Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

ko8w_kingdom_hearts_iii_logo-kingdom-hearts-3-play-as-donald-goofy-riku-or-lea-png-199122.jpg

اطلاعات منتشر شده

۱.پرسیدن چه بازه ی زمانی از 2018 بازی ریلیز میشه که نومورا گفته لطفا منتظر خبرهای بعدی باشین .

۲.نومورا دنیای Toy Story رو از زمان KH 2 میخواسته و برای وجود این دنیا تو نسخه ی ۳ مذاکرات متعدد شده چون یکی از الزامات بوده .

۳.دنیای Toy Story در این نسخه ، بعد از قسمت دوم انیمیشنه و دنیای موازی با سری اصلی محسوب نمیشه و اتفاقات KH 3 درواقع جزئی از داستان اصلی Toy Story ـه .

۴.سازنده های Toy Story از کیفیت ساخت کاراکترا تو KH 3 سوپرایز شدن .

۵.نومورا از همون اوایل ساخت بازی به تیمش گفته که سواری و مبارزه رو با Mech ( ربات عظیم الجثه و ... ) در بازی میخواد و یه مکانیزم متفاوت برای وقتی که به طبقه ای دیگه از Galaxy Toys میرین داره آماده میشه .

۶.دنیای Big Hero 6 هم داره به خوبی پیش میره ولی خبرای مربوط به اون رو باید منتظرش بمونین .

۷.درحالی که تعداد دنیاهای دیزنی در این نسخه نسبت به نسخه ی ۲ کمتره ولی محتوای هرکدوم بیشتره که شامل گیم پلی هم میشه این موضوع .

8-اشاره کردن که مردم هی میگن نومورا خیلی کار رو طول میده و ... که نومورا در جواب گفته تصمیم اینکه موتور بازی سازیشون رو ۱ سال بعد از شروع ساخت بازی به UE 4 تغییر بدن تو رده ی بالاتری از اون گرفته شد که باعث تاخیر زیادی شد و همچنین چالش هایی که از نظر زمان بندی و منابع در Square باهاشون مواجه بودن هم تاثیر داشته .

9-ادامه میده که دلیل این تاخیرها مشکل در تیم ساخت بازی و پروسه ی ساخت اون نبوده بلکه بعضی از تصمیم های کمپانی باعث شده که نتونن طبق زمانبندی مورد نظر پیش برن که از کنترل نومورا خارج بوده .

10-در ادامه در رابطه با دنیاهای دیزنی و سوپرایز نگه داشتنشون توضیح میده که قصد ندارن تا زمان انتشار بازی دنیایی رو مخفی نگه دارن و هدفشون اینه که این دنیاها رو تا زمان انتشار بازی معرفی بکنن همچنین اشاره میکنه به وجود DLC ها در زمان حال و اینکه میتونن با استفاده از اون ها بعد از انتشار بازی محتوا اضافه بکنن بنابراین دلیلی برای سوپرایز نگه داشتن نمیبینه .

11-درمورد DLC ازش سوال شده و اینکه آیا بازی قراره DLC داشته باشه که توضیح داده در حال حاضر هیچ چیز قطعی نیست و نمیتونه وارد جزئیات بشه اما به تیم گفته که در صورت نیاز به ساخت DLC آمادگیش رو داشته باشن . ادامه داده که نمیتونن یک دفعه سیستمی راه بندازن که در اون DLC بسازن برای همین به تیم گفته آمادگی برای این مورد داشته باشن و این نه به معنای تائید وجود DLC و نه به معنای رد اونه .

