سليقه ايه ! به نظر من خوب نصف ميكنه ، چون اگه اندازه هم باشه آدم قاطي ميكنه + اينكه يه بازي به اين بزرگي امكان نداره الكي بياد تصميم بگيره كه چه جوري صفحه رو نصف كنه
سليقه ايه ! به نظر من خوب نصف ميكنه ، چون اگه اندازه هم باشه آدم قاطي ميكنه + اينكه يه بازي به اين بزرگي امكان نداره الكي بياد تصميم بگيره كه چه جوري صفحه رو نصف كنه
آخه معمولا بازیهایی که co op دارن 2تا صفحه ی افقی تشکیل میشه ولی کیلزون صفحه رو 4قسمت میکنه 2قسمت سیاه میمونه از همه ی تصویر استفاده نمیشه به خاطر همین 2تا صفحه ی کوچیک میده که یه ذره اعصاب خورد کنه
آخه معمولا بازیهایی که co op دارن 2تا صفحه ی افقی تشکیل میشه ولی کیلزون صفحه رو 4قسمت میکنه 2قسمت سیاه میمونه از همه ی تصویر اصتفاده نمیشه به خاطر همین 2تا صفحه ی کوچیک میده که یه ذره اعصاب خورد کنه
سلام به همه، این بازی رو هم تموم کردم، فقط می خواستم از شما یک سوال بپرسم، در اینکه killzone یکی از پر سر و صدا ترین بازی هاست که شکی نیست، ولی واقعاً به نظر شما یک بازی خیلی فوق العاده ست؟ یعنی به نظر شما اگر همین بازی به یک اسم دیگه در جهان پخش میشد، باز این همه آدم بازی می کردن و در موردش صحبت می کردن؟ من از این بازی بدم نیومد ولی چون این همه سونی و بقیه سروصدا راه انداخته بودن، توقع من خیلی بالا رفته بود، من با تموم کردن این بازی دیگه زیاد منتظر نسخه ی بعدیش نیستم ولی این رو هم بگم که نسخه ی بعدیش رو هم حتماً بازی می کنم
درود الان تقریبا اخر های بازی هستم گیم پلی خوب هست ولی گرافیکی که از کیلزون اون هم از شمار 3 انتظار داشتم نبود اون
حتی صورت کاراکتر ها از شمار 2 هم بدتر هستند
تو یکی از مراحل هم که حشرات زیاد بودند بود بود می تونم بگم افتضاح بود
ولی باز تو مرحله برفی خوب شد
در کل زیاد هایپ شده بازی به نظر خودم