[Killzone2 - Region 2 [PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش بابت اسپم عذر میخوام ولی به نظر خودت کسی هست که بازی تمیز و سالمشو به این قیمت بده . مگه مغز ... خورده باشه !!!!!؟؟؟؟؟

داداش بابت اسپم عذر میخوام ولی به نظر خودت کسی هست که بازی تمیز و سالمشو به این قیمت بده . مگه مغز ... خورده باشه !!!!!؟؟؟؟؟
والا ......... به نظرت تو متنی که نوشتم اثری از "اجبار" بود؟ ......... خب، نه! نبود .
پس فکر نمیکنم پستت جایی داشته باشه ^^

نه منم که عذر خواهی کردم . پستمم فقط یه راهنمایی بود . امیدوارم گیرت بیفته . به هر حال اگه ناراحت شدی شرمنده .

32 میفروشم.قیمتم هم معقول هست بازیم هم سالم سالم سالم دفترچه قاب همه چی عالی هست

داداش من یه ریجن 3 دارم با هزینه پست بهت میدم 22 مطمئن باش از این ارزون تر گیر نمیاری . البته یا اپ هم واسه شما .:>

عجب بساطي شده ها ! انگار من 2 ساعت خابيدم اتفاقاتي افتاده تو دنياي بازي . KZ2 قيمتش 15 تا 20 تومنه ...
خدايي آدم تو اين تاپيكا ميگرده ميفهمه چرا مغازه دارا اينقد ... هستن ، وقتي ما كه هم سن هستيم و دوست و اهل بازي اينجوري رفتار ميكنيم با هم ديگه ، خدا به داد اون مغازه داري برسه كه فقط پول و سود رو ميشناسه

• Like
Reactions: Mehrdad
عجب بساطي شده ها ! انگار من 2 ساعت خابيدم اتفاقاتي افتاده تو دنياي بازي . KZ2 قيمتش 15 تا 20 تومنه ...
خدايي آدم تو اين تاپيكا ميگرده ميفهمه چرا مغازه دارا اينقد ... هستن ، وقتي ما كه هم سن هستيم و دوست و اهل بازي اينجوري رفتار ميكنيم با هم ديگه ، خدا به داد اون مغازه داري برسه كه فقط پول و سود رو ميشناسه
به داش ممد بفرما کیل زون خودتو دارم به ایشون میگم 22 با هزینه پست یعنی 19 تومن . قبول کن که ایشون هم بازی رو خیلی ارزون میخواد البته بازی که خودت میدونی واقعا دمت گرم تمیزه اقا حمزه اگه خواستی ارزون تر هم باهات حساب میکنم . برو بالا .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or