تشکر از Anonymous M3 بابت ترجمه

-نومورا گفته داستان kingdom hearts 3 تاریکتر و عمیق تر از نسخه های قبلی
-مشکلات چهره شخصیت ها درست میشه و اعضای سابق Organization XIII هم هستن تو بازی
-اون دنیا که Eraqus و Xehanort تو تریلر e3 2013 بودن دنیا اورجیناله
-دنیا Big Hero 6 اخرین دنیا بوده که واسه بازی تصمیم گرفتن و بخاطر همین بخاطر درخواستی که شده بوده تونستن تو 2015 فقط یه ارت اماده کنن
-نومورا گفته به غیر ff vii remake و KH 3 بازی دیگه ای رو کارگردانی نمیکنه ولی درگیر یه چند تا پروژه دیگه هم هست
-در مورد کایری هم گفته که تو یه محیط داره تمرین میکنه برای مبارزه های که پیش رو
-گفته که برای انتخاب دنیا های دیزنی تو بازی اول به چیزهایی نگاه میکنن که فن ها ازش لذت میبرن
-صحنه زمنس و سورا تو تریلر قبلی یه کمی بلندتره
-تنوع زیادی تو گیم پلی بازی هست و اون بخش مکا تو TOY STORY فقط یکی از بخش ها بود

ناشر: Square Enix
استدیو: osaka team
تهیه کننده: Rie Nishi
کارگردان ها: Tetsuya Nomura و Tai Yasue
پلتفرم: ps4,obox one
تاریخ انتشار: 29 ژانویه 2019​

آخرین ویرایش:
یه سوال مهم! کسی مثل من که تا حالا حتی 1 دقیقه هم سری کینگدام هارتز رو بازی نکرده (الان Akiba میاد خرم رو میگیره :D ) اگه بره سراغ این بازی به مشکل برمیخوره ؟ :-?
بازی روی گیم پس اومده و امشب میخوام دانلودش کنم ، اگه خوشم نیومد میام Akiba رو می گذارم تو لیست سیاه :D ( از بس تعریف کرده و میکنه از این بازی :-" )

آخرین ویرایش:
یه سوال مهم! کسی مثل من که تا حالا حتی 1 دقیقه هم سری کینگدام هارتز رو بازی نکرده (الان Akiba میاد خرم رو میگیره :D ) اگه بره سراغ این بازی به مشکل برمیخوره ؟ :-?
بازی روی گیم پس اومده و امشب میخوام دانلودش کنم ، اگه خوشم نیومد میام Akiba رو می گذارم تو لیست سیاه :D ( از بس تعریف کرده و میکنه از این بازی :-" )
پیشنهاد من اینه بازی نکن!:-" حالا خود دانی:دی
چون میای بعدش فحش میدی چه خبره و چی میگن و چی شده و ... ، اون موقع منم که باید بزارمت لیست سیاه که یک سری با 50 بازی اصلی قبلش و مرتبط به هم رو ول کردی و رفتی سراغ اختتامیه، ایراد هم میگیری تازه:p(بله اون اسپین اف ها هم در اصل شماره اصلی هستن و داستان رو میبرن جلو)

خیلی ارفاق کنم بهت... برو کاتسین تمام بازی های قبل رو ببین:دی بعدش KH III رو استارت بزن:دی

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
پیشنهاد من اینه بازی نکن!:-" حالا خود دانی:D
چون میای بعدش فحش میدی چه خبره و چی میگن و چی شده و ... ، اون موقع منم که باید بزارمت لیست سیاه که یک سری با 50 بازی اصلی قبلش و مرتبط به هم رو ول کردی و رفتی سراغ اختتامیه، ایراد هم میگیری تازه:p(بله اون اسپین اف ها هم در اصل شماره اصلی هستن و داستان رو میبرن جلو)

خیلی ارفاق کنم بهت... برو کاتسین تمام بازی های قبل رو ببین:D بعدش KH III رو استارت بزن:D
گذاشتم دانلود شه ( 45 گیگ حجمشه رو ONE ) .
احساس می‌کنم خوشم بیاد از گیم پلی بازی ، اون داستان بازی هم یکاریش می کنم.

پ.ن : بخاطر کمبود فضا مجبور شدم سانست اور درایو رو پاک کنم ! :(

گذاشتم دانلود شه ( 45 گیگ حجمشه رو ONE ) .
احساس می‌کنم خوشم بیاد از گیم پلی بازی ، اون داستان بازی هم یکاریش می کنم.

