konami : ما در حال بازسازی PES هستیم(PES 2012 تایید شد )

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110218pes.jpg

درود

KONAMI اعلام کرده است که فاصله ای بین PES و FIFA نیست.ما درحال بازسازی pes هستیم که این مراحل بسیار طولانی هستند.
Pete Stone در صحبتی که با MCV داشت گفته است : فکر نکنم فاصله زیادی بین PES و FIFA وجود داشته باشد . ما درحال اصلاح قسمتهایی از PEs هستیم و میخواهیم این فصله را هم از بین ببریم.شاید نتوانیم FIFA را از نظر فروش شکست دهیم ولی به اندازه ای فروش کرده این که راضی باشیم. این رقابتی نیست که ما میخواهیم از FIFA جلو بزنیم چون اصلا اینطور نیست . ما تا الان پیشرفتهای بسیاری کرده ایم که این به نوبه ی خود قابل توجه است.میخواهیم چند سال به بازی PES بپردازیم که این بازسازی چند سال طول میکشد.و همچنین در اخر هم گفته است شاهد نسخه ی جدید از سری PEs در پاییز هستیم.
منبع

فیفا تا سال 2006 جلوی pes یه آشغال به تمام معنا بود.موقعی که winning eleven 2000 برای ps1 اومده بود فیفا جلوش پشمک هم حساب نمیشد:d.اصلا مقایسه مثلا فیفا 2000 با eleven 2000 هم خنده دار و مزخرف هست.این هم که میگید فقط تو ایران طرفدار داشت رو میشه با منبع بگید؟تو اکثر مسابقات بین المللی pes بود.من خودم اکثر این مسابقات رو تو شبکه gameone میدیدم.

pes عالی بود و زمانی پادشاهی میکرد ولی با اومدن به نسل جدید ظاهرا یادشون رفت موتورشون رو عوض کنن و از اون طرف فیفا به طرز وحشتناکی پیشرفت کرد و انقدر عالی شد که اکثر طرفدارهای pes به سمتش کوچ کردن.
حالا چند تا مسابقه که بیشتر هم از طرف چینی مینی ها یا کسانی که با این چینی مینی
ها ارتباط دارند اونم ولش گرافیکشم که همه شبیه هم اند هم ولش کن . داورم ولش کن :|
بازی بش از حد واقعی بود اگر دوباره بیاین با هم به صورت اساسی مقایسه کنید اون وقت به
حرف من پی میبرید ....امان از متعصبی های pes بعد از چندین سال تازه پی بردن که pes
بدر نمی خوره :d
کونامی حتی اسمای بازیکناش معلوم نبود چی چی بود خیلی واقعی بود بیش ازحد واقعی
بود این بازی ژاپنی در حد فوتبالیستا بود البته فیفا از همون اول داوران و مربی های درست
حسابی برای قانون گذاری هسته این بازی گذاشته بودن حالا یکممممم فیفاا افت خیز داشت
ولی pes همینطوریش افت و خیزههه حالا 2 تا بازی جهانی رفته اونم به خاطر تخیلی بودن
بازی بوده :)) نیازی به تعریف تمجید از طرف شما نیست .:|

حالا چند تا مسابقه که بیشتر هم از طرف چینی مینی ها یا کسانی که با این چینی مینی
ها ارتباط دارند اونم ولش گرافیکشم که همه شبیه هم اند هم ولش کن . داورم ولش کن :|

بازی بش از حد واقعی بود اگر دوباره بیاین با هم به صورت اساسی مقایسه کنید اون وقت به
حرف من پی میبرید ....امان از متعصبی های pes بعد از چندین سال تازه پی بردن که pes
بدر نمی خوره :d
کونامی حتی اسمای بازیکناش معلوم نبود چی چی بود خیلی واقعی بود بیش ازحد واقعی
بود این بازی ژاپنی در حد فوتبالیستا بود البته فیفا از همون اول داوران و مربی های درست
حسابی برای قانون گذاری هسته این بازی گذاشته بودن حالا یکممممم فیفاا افت خیز داشت
ولی pes همینطوریش افت و خیزههه حالا 2 تا بازی جهانی رفته اونم به خاطر تخیلی بودن
بازی بوده :)) نیازی به تعریف تمجید از طرف شما نیست .:|
کلا باقی نظراتت مثل همون خطی هست که قرمز کردم.رو هوا و بدون اطلاعات کافی.این مسابقات در فرانسه برگزار میشد.

زیاد جو نگیرتون همون اول این pes چیز مالی نبود فقط بین ایرانی ها جا باز کرده بود :d
خیلی متعصب بودن رو pes هر وقتم می گفتیم ای فیفا رو امتحان کنید می گفتند : عمو
هیچی حالیت نیست از فوتبال چرا حرف میزنی !!!!!!!:|
در کل هوش مصنوعی pes اندازه یه خیار بود ، بازیکن ها هم شبیه 11 قلو های به هم چسبیده بودند ولی
فکر کنم چشم ابروهاشون یکم فرق میکردن ! ، گیم پلی هم که معلوم نبود فوتبال یا ...ولی خداییش داور
زیاد زحمت میکشید و زیاد آفساید می گرفت دم داور گرم .یادش بخیر فیفا 98 رو همه براش سر کله
می شکستند، خیلی حال میداد با هم کل می انداختیم حالشو می بردیم .
البته pes عقب نمی مونه و حقشو از فیفا میگیره یوهاهاهاها=)):))
الان فیفا به راحتی سر تر از پس هستش ولی دوست عزیز در نسل قبل دقیقا برعکس بود بیشتر طرفدار های اصلی pes هم متعصب نیستن میبینی که الان فیفا بهتره و دارن فیفا بازی میکنن.

