Kingdom Hearts 4

ماکان مزه دردی که من ده ساله می کشم چطوره؟ :D

بازی وحشتناک خوبه تریلرهاش. دنیای Coco هم حقیقتا جزو یکی از بهترین انتخاب هاییه که میتونستن از دیزنی داشته باشن
ولی خب من خیلی سررشته از داستان ندارم که از تیکه های داستانی تریلر هایپ شم.
خیالت راحت خوده اعضای تیم سازنده هم دقیقا نمی دونن داستان چیه:دی
یعنی بنظرم اونقدر تعدد اتفاقا زیاد هست،هر کسی باید هر چند وقت یکبار خلاصه ها رو بخونه یا حداقل یوتیوب خور کنه...
مخصوصا که داستان های نسخه های فرعی هم مستقیما وصل هستن به نسخه های شماره دار!!!(خودم هر شش ماه یه دوره می کنم اتفاقارو چون واقعا سخت تو ذهن می مونه:دی)

هر کسی،کلیت لور رو بخواد بدونه... با یکی دو ساعت مطالعه و ویدیو، مسیرش باز میشه به این سری...

بازی لور ساده و در عین حال به شدت جذاب و معنوی داره... مشکل بازی صرفا روایت پیچیدش هست...

صرفا بازی کنید:دی تا جایی که لور رو بدونید لذت می برید... هر جا رو متوجه نشدید... اصلا ذهنتون رو درگیر نکنید...به بازی ادامه بدید بعدا به لطف همین چت بات ها هر سوالی براتون پیش اومد ازشون بپرسید!
از دنیای رنگارنگ بازی فقط باید لذت برد:دی

من تازه تصمیم گرفتم به داستان سری ورود کنم :D
اگه خوشم بیاد به چشم انتظاران شماره چهارم اضافه میشم. :D

من واقعا به همه کسایی که KH نزدن و فرصت اینو دارن که برای اولین بار بازی کننش حسودیم میشه!

یعنی این بازی شاهکاره! نه بخاطر بی نقص بودن یا کفیت خیلی عجیب غریب... بلکه بخاطر یه حس و فانتزی خیلی خفنی که داره. یعنی یه ترکیبی هست که تو دوکون هیچ بقال دیگه ای پیدا نمیشه:دی و یه موسیقی که ماورای خفنه! یعنی کارهای یوکو شیمومورا کلا که خفنه، اما برای KH هم دیگه محشر کرده!

در کل بدون لحظه ای درنگ برو سراغش، تا قبل امدن KHIV بتونی حداقل شماره های اصلی رو بری. البته KH یه بدی داره، کلا هرچی شماره فرعی هم ساختن، حتا اون خیلی کوچیک ها، داستانشون کنونه و اگه بازی نکنی یه قطعه ای از داستان رو از دست میدی، اما اونم خیلی مهم نیست چون میتونی تو اینترنت خلاصه داستان رو ببینی و البته در نهایتم به هر حال نمیفهمی چی به چیه:دی

داستان KH یجوریه که خود نومورا قبل KHIII میگفت وقتی میخواستم داستانشو بنویسم رفتم یه ویدئو تو یوتوب دیدم سر در بیارم قبلش چی به چی بوده:دی کاملا جدی:دی ولی خوب همین پیچیده بودن داستانم بخشی از اون حس خفن دنیای KH ـه و قرار نیست توش یه داستان سر راست ببینی... بیشتر باید از حس کردنش و خود تجربه لذت ببری:دی

من واقعا به همه کسایی که KH نزدن و فرصت اینو دارن که برای اولین بار بازی کننش حسودیم میشه!

یعنی این بازی شاهکاره! نه بخاطر بی نقص بودن یا کفیت خیلی عجیب غریب... بلکه بخاطر یه حس و فانتزی خیلی خفنی که داره. یعنی یه ترکیبی هست که تو دوکون هیچ بقال دیگه ای پیدا نمیشه:دی و یه موسیقی که ماورای خفنه! یعنی کارهای یوکو شیمومورا کلا که خفنه، اما برای KH هم دیگه محشر کرده!

