Kingdoms of Amalur: Reckoning | PC

kingdoms-of-amalur-reckoning.jpg
مطمئنا وقتی بشنویم تیمی که روی عناوین بزرگی چون Oblivion و Morrowind کار کرده است مشتاق می شویم تا بفهمیم عنوان بعدی آن ها چیست ولی نکته اینجاست که خبری از Bethesda نیست و استودوی جدید Big Huge که از برخی اعضای سابق بتسدا تشکیل شده به سفارش شرکت EA مسئلیت ساخت بازی را بز عهده دارد عنوانی که زمان زیادی از اعلام آن میگذرد ولی جز تصویر اطلاعی از آن در دست نیست اما ظاهرا قرار است در PAX 2011 از آن رونمایی شود.

Developer : 38 Studios ,Big Huge Games
Publisher : EA
Genre : Role playing

دوستان به یک کمک نیاز دارم. شما می دانید که ان اسکلت گوشه صفحه را که مانا می سوزاند را چه طور باید ازبین برد. لطفا کمک کنید چون خیلی وقت این جا گیر کردم

برو تو قسمت نقشه کلی (world map)موس رو بیار روی اون روستا هایی که رفتی ببین کدومشون عکس(+)برو همونجا و با اونی که این علامت رو داره حرف بزن موقع حرف زدن بالای goodbye کلمه ی Healer نوشته بزن و پول بده تا نفرین رو برداره و برای مدتی از نفریت ها در امانی.

===============================
اون صندوق هایی که با جادو قفل شدن رو چجوری باید باز کنیم؟
همش نفرین میشم.

برو تو قسمت نقشه کلی (world map)موس رو بیار روی اون روستا هایی که رفتی ببین کدومشون عکس(+)برو همونجا و با اونی که این علامت رو داره حرف بزن موقع حرف زدن بالای goodbye کلمه ی Healer نوشته بزن و پول بده تا نفرین رو برداره و برای مدتی از نفریت ها در امانی.

===============================
اون صندوق هایی که با جادو قفل شدن رو چجوری باید باز کنیم؟
همش نفرین میشم.
خوب دقیقاً مشکل چی‌ هست؟ :دی هر وقت اون دایره چرخان اومد رو سنگ‌ها دکمه رو بزن،البته باید به ترتیب بزنی‌،مثلا یکیشو درست بزنی‌ رنگش خاکستری می‌شه قبل اینکه به حالت قبلی‌ بیاد باید اون یکی‌ رو بزنی‌ اینطوری ادامه بدی.

دوستانی که بازی رو تموم کردن! بدون در نظر گرفتن ماموریت های فرعی چند ساعت پاش نشستن؟!
ساید کوئست ها اینقدر جذاب هست بشه روش وقت گذاشت؟

دوستانی که بازی رو تموم کردن! بدون در نظر گرفتن ماموریت های فرعی چند ساعت پاش نشستن؟!
ساید کوئست ها اینقدر جذاب هست بشه روش وقت گذاشت؟
حدوداً 20ساعت، بدون استفاده ازFast tracel.

Side quest هم جذاب هست به نظر من :دی ولی‌ انتظار یه چیزی در حد Skyrim رو نداشته باش.

بین این دوتا staff میخوام یکیشون رو نگه دارم اونیکی رو بفروشم.هردوشون هم جز سالاح های Uniqueهستن برای همین دودل هستم:(:d
یک راهنمایی بکنید

بین این دوتا staff میخوام یکیشون رو نگه دارم اونیکی رو بفروشم.هردوشون هم جز سالاح های Uniqueهستن برای همین دودل هستم:(:d
یک راهنمایی بکنید
اونا Staff نیستن :دی، سمت راستی‌ هم Unique نیست :دی، می‌شه گیرش آورد دوباره ولی‌ خیلی‌ سخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or