بازی دقایقی پیش در مراسم 20 سالگی فرنچایز معرفی شد
تریلر معرفی بازی:
KINGDOM HEARTS 20th ANNIVERSARY ANNOUNCEMENT TRAILER
آخرین ویرایش:
ببخشید اجازه پست کردن اینو تو کانالم میدی؟نومورا از kh3 به اینور نشون داده ول نکنه ورسوس هست
حتی تو همین تریلرم کلی اشاره به ورسوس می کنه
عملا جملات آغازین تریلر... همون معنای جمله معروف شکسپیر برا ورسوس رو دارن!
View attachment 409404
View attachment 409405
View attachment 409406
متن تریلر kh4:
در آغاز، هیچ تجلی از آنچه ما به عنوان نور و تاریکی می شناسیم وجود نداشت، اما پس از آمدن ما به اینجا،این مفاهیم را آوردیم...
متن جمله شکسپیر(هملت) برای ورسوس:
هیچ چیزی ذاتا خوب یا بد نیست،این اندیشه است که به آن تجلی می بخشد!!!!
.
.
.
View attachment 409409
View attachment 409410View attachment 409411
راحت باش عزیزببخشید اجازه پست کردن اینو تو کانالم میدی؟

200 میلیون ریختن پای ریمیک 7چون منابع اولیه برای یک بازی AAA به اون وسعت هیچگاه در اختیار نومورا قرار نخواهد گرفت!!!
مدارک زیادی هست که قرار بوده ورسوس خودش اشاراتی به KH داشته باشه!به نظر من ایده اینکه یکی از جهان های KH4 دنیای Versus باشه و ما داستان اونو ببینیم، جذابه. حداقل بهتر از هیچیه. آرزوی من که کلا ریمیک XV با استانداردهای Versus ـه اما شدنی نیست، چون بعیده SE بیاد اونو مبدل کنه به تریلوژی که بود... اما حداقل داستان اصلی رو به شکلی تجربه کنیم خالی از لطف نیست.
مدارک زیادی هست که قرار بوده ورسوس خودش اشاراتی به KH داشته باشه!
حالا من شخصا پیرو این قضیه یه تئوری دارم که اصلا این versus xiii در واقع یک ارتباط داستانی با KH داشته نه اینکه صرفا بگه شاخه ای از سری 13 هست(چون اسکوئر بعدا دستشون رو باز گذاشت و اینا agito 13 رو تبدیل به type 0 کردن! ولی نومورا این versus xiiiرو می خواست!)
حالا این 13 چی هست؟!
13 یک عدد مقدس در عرفان کابالا هست!
داستان سری KH هم بر پایه کلا کابالا هست!
همونطور که در عربی ما اعداد ابجد داریم، در کابالا و یکسری از مکتب های دیگه مشابه همینو دارن به اسم Gematria...
کلمه عبری echad(معنیش یکتا و وحدت)میشه 13 میشه...
ارزش کلمه عشق خالص هم که Ahava باشه اینم 13 هست!!!
و در نهایت در کابالا خداوند با 13 صفت رحمانیت و نور الهی شناخته می شه...Thirteen Attributes of Mercy...
همونطور که خودت بهتر می دونی، ما توی kingdom hearts یک سازمانی به اسم organization 13 داریم!! 13 فرد بدون قلب که دنبال (وحدت) با روح اولیه خودشون هستند!
حالا یکی از تم های ff versus xiii چی بود؟!
آفرین یکیش عشق بود!!!!
حالا تم دیگر versus xiii چی بود؟ تقابل سفید و سیاه یا نور و تاریکی... که باز گفتم نورالهی هم با عدد 13 گره خورده!!!!
و حتی بر اساس اسناد ها و تحلیل های تریلر ها، شورای پادشاهی ناکتیس 13 نفر بودن!!!
از اون مهم تر تعداد سلاح های اصلی ناکتیس باز به خود 13 می رسه!!!!
