Kojima: سایلنت هیلز کاری خواهد کرد که شما شلوارتان را کثیف کنید!

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
Silent-Hills-Poo-Pants.jpg

طبقه مصاحبه ای که کوجیما با سایت gematsu داشته، اذعان کرده که، Silent Hills، سایلنت هیل جدیدی که توسط کوجیما و گیلمرو دل تورو ساخته می شود، کاری خواهد کرد که شما شلوارتان رو کثیف کنید!
کوجیما صحبت هایی در نمایش پیش نمایش بازی MGSV PP داشته که در آن توضیح داد: "در اصل ما (کوجیما و دل تورو) قصد داشتیم عنوانی بسازیم که شما شلوار خودتان رو خیس کنید، اما ما تصمیم خود را عوض کردیم. حالا عنوانی خواهیم ساخت که شما شلوارتان را کثیف خواهید کرد!"

او در ادامه توضیح داد که: "برای ساخت یک عنوان ترسناک یک سری محدودیت ها وجود دارد. در یک فیلم سینمایی ترسناک، بیینده می تواند با بستن چشم هایش، منتظر بماند تا صحنه مورد نظر و ترسناک رد شود، اما در یک بازی کامپیوتری این چنین چیزی امکان ندارد و شش دانگ حواس بازیکن به صفحه خواهد بود، به همین دلیل، اگر محدودیتی نباشد، امکان دارد خیلی از بازیکنان عنوان را نصف نیمه رها کنند."

اما کوجیما اهمیتی به این موضوع نمی دهد، و آن ها هر کاری که برای رسیدن به هدف لازم باشد را انجام خواهند داد! کوجیما به شوخی اضافه می کند که: "نسخه Limited این بازی همراه یک دست شلوار منتشر خواهد شد!"

سایلنت هیل جدید دیروز توسط یک دموی قابل بازی که بر روی کنسول PlayStation 4 منتشر شد، معرفی گردید. طبق صحبت های کوجیما، قصد از این کار این بود که مردم خودشان و با تجربه های خودشان این بازی را برای خود معرفی کنند. کوجیما از قصد آخرین پازل دمو را سخت طراحی کرده بود تا تمامی مردم از نقاط مختلف دنیا برای پیدا کردن آن همکاری کنند.

کوجیما می گوید: "من شخصا انتظار داشتم حل معمای نهایی یک هفته به طول بیانجامد، اما واقعا سورپرایز شدم وقتی دیدم این معما در کمتر از نصف روز حل شد!"

کوجیما اطلاعات بیشتری راجب به بازی نداد، غیر از اینکه ایشان حرف S را در انتهای نام بازی تایید کردند. طبق دیده ها و اطلاعاتی که تاکنون دستگیر شده، این بازی در بر روی پلتفرم PS4 منتشر خواهد شد. اطلاعات در مورد دیگر پلتفرم ها فعلا معلوم نیست.

آخرین ویرایش:
من هیچ وقت طرفدار سایلت هیل نبودم و تا حالا هم بازیش نکردم.
ولی اسم این بازی سایلت هیلزه نه سایلت هیل. احتمالا یه بازی دیگس.

چه هیلز چه هیل دوست عزیز سایلنت هیله . موزیک آخرش که برام نوستالژی عجیبی بود . از خود نسخه های قبلی (نظرشخصی) بهتر نواخته شد . معرفی کامل شد شما میگی ربطی نداره :d

چرا داغ میکنی نریمان :d بخاطر طرفدارای دوجناح میگم وگرنه میگفتم فقط اول شخص :whistling: . کوتاه بیاید ، واقعا اول شخص تو محیطهای بسته فرقش با سوم شخص از زمین تا زیرزمینه . :d . واقعیته . چرا نباید وقتی انقدر تاثیر میزاره ولاغیر بشه
میگم که اول شخص توی محیطهای بسته فقط خوبه که اونم 20 تا 30 درصد بیشتر نیست (شایدم کمتر)

ولی معلومه کوجیما خیلی به سبک ترس بویژه سایلنت هیل که یک بازی سبک ترس اصیل ژاپنی هست علاقه داره و امیدوارم مثل میکامی که رزیدنت رو با رزیدنت 4 احیا کرد کوجیما هم همون کار رو بکنه

- - -ویرایش - - -

:-/8-|
چه هیلز چه هیل دوست عزیز سایلنت هیله . موزیک آخرش که برام نوستالژی عجیبی بود . از خود نسخه های قبلی (نظرشخصی) بهتر نواخته شد . معرفی کامل شد شما میگی ربطی نداره :d

)x)x)x)x

خب مشخص هست که شما مفهوم بازگشت به ریشه ها رو متوجه نیستید و فکر میکنید بازگشت به ریشه ها یعنی ساخت یک بازی در حد نسل 5 !!
در صورتی که اینطور نیست و منظور از بازگشت به ریشه ها از لحاظ داستان و اتمسفر شخصیت پردازی و در نهایت موفقیت هست. مثالی که زدم در مورد رزیدنت 4 بهترین مثال برای این حالت بازگشت به ریشه ها است.

حالا شما خیلی ریشه‌شناسی و منظورت چیز دیگه‌ای هست :d
90% دوستان ریشه‌ای هنوزم می‌گن RE4 گند زد به سری! در حالی که بدون هیچ شک و شبه‌ای، بهترین بازی این سری بود و یکی از بهترینای تاریخ!

حالا شما خیلی ریشه‌شناسی و منظورت چیز دیگه‌ای هست :d
90% دوستان ریشه‌ای هنوزم می‌گن RE4 گند زد به سری! در حالی که بدون هیچ شک و شبه‌ای، بهترین بازی این سری بود و یکی از بهترینای تاریخ!

یک فکت تپل بدم

اگر Resident Evil 4 نبود بازی ای مثل The Last Of Us امروز اصلا وجود خارجی نداشت

در مورد گیلرمو دل تورو ارجاع میدم به سال 2010 که میخواست یه عنوان با نام insane برای 2013 در ژانر ترسناک بسازه ولی اخرش معلوم نشد چی شد
قرار بود یه سه گانه باشه
امیدوارم این عنوان به سرنوشت insane مبتلا نشه

منو یاد F.E.A.R انداخت یه مقداری. قسمت های راه رفتنش رو اگر حذف کنیم کلا خیلی دموی کوتاهی بود ولی خب اتمسفرش خیلی ترسناک بود! امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد.
همین که کوجیما رفته سراغ یه سبک خیلی بی ربط نسبت به متال گیر ، من یکی رو خیلی خوشحال کرده:d

حرف شما درسته ببخشید .

آخر تیزر مینویسه Silent Hills

پس من و بقیه اشتباه کردیم همون تپه های خاموش میشه .;) هیلز درسته .;)البته درست هم نیست ما داریم ف انگیش مینویسیم بازم کار ما اشتباه نمیدونم چرا بچه ها همون انگلیسی استفاده نمیکنن .:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or