Kojima: سایلنت هیلز کاری خواهد کرد که شما شلوارتان را کثیف کنید!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
Silent-Hills-Poo-Pants.jpg

طبقه مصاحبه ای که کوجیما با سایت gematsu داشته، اذعان کرده که، Silent Hills، سایلنت هیل جدیدی که توسط کوجیما و گیلمرو دل تورو ساخته می شود، کاری خواهد کرد که شما شلوارتان رو کثیف کنید!
کوجیما صحبت هایی در نمایش پیش نمایش بازی MGSV PP داشته که در آن توضیح داد: "در اصل ما (کوجیما و دل تورو) قصد داشتیم عنوانی بسازیم که شما شلوار خودتان رو خیس کنید، اما ما تصمیم خود را عوض کردیم. حالا عنوانی خواهیم ساخت که شما شلوارتان را کثیف خواهید کرد!"

او در ادامه توضیح داد که: "برای ساخت یک عنوان ترسناک یک سری محدودیت ها وجود دارد. در یک فیلم سینمایی ترسناک، بیینده می تواند با بستن چشم هایش، منتظر بماند تا صحنه مورد نظر و ترسناک رد شود، اما در یک بازی کامپیوتری این چنین چیزی امکان ندارد و شش دانگ حواس بازیکن به صفحه خواهد بود، به همین دلیل، اگر محدودیتی نباشد، امکان دارد خیلی از بازیکنان عنوان را نصف نیمه رها کنند."

اما کوجیما اهمیتی به این موضوع نمی دهد، و آن ها هر کاری که برای رسیدن به هدف لازم باشد را انجام خواهند داد! کوجیما به شوخی اضافه می کند که: "نسخه Limited این بازی همراه یک دست شلوار منتشر خواهد شد!"

سایلنت هیل جدید دیروز توسط یک دموی قابل بازی که بر روی کنسول PlayStation 4 منتشر شد، معرفی گردید. طبق صحبت های کوجیما، قصد از این کار این بود که مردم خودشان و با تجربه های خودشان این بازی را برای خود معرفی کنند. کوجیما از قصد آخرین پازل دمو را سخت طراحی کرده بود تا تمامی مردم از نقاط مختلف دنیا برای پیدا کردن آن همکاری کنند.

کوجیما می گوید: "من شخصا انتظار داشتم حل معمای نهایی یک هفته به طول بیانجامد، اما واقعا سورپرایز شدم وقتی دیدم این معما در کمتر از نصف روز حل شد!"

کوجیما اطلاعات بیشتری راجب به بازی نداد، غیر از اینکه ایشان حرف S را در انتهای نام بازی تایید کردند. طبق دیده ها و اطلاعاتی که تاکنون دستگیر شده، این بازی در بر روی پلتفرم PS4 منتشر خواهد شد. اطلاعات در مورد دیگر پلتفرم ها فعلا معلوم نیست.

آخرین ویرایش:
آقا بحث رو کلا آف تاپیک کردید اما خواستم اینو بگم که مدل باز شدن دهان تا جایی که من یادم میاد (اگه اشتباه نکنم) اولی بار توی فیلم Blade II اتفاق افتاد که سال 2002 منتشر شده بود. بعد از اون بود که این چنین حالتی رو توی 2005 و بازی RE4 دیدیدم. :دی

دقیقا مشکل همینجاست که شما اینجوری فکر میکنی که در RE4 اولین بار کرم ها انگلی وجود داشتن بهتره شما به قبل از اون برگردی X-FILES یا قبل از اون در چندین چند فیلم ژاپنی که خون آشام های با همین مبحث کرم ها انگلی بودن عزیز من شما مثل اینکه بد برداشت کردی این موضوع در Strain اصلا خونی وجود نداره بعد از حمله که موجود خونی داشته باشه که انگل ازش تغزیه کنه نمیبینی وقتی بهشون شلیک میکنن خون سفید خارج میشه به خاطر اینکه گلبول های قرمز خون کلا توسط حمله کننده مکیده شدن و اون انگل ها به دنبال گلبول های قرمز نفر بعدی کاری میکنن که طرف به نفر بعدی حمله کنه تا گلبول های قرمز تازه به دست بیاره پس بهش میگن خون آشام نه زامبی بعدشم دو مدل دارن یک مدل تازه تبدیل شده یه مدل که قدیمی تبدیل شده یکی که کنترل داره روی خودش مثل اون چند نفر اصلی که زنده موندن یک سری هم که کنترلی ندارن بقیه متاسفانه شما بازم اینجوری فکر میکنی که اینها همه در RE4 به وجود امدن که اینجوری نیست .;)

این بحث ما هم ربطی به تاپیک نداره اگه دوست داشتی در پروفایل یا در تاپیک سریال ادامه بدیم .;)

نه عزیز علاقه مند به بحث نیستم. منظورم از خون هم خون قربانی بود نه خون خود میزبان که توی کامنتم اصلاحش کردم.

- - -ویرایش - - -

آقا بحث رو کلا آف تاپیک کردید اما خواستم اینو بگم که مدل باز شدن دهان تا جایی که من یادم میاد (اگه اشتباه نکنم) اولی بار توی فیلم Blade II اتفاق افتاد که سال 2002 منتشر شده بود. بعد از اون بود که این چنین حالتی رو توی 2005 و بازی RE4 دیدیدم. :دی

داداش بحث مدل باز شدن دهن نیست.

