والا ......... به نظرت تو متنی که نوشتم اثری از "اجبار" بود؟ ......... خب، نه! نبود .داداش بابت اسپم عذر میخوام ولی به نظر خودت کسی هست که بازی تمیز و سالمشو به این قیمت بده . مگه مغز ... خورده باشه !!!!!؟؟؟؟؟
مرسی به هر حال ...... منم قصدی نداشتمنه منم که عذر خواهی کردم . پستمم فقط یه راهنمایی بود . امیدوارم گیرت بیفته . به هر حال اگه ناراحت شدی شرمنده .
well ....... Enjoy It ^^32 میفروشم.قیمتم هم معقول هست بازیم هم سالم سالم سالم دفترچه قاب همه چی عالی هست
خیلی خیلی خیلی دوست داشتم ریجن 2 باشهداداش من یه ریجن 3 دارم با هزینه پست بهت میدم 22 مطمئن باش از این ارزون تر گیر نمیاری . البته یا اپ هم واسه شما .![]()
به داش ممد بفرما کیل زون خودتو دارم به ایشون میگم 22 با هزینه پست یعنی 19 تومن . قبول کن که ایشون هم بازی رو خیلی ارزون میخواد البته بازی که خودت میدونی واقعا دمت گرم تمیزه اقا حمزه اگه خواستی ارزون تر هم باهات حساب میکنم . برو بالا .عجب بساطي شده ها ! انگار من 2 ساعت خابيدم اتفاقاتي افتاده تو دنياي بازي . KZ2 قيمتش 15 تا 20 تومنه ...
خدايي آدم تو اين تاپيكا ميگرده ميفهمه چرا مغازه دارا اينقد ... هستن ، وقتي ما كه هم سن هستيم و دوست و اهل بازي اينجوري رفتار ميكنيم با هم ديگه ، خدا به داد اون مغازه داري برسه كه فقط پول و سود رو ميشناسه