KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستانی که بازی گرفتن و با move بازی کردن میخواستم یه توضیحی بدن راجب بازی با move توی kz3
باید اسلحه هم خرید ؟ اگه مدل هم بگین با قیمت ممنون میشم

خب دوستان این بازی هست.نسخه Collector's Edition که شامل خود بازی و یه کد که فکر کنم برای مولتی پلیر هست (شایدم نباشه امتحان نکردم) و قاب بازی که فلزی هست.فقط میتونم بگم بازی کولاکه.
http://s29.aks98.com/files/56752292266073969483.jpg
http://s29.aks98.com/files/20828738793473476458.jpg

من ديروز رفتم 2 تا بازي dead space2 و LBP2 بگيرم وقتي اين پك رو تو مغازه ديدم مثل ديوونه ها رفتم تو مغازه پول 2تا بازي رو دادم اين و گرفتم..واقعا خوشگله..:xاز خود بازي قشنگتره:d
خود بازي هم معركه هست..به جز داستان كه زياد مهم نيست برام همه چيز عاليه..صداگذاري بازي منو ديوونه كرد..صداي اسلحه ها ..و جزييات عالييييي
واقعا ارزش اورجينال رو داره...لذت تمام پولي كه ميديد رو ميبريد..

قبلا یه تاپیک در مورد آدرس و مشخصات فروشگاه هایی که گیم ps3 میفروشن داشتیم!
پیداش نکردم:d میدونم اینجا جاش نیست ولی اگه دوستان تهران جایی رو سراغ دارن که به قیمت غیر تخیلی بازی رو موجود داره یه pm به بنده بزنن ممنون میشم!

منم تازه كالكتور بازيو گرفتم.
فعلا چيزي نميگم به جز اينكه گند سوني بزنن با اين ريجن هاش بازي من ريجن 2 هست و كد كالكتور هم فق روي ريجن 2 كار ميكنه اكانت من واسه امريكاست. اين قدر پول واسه جعبه دادم فقط!:d

خب منم بازیو گرفتم و تقریبا 3 ساعتی بازی کردم...:d

در مورد داستان که هیچی نمیگم اما در مورد نحوه ی روایتش:
فقط اینو میگم که تو دمو های اولیه ی بازی انقدر حماسی داستان روایت میشه که کاملا گیج میشید... اما خب مشکلش اینه که جلوتر خیلی سریع روایت میشه که تو ذوق میرنه...

گرافیک هم که باز هم مثل نسخه قبل فوقالعاده است اما چیزی که خیلی توجه منو جلب کرد فیزیک بازیه که به نظرم به شدت پیشرفت کرده پرچم های هلگاست ها که از ساختموناشون آویزونه فقط کافیه کنارشون بمب پرتاب کنید و بعد ببینید که چطور آتش به پرچم ها سرایت کرده و ذره ذره پرچم ها رو میسوزونه....

گیم پلی هم روون تر شده و منی که خودم از طرفدارای کنترل KZ2 بودم کاملا نظرم رو عوض کرده کلا کنترل جوریه که همه قشری بتونن باهاش کنر بیان تنوع مراحل هم بسیار بالاست بیشتر توضیح نمیدم اسپویل نشه....:d

اگه منظورت نسخه کپیه که قابلیت 3D حذف کردن حجمش از 40 گیگ رسیده به 23 گیگ.

بله دوست خوبم یعنی فقط 3d رو حذف کردن مشکلی دیگه ای در بازی نیست و عیبی نداره که حذف کردن اینهمه . برم بگیرم یا برم 40 گیگو بگیرم اگر باشه ؟؟؟

بله دوست خوبم یعنی فقط 3d رو حذف کردن مشکلی دیگه ای در بازی نیست و عیبی نداره که حذف کردن اینهمه . برم بگیرم یا برم 40 گیگو بگیرم اگر باشه ؟؟؟

گفتم فرقشون فقط تو همینه.من نسخه 23 گیگشو گرفتم چند مرحله ای رفتم.
هیچ مشکلی گزارش نشده خیالت تخت!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or