Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
منم دلو زدم به دريا و خريدم بازيو.
البته ريسك نكردم و يه ظرفيت ٢ گرفتم.
داره دانلود ميشه؛توصيه ايي چيزى داره كسى؟ :D
تا وقتی وسیله نقلیه اصلیت اسب غیردزدی نیست و پیاده رویه، کوئست فرعی زیاد انجام نده :D دیگه سعی کردم بدون اسپویل بگم. چون زده شی و حیران. فرعی های بازی عالین و مهمن ولی اوایل بازی رو مخن. خوراک هنری، خوابش و تمیزی اش هم مهمه. همه جا به کارت میاد. باز کردن قفل رو هم اوستا شو. اونم همه جا به کارت میاد.

تا وقتی وسیله نقلیه اصلیت اسب غیردزدی نیست و پیاده رویه، کوئست فرعی زیاد انجام نده :D دیگه سعی کردم بدون اسپویل بگم. چون زده شی و حیران. فرعی های بازی عالین و مهمن ولی اوایل بازی رو مخن. خوراک هنری، خوابش و تمیزی اش هم مهمه. همه جا به کارت میاد. باز کردن قفل رو هم اوستا شو. اونم همه جا به کارت میاد.

سيو كردن وسط بازى قضيش چيه كه پوشن ميخواد؟ :D

اون پوشن ها رو اینقدر گیر میاری که راحت هر جا خواستی سیو میکنی.
فقط به بازی فرصت بده
همون اول حتی Lockpick که Very easy باشه هم نمیتونی باز کنی ولی کم کم با پرک های مختلف و لول اپ برات راحت میشه
فقط حواست باشه سمت مود Hardcore بازی نری که اصلا وقتش نیست

اون پوشن ها رو اینقدر گیر میاری که راحت هر جا خواستی سیو میکنی.
فقط به بازی فرصت بده
همون اول حتی Lockpick که Very easy باشه هم نمیتونی باز کنی ولی کم کم با پرک های مختلف و لول اپ برات راحت میشه
فقط حواست باشه سمت مود Hardcore بازی نری که اصلا وقتش نیست

اين زمانى كه ميگيد بايد داد چند ساعتى هست؟ :D

آقا این Poison ریختن داخل بشکه ها یا غذاها خارج از کوئستا هم جواب میده؟
سیستمش چجوریه؟ مثلا تو غذا مهمون خونه ها بریزی هرکی اونجا هست به فنا میره؟ :دی

و اینکه در چه مواردی جوابه؟
شونصد مدل پویزن با خودم میبرم اینور اونور بعد 80 ساعت هنوز استفاده نشده :-"

آخرین ویرایش:
آقا این Poison ریختن داخل بشکه ها یا غذاها خارج از کوئستا هم جواب میده؟
سیستمش چجوریه؟ مثلا تو غذا مهمون خونه ها بریزی هرکی اونجا هست به فنا میره؟ :دی

و اینکه در چه مواردی جوابه؟
شونصد مدل پویزن با خودم میبرم اینور اونور بعد 80 ساعت هنوز استفاده نشده :-"
ببین اینا خیلی باحالن:D
بعضی از این سم هارو میشه زد به تیر یا شمشیر ، مثلا یه سم بود که زدم به شمشیرم بعد فقط یکبار با شمشیر Enemy Hit بشه بعد چند ثانیه اثر میکنه و مثلا طرف اصلا نمیتونه سریع جرکت کنه یا دنبالت بدوئه که برای وقتی تعداد دشمن زیاد خیلی جوابه
بعضی سم ها هم مخصوص ریختن داخل غذا یا پوشن هستن ( همه اینا داخل توضیحات هر سم هست) مثلا داخل کمپ Bandit ها Pot هست که ازش غذا میخورن اونجا بریز. تاثیرات مختلف هم دارن.

پوشن هم نداشتی یه save & quit کنی همون کار رو انجام میده فقط یه لودینگ حدود 30 ثانیه رو باید ببینی که می ارزه مثلاً نیم ساعت آیتم هایی که جمع کردی، کارهایی که انجام دادی یا تصمیماتی که گرفتی نپره
من کلاً تو جاده ها حتی تو فست تراول، هر کی می اومد سمتم برام مهم نبود دوسته یا دشمن، فرار می کردم :D

بهترین راهنمایی که برای KCD2 میشه کرد اینکه هیچی راجب بازی نخونید و چشم بسته شروع کنید، این بازی رو باید فقط خودت تجربه کنی.
بمیری، بو بگیری، potion نداشته باشی، گم بشی، زندان بیوفتی، کتک بخوری، سیو نتونی بکنی، تصمیم اشتباه بگیری و ... برای هرکدوم از اینا ممکن با یه سناریو جدید روبرو بشی و یه چیز جدید تجربه کنی.

بهترین راهنمایی که برای KCD2 میشه کرد اینکه هیچی راجب بازی نخونید و چشم بسته شروع کنید، این بازی رو باید فقط خودت تجربه کنی.
بمیری، بو بگیری، potion نداشته باشی، گم بشی، زندان بیوفتی، کتک بخوری، سیو نتونی بکنی، تصمیم اشتباه بگیری و ... برای هرکدوم از اینا ممکن با یه سناریو جدید روبرو بشی و یه چیز جدید تجربه کنی.

