KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
من تازه بازی رو گذاشتم که بازی کنم . یه نیم ساعت اول رو بازی کردم و خیلی بد بود . چرا انقدر کات سین ها و انیمیشن ها آماتوری و فاجعست ؟ کات سین ها و داستان رو انگار یه آدم بیسواد و دهاتی درست کرده . یه مشت تصویر و سکانس و اینا رو به هم چسبونده انگار . خیلی بده . هر چی طراحی هنری و محیط ها و این چیزا خوبه کارگردانیه بازی فاجعست .
هنوز هم بازی لگ و لودینگ داره .
نا امید شدم . امیدوارم کارگردان بازی رو با لگد پرتش کنن بیرون که انقدر بی سلیقست . کیلزون 2 هم تو این چیزا عالی نبود ولی بد هم نبود . معمولی بود . این دیگه خیلی ضایست .
کلا این گوریلا گیمز تو بخش داستان و شخصیت پردازی یه فاجعه کامل ـه . هر چقدر گیم پلی و مکانیزم و کنترل سری کیلزون عالیه تو قسمت داستان سرایی و این چیزا در حد گرشاسب هم نیست واقعا . امیدوارم تو بازی های جدیدشون یه فکری به حال کارگردانی و داستان و شخصیت پردازی بکنن وگرنه این دفعه آخریه که بابت بازی های این شرکت پول میدم .
کلا کاراکترای مثبتش اگه نصف کاراکترای منفیش شخصیت پردازی داشتن وضعش خیلی بهتر می شد نسخه ی دومش هم مدیون ویزاری و صداپیشه ی قدرش بود البته رادک هم خوب بود ولی این Sev معلوم نیست چی خورده که به ماست گفته زکی.دل بوسکه بیشتر بخار داره تا سو:d اونم از فرمانده هلگاست توی مولتی پلیر که انگار از شدت مستی هر لحظه ممکنه ولو شه. حالا بازی رو تا آخر برو.درسته آنچنان چیزی نیست ولی صحنه های جالبی هم تک و توک داره.

وقتی جیب مشتری ها بی دلیل خالی میشود ...

کیلزون 3 رو چتد دقیقه پیش تموم کردم ....

خوب:

گرافیک فوق العاده ....
طراحی مناظر باور نکردنی و بی نظیر و فوق العاده ... چندین بار فقط به خاطر اینکه محو تماشای مناظر شدم ... مردم ..
گیم پلی روون و عالی و بهینه شده شماره 2
هوش مصنوعی فوق العاده دشمن ها که کشتنشون رو سخت کرده بود ... (نارنجک بی استفاده شده بود)
اون هیولای بی شاخ و دم اخر بازی که تماشا کردنش هم لذت بخش بود ... به خصوص لیذرش
نداشتن کوچکترین باگ
و تخریب پذیری فوق العاده محیط
تنوع عالی وسایل حمل و نقل و مبارزات هیجان انگیز با این وسایل

بد:

ناسازگاری طراحی محیط با گیم پلی
انیمیشن های مبارزات تن به تن هیجان انگیز و خاص نبود .. بازیکن رو ترغیب به استفاده ازشون نمیکرد ... ولی کار امد بود
گرفتن ریتم تکراری و حوصله سر بر در بعضی مراحل
افت هوش مصنوعی از اواسط بازی به بعد ...یا بهتر بگم قابل پیش بینی شدن رفتار و حرکات دشمنان
کمبود تنوع اصلحه

زشت:

داستان پردازی و کارگردانی بازی در حد نخود فرنگی .
پایان ابکی و ناگهانی و خیلی بد. (البته اگه درگیری فرمانده ها رو اخرش در نظر نگیریم )
کپی مجسم عنوان شماره 2 .... من بعضی از مراحل رو دقیقا احساس میکردم که قبلا رفتم ... و رفته بودم اونم تو شماره 2 و انگار همون ها رو اورده بود کاشته بودن تو 3 و این بدترین بخش این بازی بود .

اول فکر میکردم متای بازی به ناحق اومده پایین ... ولی واقعا نمره ای که گرفته مناسبه .... با توجه به ایراداتی که داره ... به خصوص پایانش ... یه مقایسه بکنید با شماره 2 اون انفجار اتمی و جنگیدن زیر تون قارچ و تسخیر اون دژ نفوذ ناپذیر (به خصوص روی اخرین درجه سختی) و نبرد با اون ژنرال ... اصبلا قابل مقایسه نبود .