Sword of the Wise .1
Axe of the Conqueror .2
Swords of the Wanderer .3
Blade of the Mystic.4
Star of the Rogue .5
Sword of the Tall .6
Shield of the Just .7
Scepter of the Pious .8
Mace of the Fierce .9
Scepter of the King .10
Trident of the Oracle .11
Katana of the Warrior .12
Sword of the Father .13
حالا بعدا اگه شد یک پست در مورد ریشه یابی اساطیری FNC می رم... خیلی موضوعات جالبی ازش در میاد![]()
یک نکته جالب که شاید بعضیا ندوننمحمد کلا ژاپنی ها، تو بازی هاشون و انیمه ها و ... زیاد از لاتین و یهود و ... الهام میگیرن، خراکشون این کارهاست. تو خود VII مثلا تا دلت بخواد اشاره به آیین یهود هست، از Sephiroth بگیر که همون درخت مذهب کابالاست، تا Promised Land گه میشه عرض موعود... اما صرف این اشارت به معنای ارتباط داشتن داستان و دنیاها نیست.
البته که وقتی نویسنده داستان یه نفره طبیعیه تو نکات مشترک خیلی پیدا کنی، حالا یا خودآگاه یا ناخودآگاه. بعیدم نیست سعی کنه یه پیوندهایی بوجود بیاره، اما در همین حد فقط. نه اینکه کلا دنیاهاشون بهم ارتباط داشته باشه چون Versus سیزدهمین فف بوده یا تم بازی عشقه! کلا عشق تم اصلی همه FF هاست! چیز جدیدی که نیست! اوجش هم VIII و X شاید باشه.
ضمن اینکه داستان لیک شده Versus رو هم بخونی هیچ ربطی به KH نداشته. حداقل ربط مستقیم.
اما در کل به وضوح دنیای Versus یکی از دنیاهای KH4 ـه.
اینجا رسما و شرعن میکنتش Versus.
من امیدوارم نومورا بتونه داستان Versus رو اینجا به شکلی بازسازی کنه.
یک نکته جالب که شاید بعضیا ندونن
پیرو همین رفرنسی که به ورسوس داده...
این شهری که بر اساس توکیو ساخته شده، اسمش Quadratum هست! حالا این دنیا متعلق به هیچ سایدی از دنیای KH نیست! یک برزخ برای کاراکتر های KH بوده!!!
حالا Quadratum یعنی چی؟ به زبان لاتین میشه مربع یا همون اسکوئر!!
خیلی ها از همین جهت میگن، اینکه بیای یک دنیای برزخی بسازی که توش تماما اشاره به ورسوس می کنی، داره به مدیران اسکوئر طعنه می زنه!
چون اسکوئر، نومورا رو از صحبت درمورد ورسوس بعد از عوض کردن کارگردان ffxv محروم کرده بود!
این دنیا یک بیانیه از سر احساس و حتی خشم صاحب اثر می تونه باشه!!
حالا شما مشکل اصلیتون با داستانه چون فن قدیمی فاینال هستید. من از 13 شروع کردم تازه و کلا تجربه درپیتی و سطحی ای از FF ها داشتم سر همین
مشکل اصلی من با FFXV گیم پلی فوق سمیش بود. نمیخوام بگم بازی آشغالی بود منظورمم این نیست چرا کامبتش نوبتی نبود یا هرچی. ولی بدترین اپن ورلدی بود که تا حالا بازی کردم. یعنی یادم نمیاد سر هیچ بازی ای انقدر از پرسه زدن تو محیط یه بازی منزجر باشم. حتی دلم نمیخواست خودم رانندگی کنم هیچوقت. حدالامکان که فست تراول میکردم وقتایی هم که با ماشین باید به یه نقطه میرسیدیم میذاشتم رو auto سرمو به یه چیز دیگه گرم میکردم که حتی نگاهمم به محیط نیفته
15 کاملا یه بازی خطی بود که الکی یه محیط اپن ورلد براش گذاشته بودن کلا.
=====================
حالا از جو تاپیک دور نشیم من هیچ نسخه ای از کینگدام هارتز هارو بازی نکردم تا حالایعنی از همون زمان PS2 تو فکرش بودم که یبار بازی کنم نمیدونم چرا قسمتم نشد
واسه الان اوکیه بشینم برم از اول؟ کاری به گرافیک اینا ندارم کلا برام زیاد فرقی نمیکنه گرافیک بازیا چطوریه. مخصوصا با آرت استایلی که سری داره کلا کمترین اهمیت رو داره گرافیک.