بازی دقایقی پیش در مراسم 20 سالگی فرنچایز معرفی شد
تریلر معرفی بازی:
KINGDOM HEARTS 20th ANNIVERSARY ANNOUNCEMENT TRAILER
آخرین ویرایش:
من تازه تصمیم گرفتم به داستان سری ورود کنمچرا اینجا کسی برای KHIV هایپ نیست اصلا؟ یدونه پستم کسی نمیده![]()
خیالت راحت خوده اعضای تیم سازنده هم دقیقا نمی دونن داستان چیهماکان مزه دردی که من ده ساله می کشم چطوره؟
بازی وحشتناک خوبه تریلرهاش. دنیای Coco هم حقیقتا جزو یکی از بهترین انتخاب هاییه که میتونستن از دیزنی داشته باشن
ولی خب من خیلی سررشته از داستان ندارم که از تیکه های داستانی تریلر هایپ شم.
من تازه تصمیم گرفتم به داستان سری ورود کنم
اگه خوشم بیاد به چشم انتظاران شماره چهارم اضافه میشم.![]()
جالبه با اینکه از هم شماره سوم هم از این تقریبا تمام تریلرهاشونو دیدم ولی باز نفهمیدم دقیقا گیم پلیش چطوریه اصلامن واقعا به همه کسایی که KH نزدن و فرصت اینو دارن که برای اولین بار بازی کننش حسودیم میشه!
یعنی این بازی شاهکاره! نه بخاطر بی نقص بودن یا کفیت خیلی عجیب غریب... بلکه بخاطر یه حس و فانتزی خیلی خفنی که داره. یعنی یه ترکیبی هست که تو دوکون هیچ بقال دیگه ای پیدا نمیشهو یه موسیقی که ماورای خفنه! یعنی کارهای یوکو شیمومورا کلا که خفنه، اما برای KH هم دیگه محشر کرده!
در کل بدون لحظه ای درنگ برو سراغش، تا قبل امدن KHIV بتونی حداقل شماره های اصلی رو بری. البته KH یه بدی داره، کلا هرچی شماره فرعی هم ساختن، حتا اون خیلی کوچیک ها، داستانشون کنونه و اگه بازی نکنی یه قطعه ای از داستان رو از دست میدی، اما اونم خیلی مهم نیست چون میتونی تو اینترنت خلاصه داستان رو ببینی و البته در نهایتم به هر حال نمیفهمی چی به چیه
داستان KH یجوریه که خود نومورا قبل KHIII میگفت وقتی میخواستم داستانشو بنویسم رفتم یه ویدئو تو یوتوب دیدم سر در بیارم قبلش چی به چی بودهکاملا جدی
ولی خوب همین پیچیده بودن داستانم بخشی از اون حس خفن دنیای KH ـه و قرار نیست توش یه داستان سر راست ببینی... بیشتر باید از حس کردنش و خود تجربه لذت ببری
![]()
هیچ ایده ای ندارم کامبت بازی به چه شکله مخصوصا دو شماره اولش.جالبه با اینکه از هم شماره سوم هم از این تقریبا تمام تریلرهاشونو دیدم ولی باز نفهمیدم دقیقا گیم پلیش چطوریه اصلاهیچ ایده ای ندارم کامبت بازی به چه شکله مخصوصا دو شماره اولش.
حالا داستانو بعدش میرم یه ویدیویی چیزی پیدا میکنم به زبان ساده و تصویری توضیح بده![]()
اشتباه میکنی ماکانچرا اینجا کسی برای KHIV هایپ نیست اصلا؟ یدونه پستم کسی نمیده![]()

اشتباه میکنی ماکانمن از شدت هایپ دارم ذوقمرگ میشم و 2 روزه که میخوام بیام اینجا یه طومارِ nخطی از شرح احساسات و هیجانم بنویسم و به حضرت Nomura عرض ارادت کنم ولی متاسفانه چند وقته که کلی کار عقب مونده ریخته سرم و فرصت چندانی گیرم نمیاد. باز خوشبختانه شما دوستان هستید و حق مطلب رو ادا میکنید
خلاصه، سری KH که همیشه در قلب بنده جا داشته و داره و این نسخه چهارم هم به طرز عجیبی همه چیزش عالی به نظر میاد
![]()
پ.ن: یادش بخیر سرِ زدن Sephiroth تو KH 2 چه دهنی از ما صاف شد اون موقعلامصب هیچجوره نمیشد از پسش بر اومد!
پ.ن: یادش بخیر سرِ زدن Sephiroth تو KH 2 چه دهنی از ما صاف شد اون موقعلامصب هیچجوره نمیشد از پسش بر اومد!
پیرو این بحث، نومورا در مورد سکرت باس های Birth by Sleep گفته بود همه چی رو سپرده بودیم به تستر ها... و هر تستری یک راه رو پیدا می کرد برا شکست، اون راه رو عمدا می بستیمباس های KH کلا سختن. اینو گفتی من الان یاد کلاه بزرگی افتادم که SE سرم گذاشت! بعد KHIII من با هزار ذوق و شوق رفتم 30 دلار DLC ـه بازی رو خریدم، یعنی نصف قیمت بازی! به امید دیدن بخش های داستانی جدید... اما کل DLC مبارزه مجدد با Boss های قبلی بود! بعد اونم سخت! در این حد که من با لول 99 نمیتونستم بزنمشونمخصوصا یوزورا که اصلا وحشی بود!
فکر کنم اسم DLC که میگی Re Mind ـه؛ کلاً فراموشش کرده بودمباس های KH کلا سختن. اینو گفتی من الان یاد کلاه بزرگی افتادم که SE سرم گذاشت! بعد KHIII من با هزار ذوق و شوق رفتم 30 دلار DLC ـه بازی رو خریدم، یعنی نصف قیمت بازی! به امید دیدن بخش های داستانی جدید... اما کل DLC مبارزه مجدد با Boss های قبلی بود! بعد اونم سخت! در این حد که من با لول 99 نمیتونستم بزنمشونمخصوصا یوزورا که اصلا وحشی بود!

فکر کنم اسم DLC که میگی Re Mind ـه؛ کلاً فراموشش کرده بودممن سرِ خرید این DLC، لحظه آخری منصرف شدم و اون هم دیدنِ اتفاقیِ یه short تو یوتوب درباره KHIII با عنوان "چیزهایی که قبل از خریدش باید بدونی" یا یه همچین چیزی، باعثش شد. کلاً هم دنبال کوچکترین بهونه بودم که این 30 دلار رو خرجش نکنم
یادش بخیر با چه اشتیاقی Kingdom Hearts All in One Package رو خریدم و بعد که فهمیدم Re Mind توش نیست، خورد تو ذوقم ولی خب شانس آوردم که بعدا نخریدمش. کلاً این مدل scam، از مدیران محترم SE اصلا بعید نیست!
ولی این حجم از سختی که میگی، دیگه خیلی غیرعادیهاین Yozora فلان فلان شده رو تو بازی اصلی هم نمیشد زدش؛ به خصوص تو فاز دوم حمله که تلهپورت میکرد و یه موجی از لیزر پرت میکرد سمت آدم و اجازه نفس کشیدن نمیداد
![]()