Kojima: سایلنت هیلز کاری خواهد کرد که شما شلوارتان را کثیف کنید!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
Silent-Hills-Poo-Pants.jpg

طبقه مصاحبه ای که کوجیما با سایت gematsu داشته، اذعان کرده که، Silent Hills، سایلنت هیل جدیدی که توسط کوجیما و گیلمرو دل تورو ساخته می شود، کاری خواهد کرد که شما شلوارتان رو کثیف کنید!
کوجیما صحبت هایی در نمایش پیش نمایش بازی MGSV PP داشته که در آن توضیح داد: "در اصل ما (کوجیما و دل تورو) قصد داشتیم عنوانی بسازیم که شما شلوار خودتان رو خیس کنید، اما ما تصمیم خود را عوض کردیم. حالا عنوانی خواهیم ساخت که شما شلوارتان را کثیف خواهید کرد!"

او در ادامه توضیح داد که: "برای ساخت یک عنوان ترسناک یک سری محدودیت ها وجود دارد. در یک فیلم سینمایی ترسناک، بیینده می تواند با بستن چشم هایش، منتظر بماند تا صحنه مورد نظر و ترسناک رد شود، اما در یک بازی کامپیوتری این چنین چیزی امکان ندارد و شش دانگ حواس بازیکن به صفحه خواهد بود، به همین دلیل، اگر محدودیتی نباشد، امکان دارد خیلی از بازیکنان عنوان را نصف نیمه رها کنند."

اما کوجیما اهمیتی به این موضوع نمی دهد، و آن ها هر کاری که برای رسیدن به هدف لازم باشد را انجام خواهند داد! کوجیما به شوخی اضافه می کند که: "نسخه Limited این بازی همراه یک دست شلوار منتشر خواهد شد!"

سایلنت هیل جدید دیروز توسط یک دموی قابل بازی که بر روی کنسول PlayStation 4 منتشر شد، معرفی گردید. طبق صحبت های کوجیما، قصد از این کار این بود که مردم خودشان و با تجربه های خودشان این بازی را برای خود معرفی کنند. کوجیما از قصد آخرین پازل دمو را سخت طراحی کرده بود تا تمامی مردم از نقاط مختلف دنیا برای پیدا کردن آن همکاری کنند.

کوجیما می گوید: "من شخصا انتظار داشتم حل معمای نهایی یک هفته به طول بیانجامد، اما واقعا سورپرایز شدم وقتی دیدم این معما در کمتر از نصف روز حل شد!"

کوجیما اطلاعات بیشتری راجب به بازی نداد، غیر از اینکه ایشان حرف S را در انتهای نام بازی تایید کردند. طبق دیده ها و اطلاعاتی که تاکنون دستگیر شده، این بازی در بر روی پلتفرم PS4 منتشر خواهد شد. اطلاعات در مورد دیگر پلتفرم ها فعلا معلوم نیست.

آخرین ویرایش:
اتفاقن برعکس ;) به نظر من (نظر کاملن شخصی) وقتی سنت بالاتر میره، مفاهیم یه سری چیزا را بیشتر درک میکنی و ترس برات بیشتر معنی پیدا میکنی. وقتی بچه ه ای، از روح فقط به این خاطر میترسی که تا الان باهاش یا برخوردی نداشتی و یا هیچ شناختی نسبت بهش نداری اما وقتی سنت بالاتر میره تازه میفهمی که روح متعلق به یه شخص مرده ست و ترسش برات بیشتر میشه. این فقط یه مثال ساده بود ;)

این مثالی که شما زدید کاملا عکس اون چیزیه که گفتید! برای مثال یه بچه 10-12 ساله از روح میترسه چون فکر میکنه یه موجود واقعی هست که میتونه به انسان اسیب بزنه و ازار و اذیتش به انسان میرسه ! در صورتی که یه انسان بالغ میدونه که چیزی به نام روح روی زمین وجود نداره و اگرم تازه وجود داشت هم نمیتونه به انسان اسیبی بزنه چون اصلا روح در بعد فیزیکی نیست ....( در مورد وجود نداشتن روح روی زمین منظور اینکه بعد از مرگ روح به عوالم دیگه میره و از روی زمین محو میشه) پس نتیجش اینکه سن و سال هر چه قدر بره بالاتر انسان میتونه با علم به ناشناخته ها بر ترس از اونها براحتی غلبه کنه ....نه اینکه به گفته ی شما سن هر چی بره بالاتر ترس هم بیشتر میشه!!