پ.ن : بخاطر کمبود فضا مجبور شدم سانست اور درایو رو پاک کنم ! :(
داستان رو یه سرچ تو اینترنت بزن و خلاصه کات سین های نسخه‌های قبل رو تو یوتیوب نگاه کن که کلیت کار دستت بیاد :دی من دو تا از شماره های قبل رو بازی کردم ولی بقیه رو نرفتم و با همین فرمول از یکی دو روز دیگه میرم سراغش، دیشب دانلودش کردم :D

• Like
داستان رو یه سرچ تو اینترنت بزن و خلاصه کات سین های نسخه‌های قبل رو تو یوتیوب نگاه کن که کلیت کار دستت بیاد :D من دو تا از شماره های قبل رو بازی کردم ولی بقیه رو نرفتم و با همین فرمول از یکی دو روز دیگه میرم سراغش، دیشب دانلودش کردم :D
باشه... :-"
این خلاصه خوب ها برای ما که هنوز بعضی وقتا هنگ میزنیم هم بفرستید خو:p

ولی بیشوخی کلیت کار و آره فلانی فلانی رو زد و ... همچین به کار نمیادا:-"
بازی یه کوچولو عجیب غریب تر از این حرفاست داستانش و روایتش:دی

• Like
Reactions: dizzy
باشه... :-"
این خلاصه خوب ها برای ما که هنوز بعضی وقتا هنگ میزنیم هم بفرستید خو:p

ولی بیشوخی کلیت کار و آره فلانی فلانی رو زد و ... همچین به کار نمیادا:-"
بازی یه کوچولو عجیب غریب تر از این حرفاست داستانش و روایتش:D
بازی که فقط داستان نیست :دی در حد اینکه یکی کلیت داستان رو بدونه و شخصیت ها رو بشناسه می‌تونه تا حد خوبی ازش لذت ببره.

این یه مطلب خوب هست که سه بخش داره و تا حد مناسبی داستان رو توضیح داده.
Everything You Need to Know Before Playing Kingdom Hearts III (Part One)

• Like
بازی که فقط داستان نیست :D در حد اینکه یکی کلیت داستان رو بدونه و شخصیت ها رو بشناسه می‌تونه تا حد خوبی ازش لذت ببره.

این یه مطلب خوب هست که سه بخش داره و تا حد مناسبی داستان رو توضیح داده.
Everything You Need to Know Before Playing Kingdom Hearts III (Part One)
فقط داستان نیست:دی
ولی میدونم از داستان لذت نمیبرن، بعد میان غرش رو سر بقیه میزنند و میگن : این بازیه آخه؟ :-" :|

خب تقریبا یه ۳ ۴ تا دنیا رو تموم کردم(:دی) بازی به شدت زیبا ساخته شده . مشخصه تیم سازنده تمام تلاشش رو برای اکثر قسمت های بازی به خرج داده و نتیجه شده یه بازی خیلی دوست داشتنی و دلچسب! گیم پلی واقعا خوب کار شده داستان همونطور که میدونید پیچیدس واقعا
ولی قسمتی که واقعا باید ازش انتقاد بشه این قسمت سفینه سواری بازیه:دی ازین سیاره اون سیاره رفتنش هم اوکیه اما جایی که شمارو مجبور میکنه ۴ تا سفینه از بین ببری بیخود ترین قسمت این بازیه! نه هدفی داره نه حتی گرافیک یا گیم پلی درست حسابی :|:|
قسمت ضعیف دیگه بازی هم دشمنای بی نهایت زیادی که تمومی ندارن! همه یه شکل هر ۱۰ متری که شما قدم برداری ظاهر میشن جون بعضیاشونم انقدر زیاده که جز اینکه وقت شمارو بگیره هیجی دیگه نداره
با تمام این چیزا این بازی یکی از بهترین بازیایی که بازی کردم هنوز تموم نشده ولی یادآوری شخصیت های دیزنی واقعا برای من لذت بخش بود از هرکول گرفته تا کمپانی هیولاها.