در کل بدون لحظه ای درنگ برو سراغش، تا قبل امدن KHIV بتونی حداقل شماره های اصلی رو بری. البته KH یه بدی داره، کلا هرچی شماره فرعی هم ساختن، حتا اون خیلی کوچیک ها، داستانشون کنونه و اگه بازی نکنی یه قطعه ای از داستان رو از دست میدی، اما اونم خیلی مهم نیست چون میتونی تو اینترنت خلاصه داستان رو ببینی و البته در نهایتم به هر حال نمیفهمی چی به چیه:دی

داستان KH یجوریه که خود نومورا قبل KHIII میگفت وقتی میخواستم داستانشو بنویسم رفتم یه ویدئو تو یوتوب دیدم سر در بیارم قبلش چی به چی بوده:دی کاملا جدی:دی ولی خوب همین پیچیده بودن داستانم بخشی از اون حس خفن دنیای KH ـه و قرار نیست توش یه داستان سر راست ببینی... بیشتر باید از حس کردنش و خود تجربه لذت ببری:دی
جالبه با اینکه از هم شماره سوم هم از این تقریبا تمام تریلرهاشونو دیدم ولی باز نفهمیدم دقیقا گیم پلیش چطوریه اصلا :)) هیچ ایده ای ندارم کامبت بازی به چه شکله مخصوصا دو شماره اولش.

حالا داستانو بعدش میرم یه ویدیویی چیزی پیدا میکنم به زبان ساده و تصویری توضیح بده :D

• Like
Reactions: Cloud Strife
جالبه با اینکه از هم شماره سوم هم از این تقریبا تمام تریلرهاشونو دیدم ولی باز نفهمیدم دقیقا گیم پلیش چطوریه اصلا :)) هیچ ایده ای ندارم کامبت بازی به چه شکله مخصوصا دو شماره اولش.

یه اکشن RPG خیلی خفنه. کلا بهترین کامبت سیستم SE رو KH داره. یوشیپ هم حتا به این موضوع اعتراف کرده:دی

حالا داستانو بعدش میرم یه ویدیویی چیزی پیدا میکنم به زبان ساده و تصویری توضیح بده :D

من از دیشب به سرم زد دارم داستان کل مجموعه رو مینویسم، صبر کن یه مقدار میزارم اینجا بخون. ولی خوب نکته ایجاست که با خوندنشم نمیفهمی چی به چیه:دی جدی میگم:دی

کلا خلق یه داستان انقدر پیچیده خودش یه هنره:دی

چرا اینجا کسی برای KHIV هایپ نیست اصلا؟ یدونه پستم کسی نمیده:دی
اشتباه می‌کنی ماکان :D من از شدت هایپ دارم ذوق‌مرگ میشم و 2 روزه که می‌خوام بیام اینجا یه طومارِ nخطی از شرح احساسات و هیجانم بنویسم و به حضرت Nomura عرض ارادت کنم ولی متاسفانه چند وقته که کلی کار عقب مونده ریخته سرم و فرصت چندانی گیرم نمیاد. باز خوشبختانه شما دوستان هستید و حق مطلب رو ادا می‌کنید :D خلاصه، سری KH که همیشه در قلب بنده جا داشته و داره و این نسخه چهارم هم به طرز عجیبی همه چیزش عالی به نظر میاد :x

پ.ن: یادش بخیر سرِ زدن Sephiroth تو KH 2 چه دهنی از ما صاف شد اون موقع :-w:D لامصب هیچ‌جوره نمیشد از پسش بر اومد!

