KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
به شخصه دو بار بازی رو تموم کردم تا حالا اصلا همچین موردی برام اتفاق نیفتاده...

خب تا حالا کاور گیری نکردی احتمالا :d تیر میخوره کرور کرور :d ولی نه در حد مردن
واسه همین عذاب آور : تیر میخوری ولی نمی میری
کلا کاور گیری بازی زیاد جالب نبود

نوشته شده توسط daxpax
مشگل من با کاور این بازی اینه که در خیلی از موارد که پشت کاوری و قاعدتا باید safe باشی باز تیر میخوره بهت تو شماره 2 این مشگل نبود
بیشتر موقعی میشه که دورت بزنن یا از بالا شلیک کنن! که طبیعیه!
ولی فکر کنم برای منم پیش اومد ولی خیلی کم! یادم نیست دقیق! :d

دوستان یه لطفی کنین بگین توی پک Helghast Edition چیا هست؟
من چند جا سرچ کردم ولی هر کدوم یه چیزی نوشته بودن، کلا میخوام ببینم move و Navigator هم توش وجود داره یا نه ...

ممنون

یه کله Helghast داره، یه Action Figure از اسنایپر که نصف بدنش transparent ـه
به همراه نسخه Collector Edition بازی و یه کد PSN

• Like
Reactions: Navid
مشگل من با کاور این بازی اینه که در خیلی از موارد که پشت کاوری و قاعدتا باید safe باشی باز تیر میخوره بهت تو شماره 2 این مشگل نبود
خب تا حالا کاور گیری نکردی احتمالا :d تیر میخوره کرور کرور :d ولی نه در حد مردن
واسه همین عذاب آور : تیر میخوری ولی نمی میری
کلا کاور گیری بازی زیاد جالب نبود
(اول از همه بگم که منظورم با شخص خاصی نیست و صحبتم کلیه)
خب دقیقا نکته همین جاست ! اول می خواستم این صحبت ها رو ببینم بعد حرفمو بزنم ! توی K2 این مشکل نبود , کاملا درسته ! چونکه توی K2 وقتی کاور می گرفتیم کاملا پشت کاور بودیم و از اونطرف کاور چیزی معلوم نبود به همین دلیل یه عده اینو پرچم کردند که کاورگیری بدرد نمی خوره چون چیزی از اونور معلوم نیست و حرکت دشمنان دیده نمیشه !و بالاخره بعد از این اعتراضات این مشکل توسط گوریلا توی شماره ی سوم برطرف شد و حالا توی K3 کاور گیری مقداری فرق کرده ! به طوری که مقداری از سر SEV بیرون از کاور هست تا نحوه ی حرکت و مستقر شدن هلگاست ها از پشت کاور قابل دیدن باشه تا غافلگیر نشیم ! به همین دلیل تیر خوردن طبیعیه ! البته زیاد نیست مثلا از هر 10 تا شاید یکی یا دو تا تیر اصابت کنه . که همونجوری که گفتم طبیعیه چون سر از کاور اومده بیرون و اگه تیر نمی خورد باز یه عده اینو پرچم می کردن که با وجود بیرون بودن سر شخصیت از کاور تیر نمی خوره !یعنی با وجود برطرف کردن چیزی که ملت بهش اعتراض کرده بودن , دوباره یه عده به اصلاح شدش هم اعتراض دارن و می گن قبلی بهتر بود ! کلا تا killzone کاور گیری داره همین بساط هست !
در کل چیزی که میشه گفت اینه , به قولی :
Always is a catch !

• Like
Reactions: Ἁlireza
امروز بازی رو تموم کردم به به عجب چیزی بود :d الان من فقط منتظرم کد ها درست بشن OST آخر بازی رو DL کنم :d یکم هم خواستم با Move بازی کنم روی Sensivity خوده 0% و Auto-Aim و Lock-Aim هم خیلی سخت بود یعنی من شخصا 5 دقیقه بازی کردم اصلا نشد ولی خب خوشحالم امروز که رفتم Warzone همه ی سرور ها Repair شده بودن و جالب بود که بازی تغریبا بدون لگ بود !
چطور ممکنه اخه من همین الان Redeam Code رو زدم و راحت استفاده کردم . من بازی ریجن 2 گرفتم
اینا واسه همه که نیست مثلا من توی سایت KZ رفتم خیلیا که همشون هم R2 داشتن گفتن واسشون Redeem Code ها کار نمیکنه و از شانس خوب من هم کار نکرد :دی انشالاه واسه کسی این مشکل پیش نیاد .

دوستان یه لطفی کنین بگین توی پک Helghast Edition چیا هست؟
من چند جا سرچ کردم ولی هر کدوم یه چیزی نوشته بودن، کلا میخوام ببینم move و Navigator هم توش وجود داره یا نه ...

