Multi Platform Kingdom Come: Deliverance II

kingdom-come-deliverance-2-9su3z.jpg

سازنده: Warhorse Studios
ناشر: Deep Silver
تاریخ انتشار: 11th February 2025
پلتفرم ها: PC, Xbox Series XS, PS5

توضیحات: Kingdom Come: Deliverance II یک بازی اکشن نقش افرینی است که در قرن 15 میلادی میان هرج و مرج جنگ های داخلی در منطقه Bohemia قرار میگیرد
شما در نقش هنری(Henry) اهل Skalitz قرار میگیرید و اروپای قرون وسطی را از چشمان او تجربه خواهید کرد

• KCD2 همانند نسخه قبلی جهان باز خواهد بود. شهر ها، جنگل ها و مناطق تاریخی قابل اکتشاف هستند​
  • فعالیت های شما در محیط بازی تاثیر میگذارند و هر انتخاب شما در نقش هنری شامل عواقب خواهد بود​
  • بازی شامل 5 ساعت کات سین سینمایی میباشد. این احتمالا شامل دیالوگ ها و ارتباط با NPC نمیشه​
  • سلاح هایی جدیدی مانند توپ و کمان زنبورکی(Crossbow) به بازی اضافه شده​
اسکرین شات ها:

تاپیک امتیازات بازی:
امتیازات Kingdom Come: Deliverance II

صفحه استیم:
Kingdom Come: Deliverance II

آخرین ویرایش:
اگه هنوز گرایند الکمی برای savior schnapps رو راه ننداختی، از بازی خارج شو که سیو شه، بعد اپلود کن به پلاس که بک اپ بمونه (قبلش باید اتو سینک، برای سیو رو غیر فعال کنی، که سیو های جدیدت رو این بک اپ خاص اوررایت نشه، از بخش سیو تو ستینگ کنسول؛ اپلود و سینک رو کلا خاموش کن، بعد این همیشه دستی اپلود کن)

حالا با سختی و خارج از بازی، ولی حداقل سیو مجانی و همیشگی داری تا savior schnapps رو به اندازه کافی خودت کرفت کنی،
بعد این چون سیو و چکپوینت داری، بزن به دل بازی بگرد دزدی کن ماموریت بگیر حرف بزن دعوا کن، اینقدر ازمون و خطا کن و مسیر های مختلف و کارهای مختلف رو امتحان کن که نتیجتا به شکل طبیعی بازی دستت بیاد...

بعد میتونی برگردی به سیوی که بک اپ انلاین گرفتی، و از اون جا ادامه بدی، سیو هاتم هر وقت به جای درست رسیدی اپدیت کن،
جدا از این، مهم ترین راه پول دراوردن تو بازی فروش هست، باید ایتم های لوت شده یا کرفت شده رو بفروشی، چون ضعیف و نااشناست بازی اوایل، پس لوت و فروش اسلحه مثلا خیلی رادست نیست هنوز، پس بهترین کار فعلا "الکمی" و درست کردن پوشن و اینجور چیزهاست که بتونی بفروشی، همین اول بازی یک Tutorial در مورد alchemy نداشتیم؟ همون رو گرایند کن (ایتم های مورد نیازش گیاه و ایناست که همون دور و ور لوت میشه) و بفروش تا پول دربیاری، بعدش با پول همه کار میتونی بکنی،
کم کم رسپی های جدید پیدا میکنی یا میسازی (هر چیزی که کرفت میکنی تو الکمی خودش رسپی هم میده یعنی میتونی خودت امتحان کنی و پیدا کنی) و بعد ایتم های کرفت شده رو میفروشی، همین کار میتونه اورپاورت کنه اگه دقیق انجام بدی، فقطم رو این تمرکز نمیکنی دیگه کم کم پیشرفت میکنی میری جلو و کار های جدید یاد میگیری، مهم پول هست که نهایتا به همه چی میرسه، رپیوتیشن و شهرت هم دست کم نگیر... پرک هارم دقت کن موقع انتخاب و همه رو بخون...

*هر چیزی فروشگاه مخصوص داره، از ارمور تا اسلحه تا نبات و گیاه و فولان....

*خوب بگردی همون اول یک رسپی بهتر هم نزدیک همون الکمی استیشن اول هست که بهتره، کم کم وقتی savior schnapps رو کرفت و گرایند کنی یا بخری مسئله سیو هم حل میشه،

*تمام سوال هات رو با همون سیستم زدن به دل بازی ( با پشتوانه چکپوینت اگر خراب کردی) جوابشون رو پیدا میکنی...