اشتباه می‌کنی ماکان :D من از شدت هایپ دارم ذوق‌مرگ میشم و 2 روزه که می‌خوام بیام اینجا یه طومارِ nخطی از شرح احساسات و هیجانم بنویسم و به حضرت Nomura عرض ارادت کنم ولی متاسفانه چند وقته که کلی کار عقب مونده ریخته سرم و فرصت چندانی گیرم نمیاد. باز خوشبختانه شما دوستان هستید و حق مطلب رو ادا می‌کنید :D خلاصه، سری KH که همیشه در قلب بنده جا داشته و داره و این نسخه چهارم هم به طرز عجیبی همه چیزش عالی به نظر میاد :x

درود بر شرفت علیرضا. کلا KHIV ناجور ملت رو هایپ کرده! و من خوشحالم که این سری اینجوری یهو محبوب شده! چون قبلا تقریبا به یه ور ملت بود. ولی الان بخاطر این هایپ اصلا رو استیم شده شماره یک فروش:دی

پ.ن: یادش بخیر سرِ زدن Sephiroth تو KH 2 چه دهنی از ما صاف شد اون موقع :-w:D لامصب هیچ‌جوره نمیشد از پسش بر اومد!

باس های KH کلا سختن. اینو گفتی من الان یاد کلاه بزرگی افتادم که SE سرم گذاشت! بعد KHIII من با هزار ذوق و شوق رفتم 30 دلار DLC ـه بازی رو خریدم، یعنی نصف قیمت بازی! به امید دیدن بخش های داستانی جدید... اما کل DLC مبارزه مجدد با Boss های قبلی بود! بعد اونم سخت! در این حد که من با لول 99 نمیتونستم بزنمشون:دی مخصوصا یوزورا که اصلا وحشی بود!

توی نمایش اول بازی(معرفی در 2022)
صحنه ای نشون داده شد که همون موقع کلی تئوری پردازی کردن که ممکنه اینبار دیزنی جز آثار پیکسار، سایر IP هاشو هم اجازه ورود به KH داده
و نمونه گواهش این جنگلی از استاروارز هست که مو به مو با محیط بازی battlefront یکی هست:دی(البته به احتمال زیاد اثرات سایکودلیک مصرفی طرفداران بوده باشه:دی)
1000026899.jpg
1000026898.jpg
حالا چرا اینو یادم اومد؟ چون نومورا گفت طرح هایی برای kh3 داشتم که نشد ولی توی نسخه 4 پیاده سازی کردیم(چند درصد ممکنه اصلا منظورش رفرنس های بیشتر به versus نبوده باشه؟!)

حالا بریم به 2024
نومورا تو یک مصاحبه با مجله ژاپنی میگه نسخه 4 داستان بر اساس ورود آسان پلیر های جدید پیش رفته!! حتی میگه اول می خواستم کل داستان رو ریست کنم:دی و یکسری نویسنده جدید هم اضافه کردیم... اما بعدا جلوتر با خنده میگه البته برا فن های قدیمی نسخه 4 هم می تونه همون نسخه kingdom hearts13 باشه:دی(اشاره به اینکه نسخه های فرعی هم داستانشون به نسخه های اصلی وصلن)
حدس خود من اینه یک سافت ریبوت مثل gow 2018 هست...!!!
New Kingdom Hearts games are resets for the series
در نتیجه ممکنه ورود دنیاهای غیر پیکسار صرفا برای اون ایده ریبوت کلی سری بوده باشه و همه چی کنسل شده باشه!!!!!!!

_________

باس های KH کلا سختن. اینو گفتی من الان یاد کلاه بزرگی افتادم که SE سرم گذاشت! بعد KHIII من با هزار ذوق و شوق رفتم 30 دلار DLC ـه بازی رو خریدم، یعنی نصف قیمت بازی! به امید دیدن بخش های داستانی جدید... اما کل DLC مبارزه مجدد با Boss های قبلی بود! بعد اونم سخت! در این حد که من با لول 99 نمیتونستم بزنمشون:دی مخصوصا یوزورا که اصلا وحشی بود!
پیرو این بحث، نومورا در مورد سکرت باس های Birth by Sleep گفته بود همه چی رو سپرده بودیم به تستر ها... و هر تستری یک راه رو پیدا می کرد برا شکست، اون راه رو عمدا می بستیم:دی اونقدر که دیگه خودمم نتونستم شکست بدم و همه چی رو سپردیم به بخش QA:دی

