می گفتند : عمو
هیچی حالیت نیست از فوتبال چرا حرف میزنی !!!!!!!:|
در کل هوش مصنوعی pes اندازه یه خیار بود ، بازیکن ها هم شبیه 11 قلو های به هم چسبیده بودند ولی
فکر کنم چشم ابروهاشون یکم فرق میکردن ! ، گیم پلی هم که معلوم نبود فوتبال یا ...ولی خداییش داور
زیاد زحمت میکشید و زیاد آفساید می گرفت دم داور گرم .یادش بخیر فیفا 98 رو همه براش سر کله
می شکستند، خیلی حال میداد با هم کل می انداختیم حالشو می بردیم .
البته pes عقب نمی مونه و حقشو از فیفا میگیره یوهاهاهاها=)):))

• Like
Reactions: Electronic Arts
زیاد جو نگیرتون همون اول این pes چیز مالی نبود فقط بین ایرانی ها جا باز کرده بود :d
خیلی متعصب بودن رو pes هر وقتم می گفتیم ای فیفا رو امتحان کنید می گفتند : عمو
هیچی حالیت نیست از فوتبال چرا حرف میزنی !!!!!!!:|
در کل هوش مصنوعی pes اندازه یه خیار بود ، بازیکن ها هم شبیه 11 قلو های به هم چسبیده بودند ولی
فکر کنم چشم ابروهاشون یکم فرق میکردن ! ، گیم پلی هم که معلوم نبود فوتبال یا ...ولی خداییش داور
زیاد زحمت میکشید و زیاد آفساید می گرفت دم داور گرم .یادش بخیر فیفا 98 رو همه براش سر کله
می شکستند، خیلی حال میداد با هم کل می انداختیم حالشو می بردیم .
البته pes عقب نمی مونه و حقشو از فیفا میگیره یوهاهاهاها=)):))
فیفا تا سال 2006 جلوی pes یه آشغال به تمام معنا بود.موقعی که winning eleven 2000 برای ps1 اومده بود فیفا جلوش پشمک هم حساب نمیشد:d.اصلا مقایسه مثلا فیفا 2000 با eleven 2000 هم خنده دار و مزخرف هست.این هم که میگید فقط تو ایران طرفدار داشت رو میشه با منبع بگید؟تو اکثر مسابقات بین المللی pes بود.من خودم اکثر این مسابقات رو تو شبکه gameone میدیدم.

pes عالی بود و زمانی پادشاهی میکرد ولی با اومدن به نسل جدید ظاهرا یادشون رفت موتورشون رو عوض کنن و از اون طرف فیفا به طرز وحشتناکی پیشرفت کرد و انقدر عالی شد که اکثر طرفدارهای pes به سمتش کوچ کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or