KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
به به. عجب تاپیک پر شور و حالی. ظاهرا بقیه هم مثل من کیلزون زده شدن ( حداقل کیلزون3 زده:d) چون نه کسی میاد اینجا قراری بزاره نه چیزه دیگه ای. حالا من اومدم بگم بعد از یکی دو هفته غیبت میخوام کیلزون رو از سر بگیرم. هم آنلاین هم آفلاین. گفتم اگه کسی پایه بود اینجا یا تو تاپیکه آنلاینش هماهنگ کنیم بزنیم. فعلا...;)>:d<

با سلام ببخشید من نسخه اول و دوم رو بازی نکردم میشه یه مطلبی که داستان کامل راجع نسخه 1 و 2 و همچنین خود نسخه سوم داده باشه رو لطف کنید قرار بدید
داستان بازی خیلی برام مهمه
خیلی ممنون

ps3

اگه میشه حداقل یکی به من بگه ما کی هستیم؟
1-بالاخره ما نفهمیدیم این Helghan ها خوبن یا نه؟
2-اگه خوبن ما چرا داریم باهاشون میجنگیم؟
3-اون مجلسی که 6 7 نفر نشته بودن دور هم بحث میکردن کیا بودن؟
4-نقشه Helghan ها چی هست که ما داریم باهاشون میجنگیم؟؟
5-visari چرا کشته شد؟
لطفا به این سوالاتم جواب بدین

آخرین ویرایش:
به به. عجب تاپیک پر شور و حالی. ظاهرا بقیه هم مثل من کیلزون زده شدن ( حداقل کیلزون3 زده:d) چون نه کسی میاد اینجا قراری بزاره نه چیزه دیگه ای. حالا من اومدم بگم بعد از یکی دو هفته غیبت میخوام کیلزون رو از سر بگیرم. هم آنلاین هم آفلاین. گفتم اگه کسی پایه بود اینجا یا تو تاپیکه آنلاینش هماهنگ کنیم بزنیم. فعلا...;)>:d<
باز دوباره تو اینجا پیدات شد:d. اگه خواستی با هم بازی کنیم من هستم البته مثل قدیما فقط توی kz2.جالب اینجاست یکی از دوستای خارجیم امروز واسم نوشته بود که بریم توی فرومهای kz3 بنویسیم که اگه امکان داره مپ RADEC ACADEMY رو توی DLC بدید بیرون من هم واسش نوشتم اینا اگه خیلی ادعای بازی ساختن دارن اول واسه بازیشون FACTION BALANCE بذارن که بازیه نوب پسندشون اینقدر گند نزنه بعد اگه خواستن واسش مپ بدن بیرون.چند روز پیش داشتم بازی میکردم تیم ما فقط 3 نفر بود ولی در کمال تعجب هر کس میومد توی بازی میرفت تیم مقابل.تا اونجایی که من میدونم این بازی تا حالا اکثر طرفدارای قدیمیه خودشو از دست داده چون همه برگشتن KZ2. هر کس ندونه تو یکی خوب میدونی من چقدر خوره KZ2 داشتم و دارم ولی اصلا حال و حوصله بازی کردن این افتضاح تاریخی رو ندارم. من موندم واسه چی توی این بازی WARZONE گذاشتن وقتی همه کمپ میکنن و کسی به دنبال انجام ماموریت نیست؟ خب خودشونو راحت میکردن فقط بازی رو BODYCOUNT میساختن میرفت پی کارش.البته علت کمپ کردن عزیزان نوب هم کاملا مشخصه و اون هم چیزی نیست جز بالانس نبودن کلاسها.اخه مگه طرف عقلشو از دست داده با بودن کلاس فوق قوی و مجهز MARKSMAN بره ماموریت انجام بده؟ طرف واسه خودش توی مقر کمپ میکنه و همه رو با تیر غیب میکشه. به نظر من و خیلیهای دیگه GG باید بازی رو بر اساس کلاسها و گیم پلی KZ2 میساخت که واسه خودش طرفدار داشت.ولی این احمقها اومدن بازی رو از پایه تغییر دادن چون خیال کردن با این کارشون کسانی که MW2 بازی میکردن میان اینو بازی کنن.ولی توی این زمینه کور خوندن چون این KZ3 یه بازیه از اینجا رونده و از اونجا مونده محسوب میشه.من موندم واسه چی SPAWN GRENADE و سیستم SQUAD رو از بازی حذف کردن مثلا با حذف SPAWN GRENADE میخواستن کمپ کردن رو از بازی حذف کنن ولی با اینکارشون تنها چیزی که به تعدادش اضافه شده کمپر هستش چون هنوز TACTICIAN بدبخت SPAWN PIONT رو CAPTURE نکرده انواع و اقسام مدل کمپ کردن اونجا اعمال میشه.حداقل مزیتی که TACTICIAN توی KZ2 ازش برخوردار بود این بود که میتونست کاری کنه که هم تیمیهاش از جاهای مختلف SPAWN بشن و این خودش کمپ کردن رو خیلی سخت میکرد ولی به لطف نواوریهای اقایون در استدیوی GG قابلیت SPAWN GRENADE حذف شد تا عزیزان کمپر از بازی دلسرد نشن بتونن با خیال راحت به کمپ کردنشون ادامه بدن.در کل من هم مثل بقیه کسانی که از این گند به تمام معنا دلسرد شدن به:x KZ2:x برمیگردم و واسه همیشه:-& NOOBZONE3 :-& رو با کمپرها و نوباش تنها میذارم چون لیاقتش بیشتر از این نیست.

