KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
من نیز به شدت موافقم که KZ2 خیلی سرتر بود!
yahoo_4.gif
مرد میخواست روی الیت تموم کردن بازی(از خودم الان تعریف کردم؟
yahoo_19.gif
)

تا زمانی که نوبکی چون من نیز این کار رو کرده تعریف نیست:|:|
@ Chuji
گیر بازی تی شرت و این هاش بود!؟!؟:shocked::shocked:

ديگه اينجا خودم به عنوان يكي از فن هاي خفن KZ بايد بيام وسط !:d

با تمامي چيزهايي كه دوستان گفتند 100 % موافقم !
KZ2 معيار هايي كه داشت واقعا" تا الان برام تكرار نشدن ! واقعا" محشري بود ! حتي مولتي ايش هم به شدت سطح بالا و كلاس خاص خودش رو داشت ! متاسفانه KZ3 بازيچه دست يه سري از افراد شد تا بيان يه كلون از CoD بسازن تا بتونن بيشتر بفروشن !
KZ3 اصلا" اون صلابت و سنگيني KZ2 رو نداشت ! از لحاظ انلاين هم كه خودتون بهتر ميدونيد ! طراحي نقشه هاي KZ2 فوق العاده بود ! هنوز RADEC ACADEMY دومي تا الان درست نشده ! اصلا" روي دست BLOOD GRACHT نيمده ! يا حتي اون مپ پل كه الان اسمش يادم نيست :(:(:(
خيلي از VETERAN هاي KZ2 كه واقعا" غول بودن توي بازي بعد از اومدن KZ3 سريعا" گفتن ما اين رو بازي نمي كنيم و همون موقع كشيدن بيرون !

دقيقا" من وقتي هالست اومد توي E3 10 گفت بازي فلان جوره و فلان طوره من يه جورايي فهميدم بازي دخلش اومده و چند روز قبل انتشار بازي با ديدن NOW PLAYING GAMESPOT فهميدم فقط بازي رو بايد به اين خاطر گرفت كه KZ ه نه دنباله KZ2

در مورد كارگرداني صحنه هاي KZ3 بايد بگم يعني از يه كارگردان هاليوودي كه يكي از نسخه هاي فيلم هاي RESIDENT EVIL رو كارگرداني كرده بود استفاده كرده بودن :d يارو يه كچل هيكل خفن بود :d بعد بازي هم گفت سوني رومون فشار گذاشته بود بازي رو زود بديم ! :|

و اما در مورد نسخه بعدي KZ كه مياد روي نسل فعلي !
اين رو بگم كه خبر ها و شايعه هايي هست كه ميگه يه نسخه از KZ ميدن اما KZ4 نيست ميشه يه چيزي توي مايه هاي GoW : A كه داستان رو از جاي ديگه ميگه !
براي اين بار هم ماتياس د يونگ كارگردان بازي نيست خود تهيه كننده KZ 2&3 شده كارگردان بازي :| نميدونم چه اشي بشه :|

البته يكي از طراحان اصلي KZ2 بعد از تموم شدن KZ2 ميره يوبي سافت ! بعد از تموم شدن KZ3 و عرضه اش چند وقت بعدش بر ميگرده GG :| ( نوش دارو بعد مرگ سهراب آيا ؟ )
الان برگشته و ميشه اميد داشت بازي ايي اگر بياد روي اين نسل ميتونه خوب باشه !

@ Chuji
گیر بازی تی شرت و این هاش بود!؟!؟:shocked::shocked:
خوبه گفتم مشکلات کارگردانی صحنه ها مثل ..... [-(
آخه اصلاً بازی یه ایراد دیگه داشت که اگه بگم سرم رو همتون میکنید میندازین وسط تاپیک باش فوتبال میزنید

ولی درد بازی بیشتر از کارگردانیشه،فلسفه ی بازی عوض شد(رفت سمت یه بازی دیگه)،سرعت بازی عوض شد؛سختی بازی عوض شد،تایم عوض شد،اتمسفر هم این وسط نمیدونم چرا از اون سیاهی در اومد!خلاصه بازی بی اصالت شد
yahoo_20.gif

دوست من که 2 روی هارد نتونسته بود تموم کنه این رو فک کنم تو 5 ساعت رو الیت تمام کرد
yahoo_22.gif
yahoo_22.gif
بابا دیگه همه میدونن بازی کیل وارفر شده بود :دی سر بریدن نداره :دی
خب همینه دیگه
biggrin1.gif

حالا این دستور از کجا اومده!؟--->
arrowu.gif

پس خیلی به اون کارگردان بدبختش مربوط نیست
yahoo_3.gif
نه دیگه ! بخش اعظمی از مشکلات بازی هم داستان ضعیف , کارگردانی نابود , کات سین های داغون و بی ربط و از این دست موارده :دی صرفاً تمام ایرادات روی گیم پلی نیست :دی

آخرین ویرایش:
خوبه گفتم مشکلات کارگردانی صحنه ها مثل ..... [-(

آخه اصلاً بازی یه ایراد دیگه داشت که اگه بگم سرم رو همتون میکنید میندازین وسط تاپیک باش فوتبال میزنید