تو 2017 هم سر این سکرت باس ها تو یک مصاحبه ای بحث شد و شوخی می کردن که با خنده اشاره می کنه بنظرم اگه سفیروث واقعا برگرده نمی تونم شکستش بدم:دی

آخرین ویرایش:
فکر کنم اسم DLC که میگی Re Mind ـه؛ کلاً فراموشش کرده بودم :D من سرِ خرید این DLC، لحظه آخری منصرف شدم و اون هم دیدنِ اتفاقیِ یه short تو یوتوب درباره KHIII با عنوان "چیزهایی که قبل از خریدش باید بدونی" یا یه همچین چیزی، باعثش شد. کلاً هم دنبال کوچکترین بهونه بودم که این 30 دلار رو خرجش نکنم :D یادش بخیر با چه اشتیاقی Kingdom Hearts All in One Package رو خریدم و بعد که فهمیدم Re Mind توش نیست، خورد تو ذوقم ولی خب شانس آوردم که بعدا نخریدمش. کلاً این مدل scam، از مدیران محترم SE اصلا بعید نیست!

ولی این حجم از سختی که میگی، دیگه خیلی غیرعادیه :D این Yozora فلان فلان شده رو تو بازی اصلی هم نمیشد زدش؛ به خصوص تو فاز دوم حمله که تله‌پورت می‌کرد و یه موجی از لیزر پرت می‌کرد سمت آدم و اجازه نفس کشیدن نمی‌داد @-):D

این تاپیک خب فنهای این بازین
منم ترول نیستم واضحا
کالکشنش رو نسل قبل گرفتم
متاسفانه ریمستر ۱ رو تا یه جاهایی رفتم و‌ بقیه هم همه در حد تست و اصلا ارتباط برقرار نکردم!
موسیقی بازیش البته الحق شاهکار بود
گرافیک انیمیشنی هم ادمو پرت میکرد کارتونهای دیزنی ولی داستان که برام خیلی مهم هست یه پلات کرینج و گیم پلی فقط اکشن نبود جوری پیچیده بود اصلا نمیشد بدون گاید جلو رفت! ۱ ریمستر رو فکر کنم تا دنیای کارتون هرکول رفتم، اون مرحله که تو دنیای آلیس در سرزمین عجایب بود یعنی بدون گاید عمرا نمیشد رد کرد

به نظر من اسکوئر اگه میبینه پتانسیل فروش این ای پی کم شده زودتر پرونده ش رو ببنده
چون چیزی که من میشنوم استاد نمورا همینطور دارن بی منطق کشش میدن

زنده کردن ای ‌پی های قدیم بیشمارش از نون شب واجبتره چون.
انقدم زیاده اصلا خود فاینال فانتزی ریمیکها هست سری saga لجندز ادامه rts تاکتیکس، یه اسپین اف تماما نوبتی وقتی اکسپدیشن ۳۳ موفق شده سبک نوبتیو محبوب کنه و... همه اینا رو میشه بسط داد. دیگه ای پیهای غیر ff مثل Parasite Eve و یا Chrono و یا Vagrant Story و... هم نگم
همین ورسوس چرا نباید ساخته شه باز؟؟؟
کار نمورا کار روی این عنوان نیست... کی این مدیریت اسکوئر میخواد خونه تکونی شه خدا عالمه.

