Kojima : بازی MGS5 یک شبیه ساز واقعی مخفی کاری است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130624_metal_gear_solid_5.jpg

پس از رقابت در E3 آقای Hideo Kojima بر روی بازی خود یعنی Metal Gear Solid 5 بیش از پیش کار خواهد کرد که خودشان آن را یک شبیه ساز واقعی تر مخفی کاری می دانند.
آقای کوجیما مصاحبه ای با وبسایت 4Gamer داشته اند که توسط DualShockers ترجمه شده و گفته اند که مدت زمان زیادی است که بر روی محیط دهه 1980 بازی کار میکند و در میان سخنانشان به مخفی کاری در Metal Gear Solid 5 اشاراتی کرده اند :
"دیگر قضیه این نیست که به دنبال قوانین بازی پیش بروید.شما می توانید تا مقصد پیاده بروید یا سوار خودرو شوید.در شب نگهبانان کمتر هستند اما شما به روشن کردن چراغ هایتان سریعتر لو خواهید رفت.البته در روز نیز تعداد نگهبانان مسلما بیشتر است.من فکر میکنم تعریف شبیه ساز واقعی مخفی کاری درست باشد.در بازی های گذشته گیمرها می دانستند منتظر چه چیزهای در بازی باشند مثلا یک بشکه حامی مواد منفجره یک طرف،یک دیوار سست در طرف دیگر و غیره . مانند یک خانه خالی از سکنه می باشد.اما الان هوا و زمان تغییر می کند.می خواهم این بازی به میلیون ها گیمر اجازه دهد به میلیون ها روش پیشروی کنند"
همچنان آقای Kojima نیز اشاراتی به بازی های رقیب در دنیا کرده اند :
"من فکر میکردم بازی ما بازخورد خوبی داشته است اما پس از دیدن بازی The Division ساخته Ubisoft باید بیشتر از قبل هم حتی کار کرد"
Metal Gear Solid 5 در سال 2014 برای PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 و Xbox One منتشر خواهد شد.

VG247

"من فکر میکردم بازی ما بازخورد خوبی داشته است اما پس از دیدن بازی The Division ساخته Ubisoft باید بیشتر از قبل هم حتی کار کرد"
از نکات مثبت بارز استاد اینه که معمولا برتری بعضی از بازی ها رو که تو بعضی از ویژگی هاش از MGS برتره(مثل همین The Division که تو گرافیک واقعا شاهکاره:d) رو بیان میکنه و سعی میکنه اون المان رو تو بازیهاش قویتر کنه!

در مورد TLOU هم همین قضیه بود!

این کوجیما چرا این قدر حرف می زنه ؟ :|

تاریخ انتشارو بگه ، خیالمونو راحت کنه :|

اگه تاریخ انتشارو بگه ، شخصا نه تریلر می خوام و نه اطلاعات :bighug:

هر کاری میکنی فقط اون علامت تعجب های مسخره رو از رو سر دشمن ها بردار که گند میزنه به هر چی تجربه واقع گرایانه است.

هر کاری میکنی فقط اون علامت تعجب های مسخره رو از رو سر دشمن ها بردار که گند میزنه به هر چی تجربه واقع گرایانه است.
یکی از مشخصه های mgs که از همون اولم بوده و هست همون علامت تعجبه! اگه انیمه های ژاپنی رو دیده باشید تو حساس ترین و جدی ترین صحنه ها طنز وجود داره و خودشونم خیلی حال میکنن با این فقط علامت تعجب هم نیست اگه بخوای اونطوری نگاه کنی مثلا مجله یا حرکات دشمن ها موقع freeze کردن و... بازی در وحله ی اول ژاپنیه بعد مخفی کاری

اون علامت تعجب امضای سری MGS ـه، میخوای حذفش کنن؟ :| همین عوض شدن صدای سنیک و حذف اون صدای alert معروفش بسه :cry:

اصلا بدون اون و جعبه و یکم طنز که همیشه بوده نمیشه گفت متال گیر !

این منم وقتی بیگ باس رو دیدم :

!
0_O

بعدش بیگ باس میره تو :

_
|_ |

اون علامت تعجب امضای سری MGS ـه، میخوای حذفش کنن؟ :| همین عوض شدن صدای سنیک و حذف اون صدای alert معروفش بسه :cry:

این قسمتی که قرمز کردم خدایی حذف شده ؟
کجا گفته ؟

یکی از مشخصه های mgs که از همون اولم بوده و هست همون علامت تعجبه! اگه انیمه های ژاپنی رو دیده باشید تو حساس ترین و جدی ترین صحنه ها طنز وجود داره و خودشونم خیلی حال میکنن با این فقط علامت تعجب هم نیست اگه بخوای اونطوری نگاه کنی مثلا مجله یا حرکات دشمن ها موقع freeze کردن و... بازی در وحله ی اول ژاپنیه بعد مخفی کاری
تقریبا چندین سال از عمرم پای انیمه رفته. اگه قراره فقط خودشون بازی کنن که هیچ اما اگه قراره برای کل دنیا منتشر بشه این بازی و اتفاقات توی آمریکاست و زبان اصلی بازی به نوعی انگلیسیه و ادعای واقع گرایانه داره، باید این حرکات رو جمع کنه. (که البته فکر میکنم توی این نسخه این جور حرکات نداشته باشیم)
اون علامت تعجب امضای سری MGS ـه، میخوای حذفش کنن؟
yahoo_22.gif
همین عوض شدن صدای سنیک و حذف اون صدای alert معروفش بسه
cry.gif
کیوان قبول کن بیش از پیش بازی داره واقعی میشه و دیدن اینجور چیزا یکم مثل خالی شدن آب سرد رو سر آدمه.

تقریبا چندین سال از عمرم پای انیمه رفته. اگه قراره فقط خودشون بازی کنن که هیچ اما اگه قراره برای کل دنیا منتشر بشه این بازی و اتفاقات توی آمریکاست و زبان اصلی بازی به نوعی انگلیسیه و ادعای واقع گرایانه داره، باید این حرکات رو جمع کنه. (که البته فکر میکنم توی این نسخه این جور حرکات نداشته باشیم)

کیوان قبول کن بیش از پیش بازی داره واقعی میشه و دیدن اینجور چیزا یکم مثل خالی شدن آب سرد رو سر آدمه.
شماره 4 و 3 و 2 و 1 هم با کسی شوخی نداشت که این شماره جدی شده باشه. بازی از اولش هم کاملا جدی بوده. از روز اول هم توی تمام کشور های دنیا منتشر شده، امریکایی و اروپاییش هم با همین وضعیت بازی رو خریده. الآن انتظار نباید داشت که یهو بزنن معروفترین عنصر بازی رو حذف کنن.
حتی برای من این نقطه ضعفه اگر اتفاق بیفته.

این جور علامت های انیمه های ژاپنی حتی توی کشور های غربی هم خیلی محبوبه, الان خیلی از انیمیشن ها ساخت امریکا و اروپا از این علائم استفاده می کنن.تنها مشکلی که من با Metal gear دارم سر همین بشکست!:d(که البته اینم یه جورایی از مشخصه های این سری هست).حدقل توی inventory نذارنش!همین طوری بذارنش گوشه ی محیط کسی خواست بره زیرش قایم شه!
این علامت تعجبه ی cameo خفن داشت توی wreck it ralph با اون sound effect محشرش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or