امتیاز که میدم ... 8/10

این بازی با توجه با قابلیت سه بعدی بسیار خوبی که داره و توانایی هماهنگی مناسب (خوب نه،مناسب!) با شارپ شوتر، در کنار یک تلویزیون سه بعدی و شارپ شوتر، برای من تجربه ی منحصر بفردی بود.اما خود بازی به تنهایی در مقایسه با بازی های هم رده خودش حرف زیادی واسه گفتن نداشت، اما به عنوان یک بازی انحصاری هماهنگی مناسبی با موو داشت. هنوز هم بعد از یک سال چند ساعت بازی کردنش خالی از لطف نیست.

وقتی جیب مشتری ها بی دلیل خالی میشود ...

کیلزون 3 رو چتد دقیقه پیش تموم کردم ....

خوب:

گرافیک فوق العاده ....
طراحی مناظر باور نکردنی و بی نظیر و فوق العاده ... چندین بار فقط به خاطر اینکه محو تماشای مناظر شدم ... مردم ..
گیم پلی روون و عالی و بهینه شده شماره 2
هوش مصنوعی فوق العاده دشمن ها که کشتنشون رو سخت کرده بود ... (نارنجک بی استفاده شده بود)
اون هیولای بی شاخ و دم اخر بازی که تماشا کردنش هم لذت بخش بود ... به خصوص لیذرش
نداشتن کوچکترین باگ
و تخریب پذیری فوق العاده محیط
تنوع عالی وسایل حمل و نقل و مبارزات هیجان انگیز با این وسایل

بد:

ناسازگاری طراحی محیط با گیم پلی
انیمیشن های مبارزات تن به تن هیجان انگیز و خاص نبود .. بازیکن رو ترغیب به استفاده ازشون نمیکرد ... ولی کار امد بود
گرفتن ریتم تکراری و حوصله سر بر در بعضی مراحل
افت هوش مصنوعی از اواسط بازی به بعد ...یا بهتر بگم قابل پیش بینی شدن رفتار و حرکات دشمنان
کمبود تنوع اصلحه

زشت:

داستان پردازی و کارگردانی بازی در حد نخود فرنگی .
پایان ابکی و ناگهانی و خیلی بد. (البته اگه درگیری فرمانده ها رو اخرش در نظر نگیریم )
کپی مجسم عنوان شماره 2 .... من بعضی از مراحل رو دقیقا احساس میکردم که قبلا رفتم ... و رفته بودم اونم تو شماره 2 و انگار همون ها رو اورده بود کاشته بودن تو 3 و این بدترین بخش این بازی بود .

اول فکر میکردم متای بازی به ناحق اومده پایین ... ولی واقعا نمره ای که گرفته مناسبه .... با توجه به ایراداتی که داره ... به خصوص پایانش ... یه مقایسه بکنید با شماره 2 اون انفجار اتمی و جنگیدن زیر تون قارچ و تسخیر اون دژ نفوذ ناپذیر (به خصوص روی اخرین درجه سختی) و نبرد با اون ژنرال ... اصبلا قابل مقایسه نبود .

امتیاز که میدم ... 8/10

من از یکی دو روز پیش شروع کردم دوباره 2 و 3 رو از اول رفتم :دی در ادامه ی فرمایشات در باب گیم پلی اضافه کنم که :دی خدایی اون انبار بی نهایت مهمات چرا باید به گیم پلی اضافه میشد :| توی 2 لامصب کمبود شدید مهمات داشتیم ولی اینجا انگار چیت زدی و تیر بی نهایتی ! هر 2 قدم یه جعبه ی مهمات داشت که میشد تا بی نهایت ازش تیر برداشت ! انگار یه مشت جک و جونور جلوت هستن که فقط باید دستت رو روی R1 فشار بدی و اصلاً خیالت هم نباشه چون همیشه مهمات داری !
یا توی 2 آدم خیلی وسواس به خرج میداد نمیره ولی اینجا عین هرکول می پری وسط همه رو قیمه قیمه میکنی اگر تیر غیب هم بهت خورد و مردی نگران نیستی چون ریکو میاد میگه هی رفیق نگران نباش من اینجام ! و دوباره زنده میشی :|
کلاً گیم پلی 3 سوپر آسون بود !