• Like
Reactions: He!n3ger
فکر کنم اسم DLC که میگی Re Mind ـه؛ کلاً فراموشش کرده بودم :D من سرِ خرید این DLC، لحظه آخری منصرف شدم و اون هم دیدنِ اتفاقیِ یه short تو یوتوب درباره KHIII با عنوان "چیزهایی که قبل از خریدش باید بدونی" یا یه همچین چیزی، باعثش شد. کلاً هم دنبال کوچکترین بهونه بودم که این 30 دلار رو خرجش نکنم :D یادش بخیر با چه اشتیاقی Kingdom Hearts All in One Package رو خریدم و بعد که فهمیدم Re Mind توش نیست، خورد تو ذوقم ولی خب شانس آوردم که بعدا نخریدمش. کلاً این مدل scam، از مدیران محترم SE اصلا بعید نیست!

ولی این حجم از سختی که میگی، دیگه خیلی غیرعادیه :D این Yozora فلان فلان شده رو تو بازی اصلی هم نمیشد زدش؛ به خصوص تو فاز دوم حمله که تله‌پورت می‌کرد و یه موجی از لیزر پرت می‌کرد سمت آدم و اجازه نفس کشیدن نمی‌داد @-):D

متاسفانه من جزو اون قشری هستم که SE تا دسته بهشون فرو کرده. یعنی برعکس تو دنبال یه بهانه میگردم یه چیزی از KH بیاد بخرم:دی کلا هرچی کالکشن داده من گرفتم:دی بعد اینا هم قشنگ دزدن، یعنی یه چیز رو تا الان به ده مدل مختلف فروختن بهمون:دی ولی این DLC دیگه اوج نامردی بود! رسما تنها نکته اش یه کاتسین بود!

البته نکات داستان خیلی مهمی توشه، اینکه ناکتیس بعد فید شدن از دنیای خودش، بخاطر نجات کایری، سر از Quadratum در میاره، و نکته اینه که اونجا هم Strelitzia رو میبینه و هم Master of Masters:دی و خیلی جالبه که الان هم Strelitzia که توسط Ventus کشته شد اونجاست، هم سورا و هم Master of Masters! ولی خوب این کاتسین رو میشد تو یوتوب مفت دید:دی

البته بگم شاید اشتباه کردم از شماره یکش نشستم بازی کردم و‌ باید میرفتم سراغ ۳...
ولی خب... در کل به نظرم یه جورایی به گروه سنیم نمیخوره دیگه هم... شنیدن این حرف از یه jrpg باز شاید عجیب باشه ولی علی ایحال lol
پ.ن: البته ابتدای شماره یکش جذبم کرد... گیمایی که اسکوئر اوایل ۲۰۰۰ میساخت از دم ساحل شنی شروع میشدن مثل همون KH1 یا کرونو کراس یا FF X که اولش تو‌ اسپیرا تیدوس میفتاد ساحل... ولی جلو که رفت با داستان و گیم پلی اکشن و معمایی (البته نمیدونم چی اسمشو‌ بذارم چیز عجیب غریبی بود) به مشکل خوردم خصوصا داستان خبری از گروه سنی حداقل Teen به بالا نبود به نظرم... البته ممکنه اشتباهم کنم. ولی چیزی که تو‌ مخه اینه که اسکوئر میره دقیقا سراغ پروژه هایی که من نمیخوام 🙁

در کل بیشتر خواستم تجربه متفاوتم رو‌ درموردش بگم
چه میدونم شاید برای این بوده که سر پیری! نشستم پاش.

به نظر من اسکوئر اگه میبینه پتانسیل فروش این ای پی کم شده زودتر پرونده ش رو ببنده
چون چیزی که من میشنوم استاد نمورا همینطور دارن بی منطق کشش میدن
فکر میکنم فعلا پتانسیل فروش کینگدوم هارتس بیشتر از فاینال فانتزی باشه :D حداقل هیت پشتش نیست چیزیم که میبینم با شماره سوم و همین چهارم خیلی مخاطب جدید داره جذب میکنه. یه خبریم اومد فروش 1.5 و 2.5 یه بوست شدیدی شده.

متاسفانه این وسط فاینال فانتزیه که یه مقدار آیندش داره روز به روز تاریک تر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or