ولی درد بازی بیشتر از کارگردانیشه،فلسفه ی بازی عوض شد(رفت سمت یه بازی دیگه)،سرعت بازی عوض شد؛سختی بازی عوض شد،تایم عوض شد،اتمسفر هم این وسط نمیدونم چرا از اون سیاهی در اومد!خلاصه بازی بی اصالت شد:((
دوست من که 2 روی هارد نتونسته بود تموم کنه این رو فک کنم تو 5 ساعت رو الیت تمام کرد:|:|
بابا دیگه همه میدونن بازی کیل وارفر شده بود
biggrin1.gif
سر بریدن نداره
biggrin1.gif

خب همینه دیگه:دی
حالا این دستور از کجا اومده!؟--->
arrowu.gif

پس خیلی به اون کارگردان بدبختش مربوط نیست
yahoo_3.gif
صرفاً تمام ایرادات روی گیم پلی نیست
biggrin1.gif
داستان رو که اون نباید بنویسه خو:دی
البته تو اینکه کارگردانیش ضعیف بود شکی نیست،کوجیما که نبوده:> اما ضعف هایی که در قیاس با KZ2 تو چشم میزدن مال GP بودن;)
حالا چی شده بعد این همه وقت تازه دارین درباره بازی بحث میکنین؟
yahoo_7.gif

نمیدونم
yahoo_106.gif

من دیدم این تاپیک آپ شد خودم رو پرت کردم وسط
ظاهراً برو بکس دارن دوباره بازیش میکنن!

آخرین ویرایش:
يكي از مشكلات اصلي كه يهو همه باز دوباره دارن در موردش صحبت مي كنن اينه كه الان حدود 2 سال داره ميشه كه ديگه سوني يه FPS انحصاري خوب و مشت نداده ! اون سال كه KZ3 اومد R3 هم اومد
اما الانه خيلي وقته هيچ خبري از يه FPS ديگه نيست !
چشم ام به زمستونه كه يهو يه دونه از اين مجلات يا يه فرد از خدا بي خبر بياد يهو بگه دارن فلان چيز رو ميسازن و بعدش لو بره كه توي E3 نشونش ميدن :d

حالا چی شده بعد این همه وقت تازه دارین درباره بازی بحث میکنین؟:-/

KillZone همیشه جای بحث داره هر روز چیزای جدیدی از بازی میبینی ... همین چند روز پیش داشتم Kill3 آنلاین میزدم اسم مپ دقیق نمیدونم ph.. carter همون که همه جا سبزه یارو رفته بود یکجایی از مپ نشسته بود فکر کنم 30 متری رو بلندی بود تا حالا همچین چیزی ندیده بودم !

يكي از مشكلات اصلي كه يهو همه باز دوباره دارن در موردش صحبت مي كنن اينه كه الان حدود 2 سال داره ميشه كه ديگه سوني يه FPS انحصاري خوب و مشت نداده ! اون سال كه KZ3 اومد R3 هم اومد
اما الانه خيلي وقته هيچ خبري از يه FPS ديگه نيست !
چشم ام به زمستونه كه يهو يه دونه از اين مجلات يا يه فرد از خدا بي خبر بياد يهو بگه دارن فلان چيز رو ميسازن و بعدش لو بره كه توي E3 نشونش ميدن :d

فکر نمیکنم عنوان جدیدی بیاد چون باریهای انحصاری کیفیت خوبی دارن هزینه تولیدشون هم خیلی بالاست و فقط به خاطر فروش کنسول تولید میشن .

شرکت سازنده داره رو Killzone Mercenary کار میکنه بعید میدونم نسخه ی کنسولی حالا حالا ها خبری ازش شه

يعني ايا از ND كمتره كه همزمان روي U3 و TLoU كار ميكرد :|
تيم اش رو بزرگتر هم كردن ! اون هم يه بازي ويتاست ! البته خوب از قبل شايعه اش بود دارن روي يه IP جديد كار مي كنن كه احتمال ساخت KZ رو كم مي كنه اما بازم شايعه اش رو EDGE گذاشته بود كه دارن روي يه KZ براي اين نسل كار مي كنن

يعني ايا از ND كمتره كه همزمان روي U3 و TLoU كار ميكرد :|
تيم اش رو بزرگتر هم كردن ! اون هم يه بازي ويتاست ! البته خوب از قبل شايعه اش بود دارن روي يه IP جديد كار مي كنن كه احتمال ساخت KZ رو كم مي كنه اما بازم شايعه اش رو EDGE گذاشته بود كه دارن روي يه KZ براي اين نسل كار مي كنن

آره به نظر من کمتره معلومه کمتره!:دی
امکامنشم هست که در حال کار بر روی نسخه ی بعدی باشه به هرحال که از نسخه ای که به نسخه ی 2 نزدیک باشه حمایت می کنیم
حالا هرچی بود باز ما حمایت میکنیم:دی

درود به همه ی دوستان.
به نظرتون KZ3 هنوز ارزش خرید داره؟ دنبال یه بازی خوب مولتی می گردم. KZ3 رو الان دارم دمو مولتی بازی می کنم. ولی تا 10 لول بیشتر نمیزاره برم. به نظرتون بگیرمش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or