من هم فیفا فن هستم!
ولی قبول دارم تو نسل قبلی PES فوق العاده بهتر از فیفا بود:-s
ولی از PES6 به بعد دیگه همه میدونن چه خبره:>
خداییش همه میگن پیشرفت های PES رو ببینید ولی شما به گرافیک FIFA 10 و FIFA 11 نگاه کنید!میبینید پیشرفت فیفا هم خیلی خوب بوده!
ولی باز هم باید بگم:
:xI Am Fifa Fan For Ever:x

فیفا تا سال 2006 جلوی pes یه آشغال به تمام معنا بود.موقعی که winning eleven 2000 برای ps1 اومده بود فیفا جلوش پشمک هم حساب نمیشد:d.اصلا مقایسه مثلا فیفا 2000 با eleven 2000 هم خنده دار و مزخرف هست.این هم که میگید فقط تو ایران طرفدار داشت رو میشه با منبع بگید؟تو اکثر مسابقات بین المللی pes بود.من خودم اکثر این مسابقات رو تو شبکه gameone میدیدم.

pes عالی بود و زمانی پادشاهی میکرد ولی با اومدن به نسل جدید ظاهرا یادشون رفت موتورشون رو عوض کنن و از اون طرف فیفا به طرز وحشتناکی پیشرفت کرد و انقدر عالی شد که اکثر طرفدارهای pes به سمتش کوچ کردن.

بدجوری خفن تایید میشود:d:d
با اینکه خودم فن pes بودم و الان فن fifa ولی قبول میکنم تا 2006 فیفا هیچ عددی نبود.

نگین PES پیشرفت نداشت بگین ما بلد نبودیم بازی کنیم یا حداقل بگین خوشمون از گیم پلیش نیومد..

PES از لحاظ گرافیکی ، صدا گذاری ، جزئیات و... هیچ کمی از فیفا نداشت فقط چون گیمپلیش رو تغییر داده بودن بعضی ها یا خششون نیومد یا بلد نبودن بازی کنن..

کسی که میگه پیشرفت نداشت یا معنی پیشرفت رو نمیدونه یا اصلا PES بازی نکرده یا فن فیفا هست..

يعني فقط شما بلدي بازي كني؟:"> نه دوست عزيز.همون دوربين داغونش واسه رفتن بازي رو اعصاب و انداختن سي دي بازي تو سطل اشغال كافيه.توي بازي هم كه انواع و اقسام باگها موجوده!
انيميشن در سطح پشم.هوش مصنوعي كه كلا هيچي.شبيه سازي كه افتضاح.هنوز نتونسته پيرهن خيلي از تيمها رو بسازه!حتي هنوز ليگ المان كه سومين ليگ اروپا به حساب مياد رو توي بازي قرار بده(حالا بذاره هم كه با پيرهن هاي عجيب و اسمهاي ...:-j)
واقعا فكر ميكني صدا گذاري اين دو تا بازي در يك سطحه؟؟توي فيفا انواع و اقسام تشويها موجوده ولي در عوض pes امسال از اين لحاظ پيشرفت كرده ولي هنوز هم صداي تماشاگرها خيلي اوقات تكراريه
در اخر pes پيشرفت داشته ولي واسه خودش.ولي زماني كه با fifa مقايسش ميكني هنوز پيشرفت خاصي نكرده

فیفا تا سال 2006 جلوی pes یه آشغال به تمام معنا بود.
نه ديگه اينطوري هم نيست.درسته كه توي نسل قبل از لحاظ گيم پلي pes يه جورايي بالاتر بود ولي همون زمان هم از لحاظ شبيه سازي به پاي fifa نميرسيد.
خوبيه fifa توي هر شماره و نسلي با هر گرافيك و گيم پلي و موتوري و.....اين بوده كه زماني كه بازيش ميكني واقعا حس بازي كردن يك فوتبال طبيعي رو ميتوني بگيري

تو تا بخوای به استاندارهای فیفا تو انیمیشن برسی، EA داره رو نسل بعد کار میکنه !
هر سال بیاین خضعبل بگین بعدش یه زباله بندازین جلو ملّت به اسمه Revolution !

سال 98 رو که به یاد دارید ... بازیکنای فیفا مثل پینوکیو فرار میکردن ... همه شکل هم ... اما یه شاهکاری به اسم وینینگ الون کونامی انگار که دو نسل از اون جلوتر . اصلا قابل مقایسه نبودن .. من که اصلا نمیتونم فیفا بازی کنم ... یعنی اصلا حسش رو ندارم ... به خاطر همین از 2008 تا 2010 دس به فوتبال نزدم(قدیمیارو گه گاه بازی میکردم) ... فیفا هم با همه خوبیهاش (که البته میگن) برای من هیچ جذابیتی نداشت و نتونست مثل پرو اولوشنهای قدیمی من رو معتاد خودش کنه ... اما pes2011 واقعا امیدوار کننده بود .. الان هم بازیش میکنم و واقعا ازش خوشم میاد... به امید پیشرفت این بازی ... اینکه سطح شعارهاشون رو اوردن پایین خودش خیلی خوبه ... بالاخره اوضاع همینطور نمیمونه ... مشکل پرو اولوشن این بود که چون رقیب خیلی جدی نداشت برای این نسل یه پاش تو نسل قبل گیر بود ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or