من از اونجایی که عشق Killzone 2 خفم کرد 4تا ایراد رو اضافه کنم و دربرم:دی
1)چر ااینقدر بازی ساده تر شده؟!:-/
2)چرا اینقدر بازی کوتاه بید؟!
3)چرا اون اتمسفر و جو سیاه اینقدر سیفید و گل من گلی شده
4)چرا بازی اینقدر سبک بال و سریع شده!؟!؟:((
در مجموع من کیلزون 3 رو هم دوس داشتم اما خیلی کمتر از 2

من از یکی دو روز پیش شروع کردم دوباره 2 و 3 رو از اول رفتم :دی در ادامه ی فرمایشات در باب گیم پلی اضافه کنم که :دی خدایی اون انبار بی نهایت مهمات چرا باید به گیم پلی اضافه میشد :| توی 2 لامصب کمبود شدید مهمات داشتیم ولی اینجا انگار چیت زدی و تیر بی نهایتی ! هر 2 قدم یه جعبه ی مهمات داشت که میشد تا بی نهایت ازش تیر برداشت ! انگار یه مشت جک و جونور جلوت هستن که فقط باید دستت رو روی R1 فشار بدی و اصلاً خیالت هم نباشه چون همیشه مهمات داری !
یا توی 2 آدم خیلی وسواس به خرج میداد نمیره ولی اینجا عین هرکول می پری وسط همه رو قیمه قیمه میکنی اگر تیر غیب هم بهت خورد و مردی نگران نیستی چون ریکو میاد میگه هی رفیق نگران نباش من اینجام ! و دوباره زنده میشی :|
کلاً گیم پلی 3 سوپر آسون بود !

دقیقا من این 2 نکته رو تو اولویت هام داشتم که بنویسم .. نمیدونم چه شد یادم رفت ... دقیقا ... تو 2 کمبود مهمات بود فجیع و اجازه بهت نمیداد هر اصلحه ای رو برداری ... و تازه خودم یادمه که باید در نظر میگرفتی کدوم اصلحه رو میتونی این مرحله رو باهاش بری و مهماتش گیرت بیاد و باید تو انتخاب اصلحت سخت کیری میکردی ... بعد بعضی حاها هم که مهمات بود مهمات اصلحه خاصی بود اونم زوری تنفکت رو پرمیکرد ... اینجا تمام اصلحه ها به صورت بی نهایت بود. حتی با بازوکای 3 تیر هم میتونستی تا اخر مرحله بری
این زنده کردن هم کفر معظم بود ... لجم گرفت ... البته یکی دو جا خوشحال شدم ... من رو هارد تموم کردم ... باید روی الیت برم ببینم چقدر چالش بر انگیزه ...

قسمت multiplayer بینهات عالییییی . بعد از 2 سال آنلاین بازی کردن هنوز جذاب هست .
اینم rank من تو killzone3

32227270590179510400.jpg

دقیقا من این 2 نکته رو تو اولویت هام داشتم که بنویسم .. نمیدونم چه شد یادم رفت ... دقیقا ... تو 2 کمبود مهمات بود فجیع و اجازه بهت نمیداد هر اصلحه ای رو برداری ... و تازه خودم یادمه که باید در نظر میگرفتی کدوم اصلحه رو میتونی این مرحله رو باهاش بری و مهماتش گیرت بیاد و باید تو انتخاب اصلحت سخت کیری میکردی ... بعد بعضی حاها هم که مهمات بود مهمات اصلحه خاصی بود اونم زوری تنفکت رو پرمیکرد ... اینجا تمام اصلحه ها به صورت بی نهایت بود. حتی با بازوکای 3 تیر هم میتونستی تا اخر مرحله بری
این زنده کردن هم کفر معظم بود ... لجم گرفت ... البته یکی دو جا خوشحال شدم ... من رو هارد تموم کردم ... باید روی الیت برم ببینم چقدر چالش بر انگیزه ...

دقیقاً ! جالبه بگم بهت من روی الیت تمومش کردم شاید در حد نرمال کیلزون 2 هم نبود کلاً الیتش یه روز و نیم , دو روز بیشتر طول نکشید !!!

دقیقاً ! جالبه بگم بهت من روی الیت تمومش کردم شاید در حد نرمال کیلزون 2 هم نبود کلاً الیتش یه روز و نیم , دو روز بیشتر طول نکشید !!!

ای گفتی کیلزون 2 ... بعضی جاهاش گریم میگرفت اونم تازه روی هارد ... اخرم نتونستم همه چپتر هاش رو الیت کنم ... مرحله اخر تسخیر دژ پشت جعبه ها که قایم میشده ... بالا سرت میل به میل گلوله و خط شلیک گلوله بود ...

