KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
سلام !
بابا بازی عجب گرافیک توپی داره ! عجب فیزیکی !
پیش یکی از دوستام بودم داشت بازی میکرد ، تیر میزد به کابینت درش میوفتاد ! :d

راستی یه سوال !
بازی فایل +4 گیگ داره وقتی میخوام از روی DVD بریزم تو هارد اکسترنال ارور میده ....
چیکار باید بکنم ؟!؟
در ضمن PS3 من 40 گیگه ! :( هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟!؟

(البته یه 80 گیگ دوستم داره.اگه نشد از اون میگیرم ...)

از برنامه Ps3 spliter برا جدا سازی فایل های با حجم بیشتر از 4 گیگ (psarc) استفاده کن.

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره تموم شد بعد از چندین روز!
باید بگم همه چیز عالی بود از صدا گذاری که فوق تصور بود گرافیک که اصلا باورنکردنی بود فراتر تر از عالیه همینطور فیزیک بازی همه چیز در سطح خیلی بالایی قرار داره
تنوع بالای مراحل و جذابیت لوکیشن های بازی یکنواختی رو کاملا برطرف میکنه
گیم پلی هم عالی شده دیگه سنگین نیست:dفقط خیلی سینگل ـش کوتاهه حداقل 3-4 ساعت دیگه میطلبید ولی...
ولی با این حال عالی بود
2-3 هفته دیگه یه کم ارزون بشه جفت پا میام PSN

شرمنده بابت اسپم ولی مدیران لطف کنن این پستو پاک نکنن :d
جهت آگاهی اون عده از دوستان تهرانی که هنوز بازی رو نخریدن، تو توپخونه می تونید بازی رو به قیمت 76 تومن یا شایدم کمتر بخرید (من که خودم 76 خریدم! کالکتورش رو 95 می گفت!)! فقط یکم بگردید و هی بگید فلان قیمت دارم! :d
اینو گفتم چون دیدم یه عده دارن بازی رو به قیمت های فضایی میدن هم فروشنده ها هم تو بخش بازارچه :)

بازی رو تازه گرفتم بخش single حرف نداره ولی یه مشکل تو multi دارم بعد از یه دست بازی کردن دیگه join نمیشه و میگه از بازی دیسکانکت شدم الان اعصابم خورده کسی مشکل منو داره؟

گرافیک بازی وحشتناک خفن :d
GamePlay عالی ..
داستان بازی هم اولش خوب شروع شد (من زیاد بازی نکردم ! :d) ولی مطمئنا تو ذوقم خواهد خورد تو این یک بخش ... !

صدا گذاری هم عالی هست ...

باید بیشتر بشینم !

جالب هست اون مپ killzone2 که گذاشتن(solomun market) از شب به روز تغییر کرده و back ground بسیار زیبایی داره .اون تم هم صدای پس ضمینه منوی بازی killzone رو داره.

خوب مام طاقت نیاوردیم خریدیم!

بازی خیلی قشنگ شروع شده ببینیم چی میشه :دی

منو نسخه قبل به نظرم بهتر بود!

آپدیت: دفترچه بازی خیلی بیخوده :|

طرح دیسک و جلد ریجن 1 به نظرم قشنگ تره!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or