ولی قسمتی که واقعا باید ازش انتقاد بشه این قسمت سفینه سواری بازیه:D
من هنوز 3 را بازی نکردم ولی تو قسمت های قبلی هم این mini game اصلا خوب نبود و کسالت آور می شد . البته بازی حق انتخاب میده که مستقیم fast travel کنی .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destro
قبل از این که بخوام بازی رو تا اینجا نقد کنم بگم که من ۱ و ۲ ش رو بازی کردم نسخه های دیگه شم داستانو خوندم و پرت نیستم
بازی رو تا یه حد خوبی بردم جلو الان دنیا big hero 6 ام
داستان خوب بوده گیم پلی بازی خیلی عالی شده انیمیشنام روونند
البته هنوز این انتقاد رو به داستان کلی سری دارم که الکی انقد پیچیده اش کردن یعنی به جا این که عمیقش کنند فقط پیچیده اش کردند :|
جهان فروزنش با اختلاف بدترین جهان دیزنی بود که تو کل سری دیدم :| خیلی الکی طولانیش کرده بودن نقشه اش هم خیلی الکی گنده بود و پوچ بود (فقط برف بود)
ولی بقیه جهاناش خوب بودند
100 acre wood خیلی کوتاه و مسخره بود کلا سه تا مینی گیم بود خیلی دوست داشتم محتوای بیشتری داشته باشه

قبل از این که بخوام بازی رو تا اینجا نقد کنم بگم که من ۱ و ۲ ش رو بازی کردم نسخه های دیگه شم داستانو خوندم و پرت نیستم
بازی رو تا یه حد خوبی بردم جلو الان دنیا big hero 6 ام
داستان خوب بوده گیم پلی بازی خیلی عالی شده انیمیشنام روونند
البته هنوز این انتقاد رو به داستان کلی سری دارم که الکی انقد پیچیده اش کردن یعنی به جا این که عمیقش کنند فقط پیچیده اش کردند :|
جهان فروزنش با اختلاف بدترین جهان دیزنی بود که تو کل سری دیدم :| خیلی الکی طولانیش کرده بودن نقشه اش هم خیلی الکی گنده بود و پوچ بود (فقط برف بود)
ولی بقیه جهاناش خوب بودند
100 acre wood خیلی کوتاه و مسخره بود کلا سه تا مینی گیم بود خیلی دوست داشتم محتوای بیشتری داشته باشه
خب تموم شد بالاخره

پایانش خیلی راضی کننده بود برام و از سکرت اندینگش هم خیلی خوشم اومد و خدا رو شکر همه به یه سرانجام خوبی رسیدن خیلی واسه راکسس و ترا و بقیه خوشحال شدم
دنیای کاراییب هم فوق العاده کار شده بود امتیازه به بازی ۹.۵ هه اون نیم نمره هم به خاطر فروزن و گامی شیپ کم میشه
گرافیک بازی که در کل فک برانداز بود
صدا گذاری هم که فوق العاده مخصوصا تو دنیای دریایی کاراییب
سیستم گیم پلی هم خیلی بهتر از ۲ شده بود همین که با r2 میتونستی بین لینکای مختلف سوییچ کنی خیلی کمک کرد به گیم پلی

تو ۲ ش واقعا رو اعصاب بود این جور کارا مخصوصا فرم های دوش که یه سری اوقات رندوم می رفت rage form یعنی کل drive ت خالی می شد بعد اون فرم مورد نظر هم نمی اومد ولی اینجا خیلی خوب بود

جای خالی کاراکترای فاینال فانتزی هم اساسی حس میشد دوست داشتم دنیاهای اورجینال سابق اینجا می بودن برا دیدن با گرافیک جدیدشون
مثل Traverse town و radiant garden و disney castle ولی خب متاسفانه چه کنیم

حالا تا kh بعدی چه کنیم ریمایند هم خیلی گرونه پولم نمیرسه دوستانی که تجربه کردن بگن چقد محتوا داستانی داره ریمایند؟

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or