به هر کی میگم باورش نمیشه .... اخرش انقدر عصبانی جو گیر شدم ... که پا شدم ... سنگین ترین اصلحه رو برداشتم .... 2 تا نارنجک پرت کردم ... و اصلحه رو اوردم جو گیر داد میزدم .و فقط شلیک میکردم و بی توقف میدوییدم جلو ... اصلا توهم گرفته بودم ...

جالبیش این بود که بعد از چند روز اونجا گیر کردن ... همون دفعه ردش کردم ... وقتی به در ورودی کاخ رسیدم ... داشتم عصبی میخندیدم .... جنگ واقعی رو جلو چشمام مجسم شد ... حرف نداشت ...

با اینکه Half life یه بازی خاص و فوق العاده بود و بهترین شوترم بوده ولی هیچ بازی شوتری حس و هیجان و با حالی killzone 2 رو برام نداشت ...

الیت 3 رو بعد از اینکه رزیدنت 6 رو تموم کردم میرم .... 3 هم نبرد با اون هیولای بی شاخ و دم خیلی باحال بود .

اقا به اندازه کافی ترول کردین ؟؟ :d

بکشید بیرون لطفا :|:d بزارید ما با این Piece Of Sh*t حال کنیم !!:|

وحید اینا رو که داریم میگیم دکمه های لپ تاپ (یا PC) در حال خیس شدنه ! :( :دی
آسونی گیم پلی و کارگردانی فاجعه ی بازی تِر زده بود به کل بازی ! بذار مثال بزنم برات :دی اگر بخواهیم با تیشرت آستین کوتاه گشتن sev توی برف بگذریم ! (اونم برفی که خود هلگاست ها با 100 لایه لباس بازم به زور توش راه میرن !!!!!) اون تیکه رو یادت بیاد که بعد از پوکیدن جت پک sev یه موج خرکی حواله ی این بابا میشه ! بعد از موج هم خیلی ریلکس با بقیه حرف میزنه و ادامه ی کار ! آخر مرد مومن آخه کارگردان تو اون هوا آب به آدم بخوره در جا منجمد میشه دیگه در اوج تخفیف توی حرف زدن به تته پته میوفته یا یکی یه پتویی چیزی روی طرف میندازه تا خشک بشه نه اینکه خیلی ریلکس ادامه ی بازی ! اصلاً چرا باید این صحنه توی بازی می موند ! از این دست سوتی ها وحشتناک زیاده توی بازی ! این تازه جزو بهترین هاش بود فاجعه تر از اینها هم داریم که خواستی اشاره میکنم :دی دیگه اون مهمات بی نهایت و زنده شدن توسط بر و بچه ها هم که بماند ! در ضمن نکته ی اصلی کار اینه که sev شخصیت اول بازی هست ولی تمام مکالمات توسط ریکو انجام میشه (sev با اون طراحی عالی رو آدم میبینه بعد میبینه که توی بازی نقش پشمک هم نداره خدایی شاخ در میاره :دی) , همه ی تصمیم ها رو ریکو میگیره , همه ی اتفاقات بر محوریت ریکو هست و sev هم دو تا دیالوگ ناقابل در تایید یا رد این بابا میگه !!!! بابا آخه کودوم دسته بیلی بلند میشه با شخصیت اول بازی این کار رو بکنه :دی

من نیز به شدت موافقم که KZ2 خیلی سرتر بود! :d مرد میخواست روی الیت تموم کردن بازی(از خودم الان تعریف کردم؟ >:) )
اصلا تروفی های KZ2 رو که میگرفتم یم احساس پیروزی خفنی بهم دست میداد! همه چی سخت بود! اما اینجا ... خیلی راحت و آسون پلات شد!
یاد تروفی های آنلاین قبلی هم به خیر! انقدر مینشوندت پای بازی که عاشقش بشی! اما این ... توی2ثانیه کل تروفی هاش رو میگرفتی و ...

البته من با تمام نکات "بد"ـی که دوستمون گفت موافق نیستما :d حتی بعضی هاش رو نقات قوت میدونم :d

ولی در کل یاد KZ2 بخیر! :d اگر KZ4 هم روزی روزگاری بیاد و مثل KZ3 بخواد باشه،یحتمل بی خیالش میشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or