Kingdom Hearts 4

ماکان مزه دردی که من ده ساله می کشم چطوره؟ :D

بازی وحشتناک خوبه تریلرهاش. دنیای Coco هم حقیقتا جزو یکی از بهترین انتخاب هاییه که میتونستن از دیزنی داشته باشن
ولی خب من خیلی سررشته از داستان ندارم که از تیکه های داستانی تریلر هایپ شم.
خیالت راحت خوده اعضای تیم سازنده هم دقیقا نمی دونن داستان چیه:دی
یعنی بنظرم اونقدر تعدد اتفاقا زیاد هست،هر کسی باید هر چند وقت یکبار خلاصه ها رو بخونه یا حداقل یوتیوب خور کنه...
مخصوصا که داستان های نسخه های فرعی هم مستقیما وصل هستن به نسخه های شماره دار!!!(خودم هر شش ماه یه دوره می کنم اتفاقارو چون واقعا سخت تو ذهن می مونه:دی)

هر کسی،کلیت لور رو بخواد بدونه... با یکی دو ساعت مطالعه و ویدیو، مسیرش باز میشه به این سری...

بازی لور ساده و در عین حال به شدت جذاب و معنوی داره... مشکل بازی صرفا روایت پیچیدش هست...

صرفا بازی کنید:دی تا جایی که لور رو بدونید لذت می برید... هر جا رو متوجه نشدید... اصلا ذهنتون رو درگیر نکنید...به بازی ادامه بدید بعدا به لطف همین چت بات ها هر سوالی براتون پیش اومد ازشون بپرسید!
از دنیای رنگارنگ بازی فقط باید لذت برد:دی

من تازه تصمیم گرفتم به داستان سری ورود کنم :D
اگه خوشم بیاد به چشم انتظاران شماره چهارم اضافه میشم. :D

من واقعا به همه کسایی که KH نزدن و فرصت اینو دارن که برای اولین بار بازی کننش حسودیم میشه!

یعنی این بازی شاهکاره! نه بخاطر بی نقص بودن یا کفیت خیلی عجیب غریب... بلکه بخاطر یه حس و فانتزی خیلی خفنی که داره. یعنی یه ترکیبی هست که تو دوکون هیچ بقال دیگه ای پیدا نمیشه:دی و یه موسیقی که ماورای خفنه! یعنی کارهای یوکو شیمومورا کلا که خفنه، اما برای KH هم دیگه محشر کرده!

در کل بدون لحظه ای درنگ برو سراغش، تا قبل امدن KHIV بتونی حداقل شماره های اصلی رو بری. البته KH یه بدی داره، کلا هرچی شماره فرعی هم ساختن، حتا اون خیلی کوچیک ها، داستانشون کنونه و اگه بازی نکنی یه قطعه ای از داستان رو از دست میدی، اما اونم خیلی مهم نیست چون میتونی تو اینترنت خلاصه داستان رو ببینی و البته در نهایتم به هر حال نمیفهمی چی به چیه:دی

داستان KH یجوریه که خود نومورا قبل KHIII میگفت وقتی میخواستم داستانشو بنویسم رفتم یه ویدئو تو یوتوب دیدم سر در بیارم قبلش چی به چی بوده:دی کاملا جدی:دی ولی خوب همین پیچیده بودن داستانم بخشی از اون حس خفن دنیای KH ـه و قرار نیست توش یه داستان سر راست ببینی... بیشتر باید از حس کردنش و خود تجربه لذت ببری:دی

من واقعا به همه کسایی که KH نزدن و فرصت اینو دارن که برای اولین بار بازی کننش حسودیم میشه!

یعنی این بازی شاهکاره! نه بخاطر بی نقص بودن یا کفیت خیلی عجیب غریب... بلکه بخاطر یه حس و فانتزی خیلی خفنی که داره. یعنی یه ترکیبی هست که تو دوکون هیچ بقال دیگه ای پیدا نمیشه:دی و یه موسیقی که ماورای خفنه! یعنی کارهای یوکو شیمومورا کلا که خفنه، اما برای KH هم دیگه محشر کرده!

در کل بدون لحظه ای درنگ برو سراغش، تا قبل امدن KHIV بتونی حداقل شماره های اصلی رو بری. البته KH یه بدی داره، کلا هرچی شماره فرعی هم ساختن، حتا اون خیلی کوچیک ها، داستانشون کنونه و اگه بازی نکنی یه قطعه ای از داستان رو از دست میدی، اما اونم خیلی مهم نیست چون میتونی تو اینترنت خلاصه داستان رو ببینی و البته در نهایتم به هر حال نمیفهمی چی به چیه:دی

داستان KH یجوریه که خود نومورا قبل KHIII میگفت وقتی میخواستم داستانشو بنویسم رفتم یه ویدئو تو یوتوب دیدم سر در بیارم قبلش چی به چی بوده:دی کاملا جدی:دی ولی خوب همین پیچیده بودن داستانم بخشی از اون حس خفن دنیای KH ـه و قرار نیست توش یه داستان سر راست ببینی... بیشتر باید از حس کردنش و خود تجربه لذت ببری:دی
جالبه با اینکه از هم شماره سوم هم از این تقریبا تمام تریلرهاشونو دیدم ولی باز نفهمیدم دقیقا گیم پلیش چطوریه اصلا :)) هیچ ایده ای ندارم کامبت بازی به چه شکله مخصوصا دو شماره اولش.

حالا داستانو بعدش میرم یه ویدیویی چیزی پیدا میکنم به زبان ساده و تصویری توضیح بده :D

• Like
Reactions: Cloud Strife
جالبه با اینکه از هم شماره سوم هم از این تقریبا تمام تریلرهاشونو دیدم ولی باز نفهمیدم دقیقا گیم پلیش چطوریه اصلا :)) هیچ ایده ای ندارم کامبت بازی به چه شکله مخصوصا دو شماره اولش.

یه اکشن RPG خیلی خفنه. کلا بهترین کامبت سیستم SE رو KH داره. یوشیپ هم حتا به این موضوع اعتراف کرده:دی

حالا داستانو بعدش میرم یه ویدیویی چیزی پیدا میکنم به زبان ساده و تصویری توضیح بده :D

من از دیشب به سرم زد دارم داستان کل مجموعه رو مینویسم، صبر کن یه مقدار میزارم اینجا بخون. ولی خوب نکته ایجاست که با خوندنشم نمیفهمی چی به چیه:دی جدی میگم:دی

کلا خلق یه داستان انقدر پیچیده خودش یه هنره:دی

چرا اینجا کسی برای KHIV هایپ نیست اصلا؟ یدونه پستم کسی نمیده:دی
اشتباه می‌کنی ماکان :D من از شدت هایپ دارم ذوق‌مرگ میشم و 2 روزه که می‌خوام بیام اینجا یه طومارِ nخطی از شرح احساسات و هیجانم بنویسم و به حضرت Nomura عرض ارادت کنم ولی متاسفانه چند وقته که کلی کار عقب مونده ریخته سرم و فرصت چندانی گیرم نمیاد. باز خوشبختانه شما دوستان هستید و حق مطلب رو ادا می‌کنید :D خلاصه، سری KH که همیشه در قلب بنده جا داشته و داره و این نسخه چهارم هم به طرز عجیبی همه چیزش عالی به نظر میاد :x

پ.ن: یادش بخیر سرِ زدن Sephiroth تو KH 2 چه دهنی از ما صاف شد اون موقع :-w:D لامصب هیچ‌جوره نمیشد از پسش بر اومد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or