*نسخه یکم همین بود فقط خام فروشی راحت تر بود و این پولدار شدن رو خیلی راحت تر میکرد،

*منم اوایلشم هنوز ولی در این حد که گفتم بهت رو دستم اومده، شبیه نسخه اوله تا حد زیادی تکامل همونه، دیگه کم کم میرم که بترکونمش...

ميكنم اين كارا رو اكثرا ولى كفاف نميده :D
بيشتر الان رو آوردم به دزدى و جيب برى :D
يه بيل خريدم هر كسيو تنها گير ميارم ميكشم لختش ميكنم بعد چالش ميكنم :-"
يه مشكلم اينجاس هى وسط كارام با اين و اون حرف ميزنم ميفتم دنبال كوئستاى فرعى.
حالا ديشب رفتم سگمونو پيدا كردم.
پيش آهنگر رفتم ولى حال نداد حالا برم سراغ آسيابان ببينم چى ميشه.

بنظرم داستان Henry خوراک یک سریال HBO ـیه با بودجه بالاس حیف تقریبا احتمال ساختش صفره :دی

Narrative ـش پر شخصیتای اصلی و فرعی دوس داشتنی و ویلن های خفنه، همینطور تنوع داستانی بشدت بالاس، از خدمتکاری، کاراگاهی، جاسوسی تا جنگ بین فرمانروا، دوستی، خیانت و ... کلی توییست های خفن.
همچین خط داستانی جذابیو میبینم مقایسه میکنم مثلا با فصل دوم House of the Dragon که رو هم 10 خط محتوا نداشت :-"

با اینکه به قول دوستان کوئست های فرعی کمی افت میکنه تو نیمه دوم بازی اما داستان اصلی واقعا اوج میگیره و خیلی جذاب پیش میره.
بعد 90 ساعت هنوز دوست ندارم سریع تمومش کنم و تا حد ممکن طولش میدم :دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ، من بازیو تازه شروع کردم
بازی اونقدر دستتو باز می‌ذاره و آزادی عمل داره که با استایل یه لا.شی مثل پیتر بیلیش بتونی بری جلو؟! چون اتمسفر بازی واقعا میطلبه که بزنی تو کار خدعه و نیرنگ و دروغ :دی
ولی هنری زیادی بچه مثبت به نظر میاد
ویرایش :جالبه من نظر دوستمون الان دیدم که از بازی میشه یه سریال خفن به HBOی در آورد :دی

سلام دوستان ، من بازیو تازه شروع کردم
بازی اونقدر دستتو باز می‌ذاره و آزادی عمل داره که با استایل یه لا.شی مثل پیتر بیلیش بتونی بری جلو؟! چون اتمسفر بازی واقعا میطلبه که بزنی تو کار خدعه و نیرنگ و دروغ :دی
ولی هنری زیادی بچه مثبت به نظر میاد
ویرایش :جالبه من نظر دوستمون الان دیدم که از بازی میشه یه سریال خفن به HBOی در آورد :دی
راستش توی داستان اصلی نمیشه خیییییلی اونجوری بود اما توی ساید کوعست ها دستت باز تره :))))

سلام مجدد دوستان ، گذر زمان رو شرایط ماموریت ها تاثیر می‌ذاره ، یعنی بخوابیم ممکنه کوئست که فعاله ، میس بشه ؟! اینقدر از واقع گرایی بازی گفتین من وسواس گرفتم حتی جرات نمیکنم از دزد و راهزنی که نفله کردم چیزی لوت کنم :D

• Wow
Reactions: Thundersky
سلام مجدد دوستان ، گذر زمان رو شرایط ماموریت ها تاثیر می‌ذاره ، یعنی بخوابیم ممکنه کوئست که فعاله ، میس بشه ؟! اینقدر از واقع گرایی بازی گفتین من وسواس گرفتم حتی جرات نمیکنم از دزد و راهزنی که نفله کردم چیزی لوت کنم :D
سلام
برخی مراحل واسه شروعشون بهت میگه که مثلا برو دم دمای غروب یا صبح بیا تا شروع شن. بیشترین تاثیری که زمان داره روی متریالیه که جمع میکنی مثل لباس و خوراکی ها و بوی تنت. بازی درسته واقع گراست ولی نیازی به وسواس به خرج دادن هم نیست. راحت باش توش.

