Kojima : بازی MGS5 یک شبیه ساز واقعی مخفی کاری است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130624_metal_gear_solid_5.jpg

پس از رقابت در E3 آقای Hideo Kojima بر روی بازی خود یعنی Metal Gear Solid 5 بیش از پیش کار خواهد کرد که خودشان آن را یک شبیه ساز واقعی تر مخفی کاری می دانند.
آقای کوجیما مصاحبه ای با وبسایت 4Gamer داشته اند که توسط DualShockers ترجمه شده و گفته اند که مدت زمان زیادی است که بر روی محیط دهه 1980 بازی کار میکند و در میان سخنانشان به مخفی کاری در Metal Gear Solid 5 اشاراتی کرده اند :
"دیگر قضیه این نیست که به دنبال قوانین بازی پیش بروید.شما می توانید تا مقصد پیاده بروید یا سوار خودرو شوید.در شب نگهبانان کمتر هستند اما شما به روشن کردن چراغ هایتان سریعتر لو خواهید رفت.البته در روز نیز تعداد نگهبانان مسلما بیشتر است.من فکر میکنم تعریف شبیه ساز واقعی مخفی کاری درست باشد.در بازی های گذشته گیمرها می دانستند منتظر چه چیزهای در بازی باشند مثلا یک بشکه حامی مواد منفجره یک طرف،یک دیوار سست در طرف دیگر و غیره . مانند یک خانه خالی از سکنه می باشد.اما الان هوا و زمان تغییر می کند.می خواهم این بازی به میلیون ها گیمر اجازه دهد به میلیون ها روش پیشروی کنند"
همچنان آقای Kojima نیز اشاراتی به بازی های رقیب در دنیا کرده اند :
"من فکر میکردم بازی ما بازخورد خوبی داشته است اما پس از دیدن بازی The Division ساخته Ubisoft باید بیشتر از قبل هم حتی کار کرد"
Metal Gear Solid 5 در سال 2014 برای PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 و Xbox One منتشر خواهد شد.

VG247

خوب بالاخره نظره دیگه. اینم نظر ما بود. خیلی ها هم دوست دارن. من هم هیچ وقت خرده نمیگیرم به کسانی که دوست دارن. ایجوری عادت کردن و درک میکنم که حذف بعضی از موراد باعث میشه طرفدرانش ناراحت بشن. نتیجه کلی اینکه تعداد کسانی که این حرکات رو دوست ندارن توی این بازی محدود هستن :دی

تریلرای بازی منو یجوری میکنه . احساس میکنم یچیزی اونور تر از شاهکاره که خوب انتظار دیگه ای نمیره :دی

در مورد علامت تعجب و ... هم که بدون اون اصلا متال گیر متال گیر نمیشه و هیچ جوره را نداره اصلا . از open world شدن و ... مهمتره اون علامت تعجب :دی

پ.ن : ولی اگه خود استاد صلاح ببینن خوب کاری نمیشه کرد مثل تعویض صدای اسنیک :(

آخرین ویرایش:
a day one buy :yes:
تریلر رو اینقدر دیدـم که دیگه حسابش از دستـم در رفته :d
مطمئنـم این تغییرات به بهتر شدن اثر کمک میکنن
وگر نه این یهوداـی :d ما دست به تغییرات نمی زد

خدا نكنه اون علامت تعجب ها حذف بشه :|
بیخیال بابا یکم Realistic بشه خوبه ، خسته میشه آدم خو :d ضمنا شما اون تریلر چند دقیقه ایشو 1 بار دیگه ببینی ، میبینی وقتی میخواد با اسب بره جلو یه جور دیگه سربازا مشکوک میشن بهش ، که بعد قایم میشه پشتِ یه ورِ اسب .

من اصلا دوست ندارم اون عناصر ژاپنی بازی حذف بشه
مخصوصا علامت تعجبش که اصلا جوهره اصلی متال گیره

حالا گفته شبیه ساز واقعی این که 100 درصد درسته اما خب تا امروز هم مخفی کاری هات حرف نداشت اینم بهتر از اونا دیگه بهتر :دی

متال گیر چه با علامت تعجبش و چه بدون اون شاهکاره ! :x
به شخصه واسه ی من اصلا فرقی نداره !!!

در کل اینقدر المان ها و تحول های مختلف به بازی دادن که حذف شدن بعضی چیزها اصلا توش به چشم نمیاد ...

یکی خواهشا لینک این چند تا تریلر آخریو بهم بده !
هیلتر نباشه که هیلتر شکن ندارم ... :d

یکی از شاخصه های اصلی متال گیر طنز فوق العاده قوی و سطح بالاش هست. اون علامت تعجب انقدری خفن و محبوب هست که توی Wreck it Ralph هم بود. روزی که حذف روز نابودی این صنعته :دی...

به عنوان یک طرفدار سری MGS منتظر میشم تا بازی عرضه بشه بعد در موردش نظر بدم که قرار هستش به استاد چی بگم دوست دارم یا خیلی خر هستی بعد این همه موفقیت این همه تغییر با هم روی بازی لحاظ کردی .

