KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
نه نبوده باید این مپ رو خریداری کنین من به لطف اقا رضا دوسته عزیزم گرفتم این 2 تا مپ رو قشنگن ارزشه گرفتن داره بخصوص که تروفی هایه جدید هم دارن که خودش یه انگیزس برایه خرید;)

پیشنهاد میکنم مپ Junkyard رو بازی کنید فوق العادست ! مپش کوچیکه ولی ملت میریزن با Jetpack و Exo به جون هم خیلی باحاله :d شخصا حال کردم باهاش

سلام به همه کیلزون بازان عزیز
میخواستم بدونم بازی killzone 3 قبل از تاریخ انتشار رسمیش یعنی سوم اسفند هم منتشر شده بوده؟چون بازی من مشکلات صداگذاری مثل قطع یا تکرار شدن صحبتها و مشکلات گرافیکی مثل اضافه شدن جزئیات محیط و آلیازینگ مانند لبه های براق رو داره.آیا بازی انتشار رسمی هم همین جوریه؟یا بازی من این جوریه...:(=((
خواهش میکنم اگه دربارش اطلاعات دارین کمکم کنین:-/

میخواستم بدونم بازی killzone 3 قبل از تاریخ انتشار رسمیش یعنی سوم اسفند هم منتشر شده بوده؟چون بازی من مشکلات صداگذاری مثل قطع یا تکرار شدن صحبتها و مشکلات گرافیکی مثل اضافه شدن جزئیات محیط و آلیازینگ مانند لبه های براق رو داره.آیا بازی انتشار رسمی هم همین جوریه؟یا بازی من این جوریه...:(=((
برای بازی های اورجینال همچین چیزی مطرح نیست لاقل من تا حالا نشنیدم ولی اگه کپی بازی می کنید احتمالا مشکل از کپی گرفته شدس

خب من تازه امروز بازی رو شروع کردم!:d
کنترل بازی به نظرم خیلی بهتر شده نسبت به شماره ی 2. گرافیکشم خیلی بالائه:d
اون اهنگ اول بازی هم خیلی قشنگ بود.
کلا خیلی خوشم اومده!

دوست عزیز مشکل صدا رو با اپدیت حل کردن ولی مشکلات گرافیکی که شما میگی،نمیدونم!

سلام به همگی

آقا من قصد دارم یک ماه دیگه یک دستگاه PS3 بگیرم.الان نظرم روی باندل Killzone هست
میخواستم بدونم محتویاتش چیه؟

راستی باندل کیلزون بهتره یا Uncharted 2 یا اصلا باندل Move
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به همگی

آقا من قصد دارم یک ماه دیگه یک دستگاه PS3 بگیرم.الان نظرم روی باندل Killzone هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

شما ببين با كدوم سبك بيشتر لذت ميبري ...چون هر كدوم در نوع خودشون جزو بهترين هاي ps3 هستن....باندل گيم جز گيم تا اونجايي كه اطلاع دارم چيز اضافه اي نداره..براي همين بايد ببيني گيم رو تنها تهيه كني ميصرفه يا باندل بگيري....سوال هم تو تاپيك مخصوصش بپرسي بهتره...

• Like
Reactions: aliahmadi2
سلام به همگی

ممنون میشم راهنمایی کنید
به نظر من از uncharted2 بیشتر لذت میبری چون من جز اون افرادی هستم که سخت از یک بازی خوشم میاد uncharted تجربه ی بهتریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or