[Killzone2 - Region 2 [PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش 32 زدم قیمت خوب هست مغازه دار هم نیستم از بچه های همین سایت هم میخوای بپرس بازی هام رو خیلی تمیز نگه میدارم اگه گفتم 32 مبلغ نهایی هست یعنی 29 تومن بازی اون 3 تومن هم پول پست هست هیچ وقت نمیام اعتبارم رو برای یه بازی خراب کنم از اون ادمایی نیستم که بازی رو نگه دارم بعد که یه نفر خواست گرون بدم پس enjoy it رو نگو

من هم یکی در حد نو دارم میدم 32 یعنی میتونمن بگم نو هست انقدر که تمیزه در ضمن تهران هم هستم حلاصه در خدمتیم

09199333343

داداش 32 زدم قیمت خوب هست مغازه دار هم نیستم از بچه های همین سایت هم میخوای بپرس بازی هام رو خیلی تمیز نگه میدارم اگه گفتم 32 مبلغ نهایی هست یعنی 29 تومن بازی اون 3 تومن هم پول پست هست هیچ وقت نمیام اعتبارم رو برای یه بازی خراب کنم از اون ادمایی نیستم که بازی رو نگه دارم بعد که یه نفر خواست گرون بدم پس enjoy it رو نگو
شرمنده من قصد مسخره کردن یا همچین چیزی رو نداشتم، اما قیمتت بالا بود، مسئله چقدر تمیز نگه داشتن نیست، بالاخره بازی PS3 همیشه باید تمیز باشه و بدیهیه، اینم که گفته میشه جهت اطمینانه !
32 هم خیلی بالاست، خیلی !
KZ3 که نیست ...... همین مغازه دارا اینجا پارسال داشتن 15 میدادن!!!! اما اونوقت نمیخواستم !
قیمت خرید هم 18 زده بودم اما دیدم زیاد برا کسی جالب نیست، 20 کردم ! و گفتم که اجباری نیست تو اینکه کسی بیاد حتما بازیش رو این قیمت بده ..... من قیمت خرید دادم، حالا کسی خواست بفروشه ممنون میشم، نبود یا بود و نخواست این قیمت بده موفق باشه، کسی چیزی رو به غیر از شرایط گفته شده نمیخواد ^^
من هم یکی در حد نو دارم میدم 32 یعنی میتونمن بگم نو هست انقدر که تمیزه در ضمن تهران هم هستم حلاصه در خدمتیم

09199333343
ممنون ولی قیمتت بالاست : )

سلام دوست من یه ریجن 2 دارم با هزینه پست 23 کاملا صحیح و سالم (دفترچه و قاب وکاور) از نظر اطمینانم مشکلی نیست تو این بازارچه با خیلیا معامله داشتم میتونم کاربری شونو بدم بهت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or