آقا خودتون بزرگین خیلی شجاعین بقیه رو مثل خودتون ندونین :d

من فیلم ترسناک میبینم شبش به زور میخوابم دیگه شما یا خیلی پیر تشریف دارین یا خیلی به ظاهر شجاع هستین :d (یا شایدم ترولر)

آقا خودتون بزرگین خیلی شجاعین بقیه رو مثل خودتون ندونین :d

من فیلم ترسناک میبینم شبش به زور میخوابم دیگه شما یا خیلی پیر تشریف دارین یا خیلی به ظاهر شجاع هستین :d (یا شایدم ترولر)

من از موضوع و این جور چیزا ترسی ندارم. شب نخوابی و اینا هم اصلاً در ذهن من نمیگنجه :دی
ولی وقتی یه فیلم میبینم همه جا ساکته یهو یه چیزی میپره تو صفحه بد جور میترسم :دی
به همین دلیل اصلاً بازی و فیلم این سبک و سیاقی رو دوست ندارم :دی

این حرفا شباهت زیادی به ادعا داره و وقتی بازی اصلی بیاد و اگه واقعا ترسناک نباشه باعث میشه اونی که این حرف رو زده بدجور ضایع بشه حالا حتی اگه کوجیما باشه. من اتفاقا اون P.T. رو هم کامل بازی کردم و بنظرم چندان ترسناک نیومد دیگه خیلی وقته که با این جور چیزا ترس بهم القا نمیشه بهتره به جای روش های تکراری ترس رو به شیوه های جدید روانی به مخاطب منتقل کنن!

از وقتی P.T اومده فهمیدم که همه ماشالا PS4 دارن چون همه بازیش کردن و به نظرشون ترسناک نیست!
من نمیترسم و این بازی ترسناک نیست و از اینجوری حرفا برای اینکه Cool بودن خودتون رو نشون بدید خیلی وقته قدیمی شده! هرکی واقعاً بازی کرده باشه تو هر سنی هم که باشه حداقل برای یک یا دو بار حالت شوک بهش دست داده و هیجان و ترس از اینکه بازم این اتفاق بیوفته تو سرتاسر بازی شما رو رها نمیکنه! همه ی وقایع بازی تو یه راهرو ـه L مانند اتفاق میوفته که با یکبار دور زدن با تمام محیط آشنایی پیدا میکنی ولی بازم خود همون محیط ترس و هیجان به آدم القا میکنه.

قرار نیست تجربه همه از یه بازی مثل هم باشه، این بازی منو یاد Outlast میندازه که اوایلش با یه سری شوک حس ترس رو به آدم القا می کرد اما دیگه رفته رفته قابل پیش بینی می شد و حس خاصی رو منتقل نمی کرد. این در حالیه که سه Silent Hill اول با اون جو و اتمسفر سنگین و روانیشون و همچنین داستان و شخصیت های منحصربفردشون واقعا یه حس ترس عجیب به آدم منتقل می کردن. این حس مقداری توی RE 2-3 هم دیده میشد. در ضمن این هنره که کسی PS4 داشته باشه؟ کجاش عجیبه؟ همه باید بیان به به و چه چه کنن تا شما راضی باشید؟!

حالا یه عده که از یه چیز میترسن دلیل بر این نیست که همه باید مثل اونا باشن! مثلا بعضی ها بازی silent hill downpour رو ترسناک میدونن در صورتیکه این نسخه مضحکترین تو کل سری silent hill هستش و ...... در کل نظرات متفاوته و بهتره به عقاید همدیگه احترام بزاریم.

آخرین ویرایش:
از وقتی P.T اومده فهمیدم که همه ماشالا PS4 دارن چون همه بازیش کردن و به نظرشون ترسناک نیست!
من نمیترسم و این بازی ترسناک نیست و از اینجوری حرفا برای اینکه Cool بودن خودتون رو نشون بدید خیلی وقته قدیمی شده! هرکی واقعاً بازی کرده باشه تو هر سنی هم که باشه حداقل برای یک یا دو بار حالت شوک بهش دست داده و هیجان و ترس از اینکه بازم این اتفاق بیوفته تو سرتاسر بازی شما رو رها نمیکنه! همه ی وقایع بازی تو یه راهرو ـه L مانند اتفاق میوفته که با یکبار دور زدن با تمام محیط آشنایی پیدا میکنی ولی بازم خود همون محیط ترس و هیجان به آدم القا میکنه.
یه مثال ساده و مفهومی میزنم واسه درک همه : مثلا شما از سوسک یا موش و .... میترسید ایا این دلیلی هست که دیگران هم باید مثل شما باشن؟؟؟پتانسیل روانی اشخاص با هم فرق میکنه و نباید همه رو یکی دید و حالا گفت چون شما ترسیدی از سوسک من و یا دیگران هم باید بترسیم...یه نفر خون رو میبینه غش میکنه اما یه نفر جراح داخلی هست و دل و روده ی طرف رو میریزه بیرون دوباره میبنده!!!

