یه سوال داشتم وقتی یه نفر بازی رو تازه خریده باشه و بخواد اپدیت کنه تا حالا 3 تا اپدیت شاید هم 4 تا اومده باشه کدومش رو باید اپدیت کنه؟بعدش ما که داریم تند تند اپدیت میکنیم میشه بگید ایا اپدیت های قبلی از بین میرند یا نه؟مثلا حجم اپدیت قبلی از بین میره یا نه ؟؟
.PS3 Jailbreakسلام به همه دوستان.
من killzone 3 رو به صورت کپی از هارد تهیه کردم و یه مشکلاتی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
اولا تعداد نقشه های بوت زون به جای 8 تا 7تا هست و مپ TURBINE CONCOURSE SE-6
نیستش. ضمنا جزئیات محیط موقعی که از دور به یه چیزی نزدیک میشی تغییر حالت میده و یه جورایی جزئیاتش بیشتر میشه که اذیت کننده هست و توی بخش co op خیلی شدید تره. حجم بازی هم شنیده بودم 43 گیگ هست ولی برای من 41 بودش.
میخوام ببینم اونایی که از روی blu ray اصل هم کپی گرفتن این مشکلات رو دارن یا اینکه احتمال این هست که بازی من قبل از انتشار رسمی باشه که این مشکلات رو داره؟
چون شنیده بودم که به صورت غیر قانونی پخش شده.
بله همه چی درست میشه! :dسوال ربطی به MultiPlayer نداره ولی به KZ3 ربط داره
اون کد های Redeem که همراه KZ3 هست فقط باید توی Region خودش زد؟ PSN من آمریکاست ولی Region بازی اروپاست
یه PSN اروپا هم دارم ( کشور رو امارات متحده عربی انتخابب کردم ) حالا باید حتمن توی اروپا وارد کنم؟
اگه اروپا وارد کردم و دانلود کردم بعدش از User اروپا لوگ اوت کنم و با User اصلیم که تروفی هام و PSN روش ذخیره شده برم تو، همه اونایی که دانلود کردم میاد و قابل بازی هست؟
چه خوب شد گفتید چون من دیشب ریجن امریکا این بازی رو خریداری کردم منتظرم این هفته برسه به دستمبله همه چی درست میشه! :d
ولی مثل اینکه اگر کد رو اشتباه تو یک ریجن دیگه وارد کنی(که با بازیت فرق بکنه) کدت میسوزه :d
سوال ربطی به MultiPlayer نداره ولی به KZ3 ربط داره
اون کد های Redeem که همراه KZ3 هست فقط باید توی Region خودش زد؟ PSN من آمریکاست ولی Region بازی اروپاست
یه PSN اروپا هم دارم ( کشور رو امارات متحده عربی انتخابب کردم ) حالا باید حتمن توی اروپا وارد کنم؟
اگه اروپا وارد کردم و دانلود کردم بعدش از User اروپا لوگ اوت کنم و با User اصلیم که تروفی هام و PSN روش ذخیره شده برم تو، همه اونایی که دانلود کردم میاد و قابل بازی هست؟
فکر کنم فقط Collector Edition ها دارنسلام...
این Redeem کد ها تو همه ی پک ها هست؟!!