من نیز به شدت موافقم که KZ2 خیلی سرتر بود!مرد میخواست روی الیت تموم کردن بازی(از خودم الان تعریف کردم؟
)![]()
تا زمانی که نوبکی چون من نیز این کار رو کرده تعریف نیست

@ Chuji
گیر بازی تی شرت و این هاش بود!؟!؟:shocked::shocked:
من نیز به شدت موافقم که KZ2 خیلی سرتر بود!مرد میخواست روی الیت تموم کردن بازی(از خودم الان تعریف کردم؟
)![]()

نميدونم چه اشي بشه 
( نوش دارو بعد مرگ سهراب آيا ؟ )خوبه گفتم مشکلات کارگردانی صحنه ها مثل .....

بابا دیگه همه میدونن بازی کیل وارفر شده بودآخه اصلاً بازی یه ایراد دیگه داشت که اگه بگم سرم رو همتون میکنید میندازین وسط تاپیک باش فوتبال میزنید
ولی درد بازی بیشتر از کارگردانیشه،فلسفه ی بازی عوض شد(رفت سمت یه بازی دیگه)،سرعت بازی عوض شد؛سختی بازی عوض شد،تایم عوض شد،اتمسفر هم این وسط نمیدونم چرا از اون سیاهی در اومد!خلاصه بازی بی اصالت شد![]()
دوست من که 2 روی هارد نتونسته بود تموم کنه این رو فک کنم تو 5 ساعت رو الیت تمام کرد![]()
![]()
نه دیگه ! بخش اعظمی از مشکلات بازی هم داستان ضعیف , کارگردانی نابود , کات سین های داغون و بی ربط و از این دست مواردهخب همینه دیگه![]()
حالا این دستور از کجا اومده!؟--->![]()
پس خیلی به اون کارگردان بدبختش مربوط نیست![]()
خوبه گفتم مشکلات کارگردانی صحنه ها مثل .....![]()

بابا دیگه همه میدونن بازی کیل وارفر شده بودسر بریدن نداره![]()
![]()
داستان رو که اون نباید بنویسه خوصرفاً تمام ایرادات روی گیم پلی نیست![]()
اما ضعف هایی که در قیاس با KZ2 تو چشم میزدن مال GP بودن
حالا چی شده بعد این همه وقت تازه دارین درباره بازی بحث میکنین؟![]()
يكي از مشكلات اصلي كه يهو همه باز دوباره دارن در موردش صحبت مي كنن اينه كه الان حدود 2 سال داره ميشه كه ديگه سوني يه FPS انحصاري خوب و مشت نداده ! اون سال كه KZ3 اومد R3 هم اومد
اما الانه خيلي وقته هيچ خبري از يه FPS ديگه نيست !
چشم ام به زمستونه كه يهو يه دونه از اين مجلات يا يه فرد از خدا بي خبر بياد يهو بگه دارن فلان چيز رو ميسازن و بعدش لو بره كه توي E3 نشونش ميدن :d
شرکت سازنده داره رو Killzone Mercenary کار میکنه بعید میدونم نسخه ی کنسولی حالا حالا ها خبری ازش شه

يعني ايا از ND كمتره كه همزمان روي U3 و TLoU كار ميكرد
تيم اش رو بزرگتر هم كردن ! اون هم يه بازي ويتاست ! البته خوب از قبل شايعه اش بود دارن روي يه IP جديد كار مي كنن كه احتمال ساخت KZ رو كم مي كنه اما بازم شايعه اش رو EDGE گذاشته بود كه دارن روي يه KZ براي اين نسل كار مي كنن