یه مثال ساده و مفهومی میزنم واسه درک همه : مثلا شما از سوسک یا موش و .... میترسید ایا این دلیلی هست که دیگران هم باید مثل شما باشن؟؟؟پتانسیل روانی اشخاص با هم فرق میکنه و نباید همه رو یکی دید و حالا گفت چون شما ترسیدی از سوسک من و یا دیگران هم باید بترسیم...یه نفر خون رو میبینه غش میکنه اما یه نفر جراح داخلی هست و دل و روده ی طرف رو میریزه بیرون دوباره میبنده!!!
در اینکه اشخاص مختلف در شرایط یکسان نوع ترسیدنشون فرق داره که شکی نیست ولی این دیگه ثابت شدست وقتی یک Jumpscare اتفاق می افته بدن شما به طور ناخودآگاه عکس العمل نشون میده!

یعنی مثل این هست که به یک جسم بسیار داغ دست بزنی ! دستت به طور ناخودآگاه کشیده میشه با تمرین شاید بتونی در این عکس العمل و واکنش بدنت تاخیر ایجاد کنی اما نمی تونی از بین ببریش.

نکته جالب این تیزر این بود که تو هر لحظه فکر میکردی یک Jumpscare اتفاق می افته ولی عملا هیچ چیزی نمی شد

بازی با صدا های موجود توی محیط ، این راه رو ابدی و اتمسفرش خیلی بیشتر ملت رو می ترسوند ! من نمی گم اگر من ترسیدم شما حتما باید بترسید !

اما از این مطمئن هستم کسانی که قوه تخیل بالاتری دارن 100% بیشتر می ترسن ولی اینکه کسی اصلا نترسه یکمی دور از تصورات هست !

باید دقیقا توی شرایطی که نیازمند بازی هست قرار بگیری (تاریکی محیط ، هدفون خیلی خوب ، تنها بودن و تمرکز) اونوقت اگه حتی یک ذره هم نترسیدی میتونی بگی که فرق داری.

ترس وجودی از احساس انسان هست ولی چون خیلی ها (نمیگم شما) فکر می کنند که ترس نقطه ضعف انسان هست (که نیست) انکارش میکنند.

آخرین ویرایش:
این حرفا شباهت زیادی به ادعا داره و وقتی بازی اصلی بیاد و اگه واقعا ترسناک نباشه باعث میشه اونی که این حرف رو زده بدجور ضایع بشه حالا حتی اگه کوجیما باشه. من اتفاقا اون P.T. رو هم کامل بازی کردم و بنظرم چندان ترسناک نیومد دیگه خیلی وقته که با این جور چیزا ترس بهم القا نمیشه بهتره به جای روش های تکراری ترس رو به شیوه های جدید روانی به مخاطب منتقل کنن!
من که بازی نکردم هنوز ، ولی همه دقیقا بر عکس این حرف شما رو میزنن !!!
حتی دوستانی که از کوجیما چندان خوششون نمیاد !!:-"

من P.T رو بازی نکردم و فقط چند تا ویدئو ازش دیدم. این ترسی که توی این P.T به بازیباز القا میشه یک مقدار با سایلنت هیل های قبل فرق داره. دشمنای سایلنت هیل همه وجود فیزیکی داشتن بعلاوه ی ظاهر نامتعارف و غیر طبیعیشون، به جز Room و Origins که بعضی دشمنا روح و جن بودن!!
البته با توجه به کوچیکی محیط این بازی نمیشه انتظار دشمنای مختلف داشت اما امیدوارم توی سایلنت هیل جدید دشمنای عجیب و غریبی که همیشه توی سایلنت هیل بودن هم باشن. نه اینکه فقط روح و جن ببینیم!!

این کسانی که میگن نمیترسن یا بازیش ترس نداشت هم بدون شک دروغ میگن. درسته که فاکتورهای محیط هنگام بازی ترس رو بیشتر یا کمتر میکنه، اما در بهترین شرایط و داشتن محیطی شاد و مفرح!!!، باز هم با انجام این بازی آدم ترس وجودش رو میگیره.

یادمه کوجیما تو تویترش یک بار گفته بود دوست داره یک بازی زامبی بسازه :d البته سایلنت هیل زامبی نداره ولی خب پس منظورش همین بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or