Kingdom Hearts 4

1000026767.jpg
---------------
View attachment 1000026761.mp4حتما برید از داخل لینک 4k ببینید...
گرافیک خیلی خوبه:دی

La Capital Olvidada ~ FINAL FANTASY ~ (@capitalolvidada) on X

.
.
البته نسخه 3 هم گرافیک تو همه دنیا ها بجز Big Hero 6 خوب بود!!!کلا نمی دونم مشکل از تیم فنی استدیو هست یا مشکل از آنریل، که نمی تونن خروجی خوبی تو محیط های شهری ریلستیک پیاده سازی کنند!

1000026759.jpg
1000026758.jpg 1000026757.jpg 1000026760.jpg

آخرین ویرایش:
این تریلر KHIV چقدر خوبهههه!!!

یعنی اصلا اشک ریختم باهاش. میکی ماوس، دانلد داک قابل بازی! خود ریکو! انگار اصلا ساخته شده برای ما فن های قدیمی که حالا پیرمرد شدیم تا دوباره بچگی هارو یاد همه بندازه. یعنی از دیشب کلی دارم ویدئو ری اکشن میبینم، ملت همه دارن میگن وقتی KH امد و بازی کردیم 10 سالمون بود، الان مثلا یه مرد بالغ سی و اندی ساله ایم، با بچه و ... و طرف داشت KHIV رو به بچه هاش نشون میداد! چیه این بازی خدایی؟ من هر دفعه Dearly Beloved رو گوش میدم اصلا تموم موهای بدنم سیخ میشه!

بعد کلا تو همین دو روز که این همه هایپ شده بازی، کلی هم به موسیقی یوکو شیمومورا بزرگ توجه شده. و امیدوارم انقدر که لایقشه بیفته سر زبون ها این خانوم نابغه.

بعد اصلا دقت کردید از Under World یونانی رفتن تو دنیای Coco؟ نابغه ان اینا:دی

تو پنل KH نومورا سان هم خیلی درباری Quadratum صحبت میکنه، دنیای اورجینال KHIV که خوب دنیای Versus هست به وضوح، هم میگه یه ایده خیلی خفنی که دوست داشت تو KHIII پیاده کنه ولی نشد رو به KHIV آورده! البته نمیگه چی، ولی خیلی هایپ کرد و یحتمل چیز خفنیه. حالا نمیدونم منظورش از این ایده، یه دنیای خاصه، یا یه ایده تو گیم پلی!

در کل هرچه از نومورا رسد نکوست! من تا الان ده بار بیشتر تریلر رو دیدم، و هر دفعه ام بیشتر از قبل پشمام ریخته! شاهکاره انصافی! خیلیییی خوبههه! انتظار سخته واقعا! ولی 2027 عجب سالی بشه! هم FFVIIR رو داریم و هم KHIV! یحتمل Intergalactic هم بیاد که ادای دینی به انیمه های سای فای دهه 80 90 ـه. حالی میکنیم اساسی:دی

من خودم به شخصه خیلی هایپم براش، مخصوصا اینکه حس میکنم دوز جدی بودنش بیشتر هم شده
در مورد دنیای ورسوس هم به نظرم توی بازی هست و یکجوری ورژن خلاصه شدش رو اینجا میبینیم. وجدانی انقدر عکس و اینا اومده، نباشه خیلی ستمه :D
در مورد تریلر هم من قسمت هایی که بازی ساید اسکرولر میشد رو خیلی دوست داشتم، در کل خیلی با این بازیها حال میکنم که یکهو گیمپلی فرق میکنه. پادشاهشون هم به نظر من نیر هست :D البته اکشنش هم خوب بود و جالب میزد
بازی با یارهامون رو یادم نمیاد قبلا بوده یا نه، اما خیلی خوبه که میتونیم با اونها هم بازی کنیم
تنها بدبختی من اینه که باید به یوتیوب بچسبم و داستانش رو بخونم، ماشالا انقدر بزرگ و تو در توعه که بعضی اوقات مغزم نمیکشه، الان هم مدتی گذشته نصف داستان رو اصلا یادم نیست :)) کسی مقاله درست درمون یا ویدیوی خوبی برای داستان داشت لطفا معرفی کنه

• Like
Reactions: Cloud Strife
من تنها چیزی که یه مقدار خاطر عزیزم رو مکدر کرده، طراحی سوراست که خیلی دیگه از اون فانتزی قبلی فاصله گرفته. من اون استایل قبلی رو بیشتر میپسندیدم. اغراق بیشتر تو دیزاین، کفش سه برابری و دست های بزرگ و ... سورا اینجا خیلی ناکتیس شده:دی البته نه اینکه بد باشه ها! شاهکاره، اما من قبلی رو ترجیح میدادم.

ضمن اینکه پلی ایبل بودن میکی ماوس رو هدیه تتسویا نومورا به خودم در نظر گرفتم، بخاطر یک عمر فن بوییسم خالصانه و بی دریغ. به نظر من میکی ماوس با اختلاف بهترین شخصیت فانتزی تمام تاریخه که هیچی به گرد پاشم نمیرسه. اصلا فکر اینکه در نقش میکی بازی کنم روحمو به پرواز در میاره. تازه در کنار دانلد داک و گوفی!

SE کلا حسابی داره پخت و پز میکنه. اون از FFVIIR، بعد FFR و حالا هم KHIV. امیدوارم همین روند رو برن جلو و دوباره نزنن به صحرای کربلا.

تریلر فوق العاده بود . هیچ حرفی باقی نمیمونه کل تریلر رو با یه لبخند بزرگ روی لبم نگاه کردم . همونطوری که تریلر FFR منو برد به بچگیام . زمانی که اولین بار تریلر FF13 رو دیدم و از شدت هیجان داشتم منفجر میشدم . این دو تا تریلر با من دوباره همین کارو کردن . اسکوئر دوباره افتاده رو دور و نشون داد که چرا هنوز بهترین کمپانی ویدیو گیم دنیاست .
آخر تریلر هم دوباره ددی Riku اومد برای نجات sora ، به شدت شیپشون میکنم :) امیدوارم Aqua رو هم دوباره ببینم و نقش پررنگی داشته باشه birth by sleep برای من کنار 2 بهترین نسخه سری بود

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or