konami : ما در حال بازسازی PES هستیم(PES 2012 تایید شد )

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110218pes.jpg

درود

KONAMI اعلام کرده است که فاصله ای بین PES و FIFA نیست.ما درحال بازسازی pes هستیم که این مراحل بسیار طولانی هستند.
Pete Stone در صحبتی که با MCV داشت گفته است : فکر نکنم فاصله زیادی بین PES و FIFA وجود داشته باشد . ما درحال اصلاح قسمتهایی از PEs هستیم و میخواهیم این فصله را هم از بین ببریم.شاید نتوانیم FIFA را از نظر فروش شکست دهیم ولی به اندازه ای فروش کرده این که راضی باشیم. این رقابتی نیست که ما میخواهیم از FIFA جلو بزنیم چون اصلا اینطور نیست . ما تا الان پیشرفتهای بسیاری کرده ایم که این به نوبه ی خود قابل توجه است.میخواهیم چند سال به بازی PES بپردازیم که این بازسازی چند سال طول میکشد.و همچنین در اخر هم گفته است شاهد نسخه ی جدید از سری PEs در پاییز هستیم.
منبع

من با نسخه 2011 حال کردم. بعد از 3-4 سال اولین سالی بود که بیشتر از یه ماه بازیش کردم. امیدوارم روند روبه رشدش رو ادامه بده.

دیگه کی ؟ نسل تموم شد تازه میخوان اصلاح کنن؟کلا چند شماره آخر PES یکی از یکی بدتر بود.منی که تو زندگیم دست به فیفا نزده بودم با آخرین شمارش (11 PES) باعث شد به فیفا کوچ کنم :d و واقعا به اختلاف گیم پلی شون پی بردم.اشتباه کردم تو این 2/3 سال PES بازی میکردم.خیلی خیلی فیفا تو این چند ساله پیشرفت داشته هرچقد هم بخوان ویرایش کنن محاله بتونن توان رقابت چه تو فروش و چه در گیم پلی و ... با فیفا داشته باشن.

واقعا چی فکر کرده این konami
فکر نکنم فاصله زیادی بین PES و FIFA وجود داشته باشد
lol کونامی در خواب بیند پنبه دانه! همه فنهای pes رفتن طرف fifa دیگه چی رو میخواد باز سازی کنه؟:d

من واقعا دلم واسه یه pes تنگ شده هر دفعه هم میگن ما از motion capture استفاده میکنیمو از این حرفا ولی نمیدونم چرا کمر همه ی بازیکنا خمه یا کمر ندارن یا حرکات یه پیرمرد رو motion capture میکنن امیدوارم دوباره به اوج برگرده این به نفع گیمراست

به نظرم خیلی هم این سری پیشرفت قابل ملاحضه ای داشته طبیعتا PES12 عالی تر هم میشه...

طرفدارای واقعی PES هیچ وقت ازش دل نمیکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or