پ.ن : دلیل اینکه جواب سوال آیت رو ندادم همین بود ولی این دوستمون دنباله اش رو گرفت و ...

آخرین ویرایش:
من قبل از اینکه تریلر متال گیر رو ببینم اگه این تیتر رو میخوندم فکر میکردم از شدت ترس شلوارمو خیس میکنم.
منتها چون تریلر متال رو دیدم، الان میدونم که از شدت قهقهه زدن عنان از کف خواهم همی داد.
اونجا با رفتن تو جعبه ادا اطوار در میاریم، اینجا هم احتمالا ادا اطوار های روان اتکینسون ( مستر بین ) رو درمیاریم.=))

من قبل از اینکه تریلر متال گیر رو ببینم اگه این تیتر رو میخوندم فکر میکردم از شدت ترس شلوارمو خیس میکنم.
منتها چون تریلر متال رو دیدم، الان میدونم که از شدت قهقهه زدن عنان از کف خواهم همی داد.
اونجا با رفتن تو جعبه ادا اطوار در میاریم، اینجا هم احتمالا ادا اطوار های روان اتکینسون ( مستر بین ) رو درمیاریم.=))

میشه کامنتتُ به زبان فارسی روان 'ترنسلیت کنی؟من که چیزی از گفته های شما نفهمیدم.

یه عکس از طرف سونی منتشر شده که انحصاری های این مراسم و مالتی ها رو از هم جدا کرده و نشون میده که این بازی انحصاری سونی نیست!

51985786284148538191.png

اینکه داره میگه انحصاری هست !!! :d

نه میگه نیست :d اون علامت آبیه انحصاریـه پلی استیشن را نداره !

بله حق با شماست :d

آخرین ویرایش:
خب بهترین تعریف اینه که بگیم که این بازی میتونه (تازه نه 100%) میتونه در نوع خودش بازی قابل قبولی باشه، اما بعنوان یه SH ؟! شک دارم! همینطوریش خیلی از طرفدارا میگن سایلنت هیل فقط 1و2و3و4 (من که میگم فقط 1و2و3).
دوستان اینجا یه طوری صحبت میکنن که آدم یاد بازخوردهایی که با رزیدنت اویل 4 شد میافته :| فکر کنم این شماره از سایلنت هیل هم قراره بلایی سرش بیاد که سر رزیدنت 4 بود. من خودمم خیلی دوست دارم یه سری از بازی ها به ریشه هاشون وفادار بمونن ولی بعضی وقتا طرفداری متعصبانه از ریشه های بازی دیگه از حد خارج میشه :| به نظرم بهتره اول صبر کنیم تا اصلن سایلنت هیل جدید ریلیز بشه و بعد اینجوری علیهش جبهه بگیریم :|

در ضمن اگر داستان همینی میخواد باشه که توی این دمو بود، (جریانات و اخباری که از طریق رادیو اعلام میشه) قول میدم با داستان بسیار خفنی طرف هستیم
این موضوع را منم بهش خیلی فکر کرده بودم و دقیقن همین احساس را دارم. شاید چیز زیادی توی دمو مشخص نبوده باشه به ظاهر ولی همین جمع آوری قطعاتی از عکس ها میتونه نشون دهنده ی این باشه که یکی به دنبال گذشته ی شخصی هستش :d

همون SH:HC که ضعیف ظاهر شد همه طرفدرها میگن که خیلی از ریشه ها فاصله نگرفته ولی تجربیات جدید در SH:BOM (تغییر پرسپکتیو و گیم پلی) باعث شد این عنوان فوق العاده مورد حمله قرار بگیره.
وای نریمان به نظرم مقایسه کردن اون بازی مزخرف (همون سایلنت هیل بوم) با یه همچین شاهکاری خیلی اشتباه ست :|

============
به عنوان حرف آخرم :d به نظرم کسانی که به شماره جدید سایلنت هیل ایراد میگیرن، یا دمو را ندیدن یا واقعن سعی میکنن بدبین باشن. دیدن دمو (حتی اگر ربطی به داستان اصلی نداشته باشه) به تنهایی کافیه تا متوجه بشیم با چه فضاسازی بی نظیری روبرو هستیم و تا جاییکه من این روزها در مورد آقای کوجیما تحقیق کردم ایشون به کارشون به شدت وارد هستن. به شدت. منا هایپ کرده برا بازی کردن سری متال گیر :d

والا ما که این teaser رو بازی کردیم تنها کاری کرد این بود که هر 1 دقیقه 10 دقیقه گیر کردیم حس رفتن تو جو بازی پرید. امیدوارم بازی اصلی اینجوری نباشه.

آخرین ویرایش:
بازی احتمالاً تا قبل ز سال 2016 منتشر بشه !
4076.gif
:دی انجین بازی هم همونطور که انتظار میرفت FOX Engineــــه.
Silent Hills Might Not Be Released Until 2016 | Attack of the Fanboy

حالا داخل منبع نرفتم اما این تیتر میگه تا حداقل تا 2016 نمیاد! یعنی اینکه اگر هم بیاد بعد از 2015 میاد نه اینکه احتمالا 2015 بیاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or