mehran3500
کاربر سایت
هر چی نباشه از کیلزون ps4 کیلزونتره.آقایون مگه شماها تریلر E3 رو ندیدید؟؟؟؟ این که خیلی گرافیکش افتضاح بود!!! کلا نا امید شدم . به آب و درخت ها و ... توجه کنید.
هر چی نباشه از کیلزون ps4 کیلزونتره.آقایون مگه شماها تریلر E3 رو ندیدید؟؟؟؟ این که خیلی گرافیکش افتضاح بود!!! کلا نا امید شدم . به آب و درخت ها و ... توجه کنید.
گفتن به زودی! تا 17جولای که مهلت برای ثبت نام هست حالا از اون به بعد یه تاریخی میاد دیگه:d
گرافیکش برای یه کنسول دستی خیلی خوب بود.
هر چی نباشه از کیلزون ps4 کیلزونتره.
نه کم بازی نیست ولی از جو کیلزون فاصله گرفته و رنگارنگ و زنده شده ، مرسنری فوقالعاده جو کثیف و تیره ای داره ، گرافیکش برای یه بازی کنسول دستی شاهکاره ، مولتیپلیرشم که شاهکاره منم ثبت نام کردم ، نتایجو کی اعلام میکنن منظورم اینه که ایمیل میکنن یا تو پی اس ان خبرشو میدن بهمکیلزون Ps4 کم بازی ای نیست
نه کم بازی نیست ولی از جو کیلزون فاصله گرفته و رنگارنگ و زنده شده ، مرسنری فوقالعاده جو کثیف و تیره ای داره ، گرافیکش برای یه بازی کنسول دستی شاهکاره ، مولتیپلیرشم که شاهکاره منم ثبت نام کردم ، نتایجو کی اعلام میکنن منظورم اینه که ایمیل میکنن یا تو پی اس ان خبرشو میدن بهم
واسه plus به صورت جدا میاد یا باید ثبت نام کنیم؟!گفتن که اگه برنده بشید براتون کد رو ایمیل میکنیم
اگه برنده هم نشید چیزی ایمیل نمیکنن. کلا مثه همیشه هست دیگه
عاقا اين ثبت نام قضيش چيه؟ بگين ماهم ثبت نام کنيم
ثبت نام برای بتا مولتی پلیرثبت نام برای بتا مولتی پلیر یه دو روزی هست شروع شده! برید ثبت نام کنید
منم ثبت نام کردمعاقا اين ثبت نام قضيش چيه؟ بگين ماهم ثبت نام کنيم
نه کم بازی نیست ولی از جو کیلزون فاصله گرفته و رنگارنگ و زنده شده ، مرسنری فوقالعاده جو کثیف و تیره ای داره ، گرافیکش برای یه بازی کنسول دستی شاهکاره ، مولتیپلیرشم که شاهکاره منم ثبت نام کردم ، نتایجو کی اعلام میکنن منظورم اینه که ایمیل میکنن یا تو پی اس ان خبرشو میدن بهم
کیلزون Ps4 کم بازی ای نیست