ممنون
یه نگاهی به این Killzone 3 Move bundle بنداز...
http://www.sondox.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_6&products_id=818
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=26141807&postcount=3103

نه دقیقا این اتفاق میوفته.
اصولا نباید اینجوری باشه.

خوب بعضی جاها ارتفاعشون برا کاور گیری خوب نیست دیگه یا رو نمیتونه قُمبُل کنه بره دراز بکشه اون پشت...و این خودش خیلی جالبِ که هر جایی مخصوص کاور برا بازی ساخته نشده به طبیعی تر شدن محیط بازی کمک میکنه:d

دست کلاس نیست یک Stationary Weapon هست که تو بعضی مپ ها مثل Saluman Market هست.
2 تا مپ Killzone 2 هست که باید از PSN بخری یا Collector Edition داشته باشی.

آقا پیداش کردم , توی اون مپی که روبات سواری داره , چهارتا WASP هست , همونیه که وقتی شلیک میکنی چندتا تیر به صورت دسته جمعی با سوت خاصی میزنه

دوستان کم کم دارم به آخرهاش می رسم گرافیکش و گیم پلیش خوبه ولی خیلی آسون
و آدم رو یاد فیلم جنگی های خودمون میندازه که یارو یک ذکر میگفت میرفت زیر 1 ساعت عراق رو میگرفت بدون اینکه یک تیر بخوره بعدم که بر میگشت هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد فقط حاجی که داشت از کنارش رد میشد میگفت کارت خوب بود جون !!!
بابا اینا 1 میلیارد ارتش دارن با اون تکنولوژِی اونوقت اینا تو چند ساعت اساس حکومتشون رو نابود میکنن !!!
خیلی بازی روند داستانیش سریع هست و کشکی شده و کلا بازی سعی داره شما زود تر تمومش کنید!!!!
راستی با اون قسمتی که میرن واسه نجات فرمانده تو پایگاه دشمن خیلی حال کردم با اون قسمت سلاخ خونه ی آدما ... فقط اونجا حیف شد یک دموی خشن از اون ماجرا نداشت تا بفهمید اگه بگیرنتون چیکارتون میکنن !!!
کلا میرم تا تهش بعد دوباره میام نظر میدم :d
راستی نسخه دومش رو بازی نکردم ارزش بازی داره؟

دوستان کم کم دارم به آخرهاش می رسم گرافیکش و گیم پلیش خوبه ولی خیلی آسون
و آدم رو یاد فیلم جنگی های خودمون میندازه که یارو یک ذکر میگفت میرفت زیر 1 ساعت عراق رو میگرفت بدون اینکه یک تیر بخوره بعدم که بر میگشت هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد فقط حاجی که داشت از کنارش رد میشد میگفت کارت خوب بود جون !!!
بابا اینا 1 میلیارد ارتش دارن با اون تکنولوژِی اونوقت اینا تو چند ساعت اساس حکومتشون رو نابود میکنن !!!
خیلی بازی روند داستانیش سریع هست و کشکی شده و کلا بازی سعی داره شما زود تر تمومش کنید!!!!
راستی با اون قسمتی که میرن واسه نجات فرمانده تو پایگاه دشمن خیلی حال کردم با اون قسمت سلاخ خونه ی آدما ... فقط اونجا حیف شد یک دموی خشن از اون ماجرا نداشت تا بفهمید اگه بگیرنتون چیکارتون میکنن !!!
کلا میرم تا تهش بعد دوباره میام نظر میدم :d
راستی نسخه دومش رو بازی نکردم ارزش بازی داره؟
نسخه دوم ارزش که چه عرض کنم ! بازی کردنش واجب هست برای هر گیمری !

دوستان گیمر عزیز این بازیم تموم شد... راستی این که آخرش پیاده شده و تو سری بعد باید نفله بشه کی بود ؟ آخه صورتش رو نشون نداد
بعدم من تازه ps3 گرفتم قبلا چند سالی xbox 360 داشتم الان دو تاش رو گرفتم ... این اولین بازی بود که رو ps3 تموم کردم ... می خواستم لطف کنید به ترتیب اسم 4 یا 5 تا بازی که ارزش بازی داره رو بهم بگید تا تهیه کنم البته dead space 2 و mass effect 2 رو تموم کردم رو xbox
دوستان شما بهتر از همه میتونید راهنماییم کنید ... ببخشید که اینجا پرسیدم...ممنون

بازی رو الان تموم کردم :دی خدایی فقط گرافیک داشت !!
گیم پلی بازی خوب بود ولی من نسخه ی قبلی رو خیلی بهتر میدونم !
اخرش کلا همین طور نگاه صفحه ی tv میکردم ببینم اتفاقی چیزی می افته یا نه ... :دی!!!
این اخراشم یاده یه بازیه دیگه منو انداخت :دی
در کل زیاد حال نکردم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or