کلا کاراکترای مثبتش اگه نصف کاراکترای منفیش شخصیت پردازی داشتن وضعش خیلی بهتر می شد نسخه ی دومش هم مدیون ویزاری و صداپیشه ی قدرش بود البته رادک هم خوب بود ولی این Sev معلوم نیست چی خورده که به ماست گفته زکی.دل بوسکه بیشتر بخار داره تا سو:d اونم از فرمانده هلگاست توی مولتی پلیر که انگار از شدت مستی هر لحظه ممکنه ولو شه. حالا بازی رو تا آخر برو.درسته آنچنان چیزی نیست ولی صحنه های جالبی هم تک و توک داره.من تازه بازی رو گذاشتم که بازی کنم . یه نیم ساعت اول رو بازی کردم و خیلی بد بود . چرا انقدر کات سین ها و انیمیشن ها آماتوری و فاجعست ؟ کات سین ها و داستان رو انگار یه آدم بیسواد و دهاتی درست کرده . یه مشت تصویر و سکانس و اینا رو به هم چسبونده انگار . خیلی بده . هر چی طراحی هنری و محیط ها و این چیزا خوبه کارگردانیه بازی فاجعست .
هنوز هم بازی لگ و لودینگ داره .
نا امید شدم . امیدوارم کارگردان بازی رو با لگد پرتش کنن بیرون که انقدر بی سلیقست . کیلزون 2 هم تو این چیزا عالی نبود ولی بد هم نبود . معمولی بود . این دیگه خیلی ضایست .
کلا این گوریلا گیمز تو بخش داستان و شخصیت پردازی یه فاجعه کامل ـه . هر چقدر گیم پلی و مکانیزم و کنترل سری کیلزون عالیه تو قسمت داستان سرایی و این چیزا در حد گرشاسب هم نیست واقعا . امیدوارم تو بازی های جدیدشون یه فکری به حال کارگردانی و داستان و شخصیت پردازی بکنن وگرنه این دفعه آخریه که بابت بازی های این شرکت پول میدم .
وقتی جیب مشتری ها بی دلیل خالی میشود ...
کیلزون 3 رو چتد دقیقه پیش تموم کردم ....
خوب:
گرافیک فوق العاده ....
طراحی مناظر باور نکردنی و بی نظیر و فوق العاده ... چندین بار فقط به خاطر اینکه محو تماشای مناظر شدم ... مردم ..
گیم پلی روون و عالی و بهینه شده شماره 2
هوش مصنوعی فوق العاده دشمن ها که کشتنشون رو سخت کرده بود ... (نارنجک بی استفاده شده بود)
اون هیولای بی شاخ و دم اخر بازی که تماشا کردنش هم لذت بخش بود ... به خصوص لیذرش
نداشتن کوچکترین باگ
و تخریب پذیری فوق العاده محیط
تنوع عالی وسایل حمل و نقل و مبارزات هیجان انگیز با این وسایل
بد:
ناسازگاری طراحی محیط با گیم پلی
انیمیشن های مبارزات تن به تن هیجان انگیز و خاص نبود .. بازیکن رو ترغیب به استفاده ازشون نمیکرد ... ولی کار امد بود
گرفتن ریتم تکراری و حوصله سر بر در بعضی مراحل
افت هوش مصنوعی از اواسط بازی به بعد ...یا بهتر بگم قابل پیش بینی شدن رفتار و حرکات دشمنان
کمبود تنوع اصلحه
زشت:
داستان پردازی و کارگردانی بازی در حد نخود فرنگی .
پایان ابکی و ناگهانی و خیلی بد. (البته اگه درگیری فرمانده ها رو اخرش در نظر نگیریم )
کپی مجسم عنوان شماره 2 .... من بعضی از مراحل رو دقیقا احساس میکردم که قبلا رفتم ... و رفته بودم اونم تو شماره 2 و انگار همون ها رو اورده بود کاشته بودن تو 3 و این بدترین بخش این بازی بود .
اول فکر میکردم متای بازی به ناحق اومده پایین ... ولی واقعا نمره ای که گرفته مناسبه .... با توجه به ایراداتی که داره ... به خصوص پایانش ... یه مقایسه بکنید با شماره 2 اون انفجار اتمی و جنگیدن زیر تون قارچ و تسخیر اون دژ نفوذ ناپذیر (به خصوص روی اخرین درجه سختی) و نبرد با اون ژنرال ... اصبلا قابل مقایسه نبود .
امتیاز که میدم ... 8/10
توی 2 لامصب کمبود شدید مهمات داشتیم ولی اینجا انگار چیت زدی و تیر بی نهایتی ! هر 2 قدم یه جعبه ی مهمات داشت که میشد تا بی نهایت ازش تیر برداشت ! انگار یه مشت جک و جونور جلوت هستن که فقط باید دستت رو روی R1 فشار بدی و اصلاً خیالت هم نباشه چون همیشه مهمات داری !

من از یکی دو روز پیش شروع کردم دوباره 2 و 3 رو از اول رفتمدر ادامه ی فرمایشات در باب گیم پلی اضافه کنم که
خدایی اون انبار بی نهایت مهمات چرا باید به گیم پلی اضافه میشد
توی 2 لامصب کمبود شدید مهمات داشتیم ولی اینجا انگار چیت زدی و تیر بی نهایتی ! هر 2 قدم یه جعبه ی مهمات داشت که میشد تا بی نهایت ازش تیر برداشت ! انگار یه مشت جک و جونور جلوت هستن که فقط باید دستت رو روی R1 فشار بدی و اصلاً خیالت هم نباشه چون همیشه مهمات داری !
یا توی 2 آدم خیلی وسواس به خرج میداد نمیره ولی اینجا عین هرکول می پری وسط همه رو قیمه قیمه میکنی اگر تیر غیب هم بهت خورد و مردی نگران نیستی چون ریکو میاد میگه هی رفیق نگران نباش من اینجام ! و دوباره زنده میشی
کلاً گیم پلی 3 سوپر آسون بود !
دقیقا من این 2 نکته رو تو اولویت هام داشتم که بنویسم .. نمیدونم چه شد یادم رفت ... دقیقا ... تو 2 کمبود مهمات بود فجیع و اجازه بهت نمیداد هر اصلحه ای رو برداری ... و تازه خودم یادمه که باید در نظر میگرفتی کدوم اصلحه رو میتونی این مرحله رو باهاش بری و مهماتش گیرت بیاد و باید تو انتخاب اصلحت سخت کیری میکردی ... بعد بعضی حاها هم که مهمات بود مهمات اصلحه خاصی بود اونم زوری تنفکت رو پرمیکرد ... اینجا تمام اصلحه ها به صورت بی نهایت بود. حتی با بازوکای 3 تیر هم میتونستی تا اخر مرحله بری
این زنده کردن هم کفر معظم بود ... لجم گرفت ... البته یکی دو جا خوشحال شدم ... من رو هارد تموم کردم ... باید روی الیت برم ببینم چقدر چالش بر انگیزه ...
دقیقاً ! جالبه بگم بهت من روی الیت تمومش کردم شاید در حد نرمال کیلزون 2 هم نبود کلاً الیتش یه روز و نیم , دو روز بیشتر طول نکشید !!!
اقا به اندازه کافی ترول کردین ؟؟ :d
بکشید بیرون لطفا:d بزارید ما با این Piece Of Sh*t حال کنیم !!
![]()
)