هرچند به نظرم بازم میتونه من راضی نگه داره :x

هر چقدر واقعی تر باشه، ما که استقبال میکنیم.
موضوع اینه وقتی کوجیما میگه "شبیه ساز مخفی کاری"، حداقل اتفاقی که توی این شماره باید بیافته تا حرف کوجیما درست باشه اینه که این مواردی مثل بشکه و جعبه و انبار مهمات توی جیب اسنیک از بازی حذف بشه. یه چیز اجتناب ناپذیره وگرنه هیچ وقت نمیشه بهش گفت شبیه ساز.
حالا اون علامت تعجب (با اینکه ودم بدم میاد:دی) ضرورتی نداره حذفش.
با توجه به چیزایی که تا الان دیدم، به نظر کوجیما بازی رو خیلی بیشتر بر اساس سلیقه بازار غرب درست کرده که حداقل واسه من چیز خوبیه:دیبه نظر میاد این مشکلاتش رو هم برطرف کرده باشه.

هر چقدر واقعی تر باشه، ما که استقبال میکنیم.
موضوع اینه وقتی کوجیما میگه "شبیه ساز مخفی کاری"، حداقل اتفاقی که توی این شماره باید بیافته تا حرف کوجیما درست باشه اینه که این مواردی مثل بشکه و جعبه و انبار مهمات توی جیب اسنیک از بازی حذف بشه. یه چیز اجتناب ناپذیره وگرنه هیچ وقت نمیشه بهش گفت شبیه ساز.
حالا اون علامت تعجب (با اینکه ودم بدم میاد:biggrin1:) ضرورتی نداره حذفش.
با توجه به چیزایی که تا الان دیدم، به نظر کوجیما بازی رو خیلی بیشتر بر اساس سلیقه بازار غرب درست کرده که حداقل واسه من چیز خوبیه:biggrin1:به نظر میاد این مشکلاتش رو هم برطرف کرده باشه.

اتفاقاً اگه اینکارو بکنه یعنی خیانت به طرفدارهای قدیمی این بازی ! این چیزایی که شما می گی همشون خاطره ان تو این سری ! دیدن اون جعبه همه رو یاد MGS1 می اندازه، بشکه MGS4 و اون علامت تعجب که یعنی MGS و این های ریشه سری کوجیما هستن، شبیه سازی واقعی یا هر چیزی که هست همه بازی ها فقط بازی ان ! کوجیما هم آدمی نیست که واسه فروش بیشتر بازی حداقل تو این زمینه دست بزاره رو ریشه این سری ! چون هوادارا این بازی، بازی آمریکایی نمی خوان ! بازی که یه آمریکایی کلاً در حال نجات دادن دنیاست !
امیدوارم کوجیما دست به ریشه این سری نزنه ! دیگه عوض کردن صدای هیتر و عوض شدن آهنگساز رو می زاریم به حساب تغییر ! اما این کار خیانت ِ به کسایی که تا الان از بازی پشتیبانی کردن !
و اینکه فکر نکنم اون جعبه حذف بشه چون تو کنفرانس E3 2013 کونامی آرم MGS به همراه اون جعبه بود !

اتفاقاً اگه اینکارو بکنه یعنی خیانت به طرفدارهای قدیمی این بازی ! این چیزایی که شما می گی همشون خاطره ان تو این سری ! دیدن اون جعبه همه رو یاد MGS1 می اندازه، بشکه MGS4 و اون علامت تعجب که یعنی MGS و این های ریشه سری کوجیما هستن، شبیه سازی واقعی یا هر چیزی که هست همه بازی ها فقط بازی ان ! کوجیما هم آدمی نیست که واسه فروش بیشتر بازی حداقل تو این زمینه دست بزاره رو ریشه این سری ! چون هوادارا این بازی، بازی آمریکایی نمی خوان ! بازی که یه آمریکایی کلاً در حال نجات دادن دنیاست !
امیدوارم کوجیما دست به ریشه این سری نزنه ! دیگه عوض کردن صدای هیتر و عوض شدن آهنگساز رو می زاریم به حساب تغییر ! اما این کار خیانت ِ به کسایی که تا الان از بازی پشتیبانی کردن !
و اینکه فکر نکنم اون جعبه حذف بشه چون تو کنفرانس E3 2013 کونامی آرم MGS به همراه اون جعبه بود !
پس در این صورت هیچ وقت نمیتونه ادعای شبیه سازی بکنه. یک بازی اکشن/مخفی کاری خوب، عالی، فوق العاده، بی نظیر و شاهکار بودن یه چیزه، شبیه سازی مخفی کاری بودن یه چیز دیگه است! تا زمانی که یه انبار مهمات از M4 بگیر تا RPG و خمپاره اندازه حمل میکنه و یه بشکه 220 لیتری تو جیبش داره، نمیشه بهش گفت شبیه ساز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or