آخرین ویرایش:
اگه میشه حداقل یکی به من بگه ما کی هستیم؟
1-بالاخره ما نفهمیدیم این Helghan ها خوبن یا نه؟
2-اگه خوبن ما چرا داریم باهاشون میجنگیم؟
3-اون مجلسی که 6 7 نفر نشته بودن دور هم بحث میکردن کیا بودن؟
4-نقشه Helghan ها چی هست که ما داریم باهاشون میجنگیم؟؟
5-visari چرا کشته شد؟
لطفا به این سوالاتم جواب بدین
دوستان یه نفر به اینا جواب بده

از ادامه ی اخرین بار نمیاره ولی از صفر هم نمیاره
مثلا sergeant 2 بودم امروز زده بود corporal2
در حال بررسی هستش!
بد نیست به فروم KZ3 یه سری بزنی... اینقدرها هم سخت نیست!

Hi,

We are investigating the stats posting problems. In the mean time, there seems to be a workaround:

Invite a friend to your squad

This person does not have to accept the invite. So you can send the invite to anyone on your friends lists. Sending the invite is enough. It looks like this solves the problem for the time being.
Lev

اینجا که کسی به سوالای آدم اهمیت نمیده
حداقل اینو بگید اونی که آخرش دوتا سرباز میان میگن خوش آمدید به خانه sir
کی هست؟
ای بابا! عوض این همه سوال پرسیدن یه زحمتی بکشید صفحه اول سایت رو یه نگاه بندازید!
داستان سری Killzone
این تا ابتدای شماره 2 هست!
شماره 2 رو هم حتما بازی کنید که بازی بی نظیریه!
به نظر من که بهتر از 3شه!

ای بابا! عوض این همه سوال پرسیدن یه زحمتی بکشید صفحه اول سایت رو یه نگاه بندازید!
داستان سری Killzone
این تا ابتدای شماره 2 هست!
شماره 2 رو هم حتما بازی کنید که بازی بی نظیریه!
:xبه نظر من که بهتر از 3شه:x!

دقیقا!!!!:d:d:d:d

از پاچوندن K3 خسته نشدید ؟! :d حالا درسته کنترلش به سنگینی قبل نیست ولی دیگه انقدر هم بد نیست که در مقابل بقیه ی FPS های کنسولی بخواد نابود شه :d آنلاینش هم همچنین :d مگه تو بقیه بازیا ملت کمپ نمیکنن اینم روش :d
تا دیروز K2 اَخ بود حالا شد اسطوره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or