من اونقد وقت و حوصله ندارم واقعا :D

• Like
Reactions: mostafaamiri
من همه بازی هارو همین جوری شروع و بازی میکنم :D

عین دوران سگا و میکرو :D هیچی بیشتر از اینکه خودت کشف کنی بفهمی و یاد بگیری لذت بازی رو حفظ و زیاد نمیکنه...

من ۹۲.۵ ساعت در جهان این بازی زندگی کردم.
آفتاب، مهتاب، سبزه، صخره، دخمه، قلعه، رودخانه، درختان متنوع، محیط بکر، محیط زیست زنده و پویا و... دیدم.

دزدیدم، کشتم، قمار کردم، کمک مالی کردم، بخشیدم، دعا خوندم، قبر کندم، توبه کردم، عاشق شدم، عاشق کردم، خوابیدم، دعوا گرفتم، از قصد کتک خوردم تا فقیری در یک ده از شر زورگوها نجات پیدا کنه، خوردم، حمام کردم، دویدم، دوستم رو تنها نذاشتم، خیانت نکردم، آهسته رفتم، نجات دادم، پول قرض دادم، طناب دار و گیوتین دیدم، پای صحبت ها نشستم، کتاب خوندم، نقشه چیدم، کارای سخت رو تکی پیش بردم تا به همراهانم کمتر استرس وارد بشه، مودبانه رفتار کردم، به مصلحت مردم قدم زدم، امیدها رو در دل شون زنده کردم، جلوی شورش ها رو گرفتم، لباس خریدم، سلاح ساختم، شلیک کردم، شکار کردم، گوسفندها رو به چرا بردم، گوسفندی رو از دست گرگ ها نجات دادم، دست در مدفوع خیلی ها بردم تا اشیای گرانبها رو از آسیب نجات بدم و ناگفته نماند که تا جایی که امکان داشت، سپوختم :))

همچنین، به به خزه های روی دیوارها و سایه هاشون نگاه کردم، به زیر پای اجساد به دار آویخته شده رفتم، قدردان مردمی که کمکم کردن شدم، به سایه ها، به مهتاب، به گذر زمان و مدیریت لحظه ها فکر کردم. پیش درختی سترگ در وسط دشتی زیبا مکث کردم تا باد به صورتم بخوره.

بازی یک اثر فاخر و قابل احترام برای من بود. داستان، گیم پلی، موسیقی متن، گرافیک و تمام مولفه های دیگر بازی واسه من ۱۰ از ۱۰ بود. اگر بخوام شخم بزنم خیلی موارد شاید باشن که بعنوان ایراد بشه لحاظ شون کرد ولی در کل بعنوان یک پکیج اگر بخوام به حجم محتوایی که گیرم اومد و یاد گرفتم نگاه بندازم، چیزی جز ۱۰ از ۱۰ ندارم بهش بدم. میره تو ویترین خاطرات خوشم در جهان گیمینگ جا خوش میکنه. احتمال بدم هر old school بازی در دنیای بازی ها، عاشق این بازی بشه. سادگی و بی شیله پیلگی این اثر رو احتمالا فقط نسخه ی سومش بتونه تکرار کنه. یک اثر مهربان، سربه زیر و باوقار و در عین حال، قلدر که حرف های زیادی برای گفتن داره.

البته اینم اضافه کنم بازی در حالت عادی اونقدی که بنظر میاد هاردکور و سخت گیر نیست، صرفا این موارد رو گذاشته که Immersion رو ببره بالا و درگیرت کنه نه اینکه اذیتت کنه.

ینی اکثر این چیزایی که در مورد گشنه موندن و گیرکردن وسط جنگل بدون فست ترَول و اینا میخونی شاید یکی دوبار واست اتفاق بیوفته بعد همون یک دفعه یه جوری واست تجربه میشه تا دفعه های بعدی بازی رو جدی بگیری و به اون سرنوشت دچار نشی:D

دیگه میفهمی بدون استراحت و خورد و خوراک نباید 3 شب بزنی به دل طبیعت یا استارت یک کوئست طولانی، میفهمی نباید با یک اسب پر سرعت اما بی زور بزنی تو کار غارت اموال :دی میفهمی باید حواست به مدل لباس پوشیدنت تو شرایط مختلف باشه، میفهمی که اگه اموال یکیو بدزدی تا چندروز بعد تو اون روستا وسایلو تو دستت ببینن پارت میکنن و ...

اینا بخشی از تجربیاتیه که در طول بازی بصورت عملی بدست میاری و ازشون درس میگیری، همین باعث میشه هی بیشتر وابسته بشی به دنیاش و فک کنی واقعا داری زندگی میکنی اونجا.

واسه همین دوستان میگن هرچی بیشتر در موردش بخونی بدتره، هرچی خودت بیشتر تجربشون کنی لذتش بیشتره.

آخرین ویرایش:
:wow:
بیخود ادا حال بدا رو در نیار.

تو که الدن رینگ رو بازی کردی دیگه صحبت از وقت و حوصله نکن:D

ای شیخ... رایز آو جفتک را به چه سامان گذرانیدی ولیکن برای KCD2 این مقدار بی رمق گشته ای؟[-(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or