یه تعدادی ماموریت فرعی هست که زمان مهمه و روی انجام و پایان اون ماموریت تاثیر داره(کم هم هستن) که اونا هم معمولا از صحبت NPC ها متوجه میشی اما راحت بازیتو بکن نمیشه پرفکت بود این ویژگی بازیه
درباره دزدی هم بهت بگم یا کلا هیچوقت دزدی نکن یا راحت باش :D بیشتر از این بگم اسپویل میشی ولی لوت کردن ایرادی نداره کلا
من باز نظرم اینه راحت باش هرکاری دوست داری بکن.

نسخه اول این بازی تو استور تخفیف خورده، ب نظرتون ارزش داره که بگیرمش یا مستقیم برم سراغ نسخه دوم؟
(قیمتش به پول ما حدودا ۵۰۰ تومن شده)
به نظرم مستقیم برو نسخه ۲
اختلاف دو بازی خیلی زیاد مخصوصا از نظر فنی
نسخه ۱ یکم ویدیو درباره داستان ببینی میتونی راحت بیای از ۲ شروع کنی که خیلی تجربه درجه یکی هستش.

عجب گیمی بود پسر!!!
کرک و پری برام نمونده خداوکیلی.....
تقریبا 20 روز بکوب پای بازی بودم تا با تموم شدن پلاتشم کنم چون پلات ساده ای هم داره فقط یکم وقتگیر اگه حواس به 2تا تروفی میسیبل نباشه.

دوستان گفته بودن بدون گاید برم توش که همینکارم و چه حالی داد اما یکی 2تا تیکه اش واقعا سخت میشه اگه دقیق گار نکنی که یکیش همین بحث سیو بازی بود و من این گیاه بلادنا بود چی بود برا پوشن سیو پیدا نمیکردم و نتل داشتم ولی اینو نه و چون به خودم قول داده بودم بخاطر پیشنهاد بچه ها تو دنیای بازی غرق بشم و بسپرم خودمو دست سرنوشت خلاصه اذیت شدم و آخرشم رفتم گیاهشو خریدم ، هیچی بلد نبودم و حدود 1 هفته اول که بازی میکردم پیشرفت داستانیم تقریبا 0 بود چون هی یه سری کارارو انجام میدادم غذا میخوردم میخوابیدم الکمی میکردم آهنگری میکردم و ساید کوئستای کوچیک میرفتم و دوباره همین روال گه حدود هر روز 3 ساعت وقتمو میگرفت اما اما اما ......

امان از لحظه ای که موتورم روشن شد و کم کم همراه با سعی و خطا و مردنهای زیاد فهمیدم چی به چیه داستان جهان بازی:D

امان از شبایی که لخته لخت میشدم و فقط با یه شرت (لباسها سر و صدا ندن) میرفتم دزدی خونه مردم و جیب بری از صاحب خونه که بعدش هرچی گیرم میومد میبردم میریختم تو صندوق:D
امان از لحظه ای که فهمیدم وقتی میتونی عینه تیراندازی و شمشیر زنی با حمل وسایل زیاد و سنگین توانایی میزان حمل آیتمهای تو اینونتوری افزایش بدی و اونجا بود مثل کامیون هنریو بار میزدم:D:D:D
امان از تیرکمون و زوبین با تیرهای آعشته به زهر:x:x:x
امان از تفنگا...~X(~X(~X(
امان از لحظه ای که فهمیدم وقتی میری پیش یکی پول میدی آموزش میبینی برا یه کاری میتونی بعدش جیب یارو بزنی پولتو پس بگیری که این برای آیتمهای مراحل بازی هم صدق میکنه:D

بعد از این امانها بود که دیگه تو بازی کومن و بندیت و نر و ماده نمیکردم:D:D:D

ممنونم از دوستانی که تاکید داشتن بدون گاید بازیو برم و دمشون گرم بخاطر پیشنهادشون که پیشنهاد اکید خود منم هست به کسایی که تا الان بازیو تجربه نکردن.....این بازی بدون گاید اولش سخته اما قول میدم طعمش فوق العاده میشه براتون مثل نوشیدنی که اول گلوتو میسوزونه و بوی بدش حالتو بد میکنه اما بعدش معتادش میشی:D

منم بالاخره بازی رو تموم کردم ، از معدود بازیهایی بود که براش وقت گذاشتم
تجربه من در این چهل و اندی سال که از خدا عمر گرفتم این هست که کلا اگر میتونید بازی نکنید هیچ هدف حقیقی پشتش نیست
ولی اگر خواستید بازی کنید این بازی یکی از بهترینهایی بوده که تا کنون انجام دادم
یک بازی بزرگ و سنگین ، پشنهاد میکنم به افراد سن و سال داری که هیچ بازی جذبشون نمیکنه
این کجا و یه بازی سبک و بچه بازی مثل استلار بلید کجا🤢

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or