KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
حالا نه که تا دیروز همه میگفتن داستان بازی های FPS براشون زیاد مهم نیست ، یهو امروز همه داستان دوست شدن و اسپویل شدن داستان ضعیف KZ3 براشون شده سوهان روح(:d)
بهرحال من که فقط بخاطر مالتی پلیرش میگیرمش و فکر نکنم تحمل انجام بخش تک نفره رو داشته باشم.
دوست عزیز یه داستان هر چقدر هم که داغون باشه یه بهانه ی کوچیکی برای پیشبرد بازی تو بخش تک نفره است ! و گرنه به خاطرش امتیاز کم نمیشد , حتی با وجود مهم نبودنش توی یه FPS ! وگرنه بخش تک نفره و آنلاین با هم فرقی نداشت !
ممکنه این سوالم جاش اینجا نباشه ولی باور کنید از رو ناچاری زدم سوالو
کسی از دوستان هست که KZ1 و KZ2 رو بفروشه ؟ من خریدار هستم
بازم شرمنده که اینجا پرسیدم
دوست عزیز اگه می خواید اینا رو برای PS3 تهیه کنید اینو بگم که K1 مربوط میشه به PS2 :d

یه داستان هر چقدر هم که داغون باشه یه بهانه ی کوچیکی برای پیشبرد بازی تو بخش تک نفره است ! و گرنه به خاطرش امتیاز کم نمیشد , حتی با وجود مهم نبودنش توی یه FPS ! وگرنه بخش تک نفره و آنلاین با هم فرقی نداشت ! :d

دقیقا ! من خودم تا قبل بازی کردن Reach هر چی FPS بود فقط دنبال Run&Gun و انفجار فلان جا و اینجور چیزا بودم | ولی بعد اون فهمیدم داستان تو FPS نه به اندازه سبک ها و دیدهای دیگه اما واقعا مهمه و تحرکیِ واسه ادامه دادن بازی ...

دوست عزیز یه داستان هر چقدر هم که داغون باشه یه بهانه ی کوچیکی برای پیشبرد بازی تو بخش تک نفره است ! و گرنه به خاطرش امتیاز کم نمیشد , حتی با وجود مهم نبودنش توی یه FPS ! وگرنه بخش تک نفره و آنلاین با هم فرقی نداشت !
دوست عزیز اگه می خواید اینا رو برای PS3 تهیه کنید اینو بگم که K1 مربوط میشه به PS2 :d
نمیدونستم فکر میکردم برا ps3 باشه ممنون که روشنم کردید :d
من خودم به شخصه مهمترین بخش تو بازی برام داستان بازیه اگه گرافیک هم نداشته باشه برام مهم نیست ولی داستان بازی خیلی برام مهمه نمونش همین رزیدنت اویل های کلاسیک که رو psn هست رو رفتم خریدم تو تلویزیون 40" چیزی از گرافیک خوب برا بازی re2 مفهومی نداره ولی به خاطر داستان حاظر شدم بخرمشون
کلا داستان مهمه و کیلزون هم از این قاعده مستثنی نیستش پس نگید تو فلان ژانر داستان مهم نیست تو فلان ژانر مهمه کلا داستانه که تاکید بر خلاقیت بازی ساز و انتخاب بازیکن داره

نمیدونستم فکر میکردم برا ps3 باشه ممنون که روشنم کردید :d
من خودم به شخصه مهمترین بخش تو بازی برام داستان بازیه اگه گرافیک هم نداشته باشه برام مهم نیست ولی داستان بازی خیلی برام مهمه نمونش همین رزیدنت اویل های کلاسیک که رو psn هست رو رفتم خریدم تو تلویزیون 40" چیزی از گرافیک خوب برا بازی re2 مفهومی نداره ولی به خاطر داستان حاظر شدم بخرمشون
کلا داستان مهمه و کیلزون هم از این قاعده مستثنی نیستش پس نگید تو فلان ژانر داستان مهم نیست تو فلان ژانر مهمه کلا داستانه که تاکید بر خلاقیت بازی ساز و انتخاب بازیکن داره
خب اگه براتون داستان خیلی مهمه ممکنه از killzone زده بشید :d چون روایت داستان داخل بازی و شخصیت پردازی ضعیفه :d ولی اگه به صورت کلی براتون داستان مهمه killzone یکی از بهترین پیش زمینه های داستانی رو داره :d

تو پست بعد هم احتمالا سیر تا پیاز داستان بازی اسپویل می شه.
دوستان خواهشا اگه نسخه کپی رو خریدید یا دانلود کردید اینجا چیزی اسپویل نکنید چون خیلیها مثل خودم می خوان بعد اینکه بازی اومد اریجش رو بگیرن و اگه اینجا داستان اسپول شه هم ما دیگه نمی تونیم بیایم.بعلاوه با اینجور بحث ها نظم تاپیک هم به هم می ریزه و می شه تاپیک نحوه دانلود و اجرای kz3.

• Like
Reactions: гадюка
تو پست بعد هم احتمالا سیر تا پیاز داستان بازی اسپویل می شه.
دوستان خواهشا اگه نسخه کپی رو خریدید یا دانلود کردید اینجا چیزی اسپویل نکنید چون خیلیها مثل خودم می خوان بعد اینکه بازی اومد اریجش رو بگیرن و اگه اینجا داستان اسپول شه هم ما دیگه نمی تونیم بیایم.بعلاوه با اینجور بحث ها نظم تاپیک هم به هم می ریزه و می شه تاپیک نحوه دانلود و اجرای kz3.
به نظر من دوستانی که میخوان از نسخه کپی استفاده کنن اگه مایل باشن در مورد داستان و نحوه دانلود و نصب نسخه کپی نظر بدن میتونن 1 تاپیک جدا برای این نسخه ایجاد کنن تا حق کسانی که میخوان از نسخه اریجینال استفاده کنن و اکثرا به این تاپیک مراجعه میکنن ضایع نشه.البته اگه داستان رو اسپویل نکنن موردی نداره همینجا پست بدن:x

• Like
Reactions: Trico
به نظر من دوستانی که میخوان از نسخه کپی استفاده کنن اگه مایل باشن در مورد داستان و نحوه دانلود و نصب نسخه کپی نظر بدن میتونن 1 تاپیک جدا برای این نسخه ایجاد کنن تا حق کسانی که میخوان از نسخه اریجینال استفاده کنن و اکثرا به این تاپیک مراجعه میکنن ضایع نشه.البته اگه داستان رو اسپویل نکنن موردی نداره همینجا پست بدن:x
این مدل جدیده؟! پس اگه اینجوریه باری بازی های Xbox360 و بقیه کنسول ها و PC هم باید همینکار رو کرد.
این که بازی ارجینال دیر به دست شما میرسه مشکل خودتونه وگرنه فرهنگ کاربرای که نسخه کپی رو زودتر بازی میکنن بالاتر از این حرف هاست که بیان داستان رو اسپویل کنند.
نکته:
1- تگ اسپویلر برای اینه که داستان برای کسی اسپویل نشه.
2- ناظم برای اینه که جلوی تخلافاتی مثل اسپویل شدن رو بگیره.
3- اگر فکر میکنید هیچکدوم از موارد بالا براتون جواب نمیده خیلی راحت میتونید تا رسیدن بازی بدستتون به این تاپیک مراجعه نکنید.

• Like
Reactions: гадюка
کیلزون 3 تو دو تا حجم 22,34 GB و 41,4 GB هست
هر کس خواست من لینک تورنتش رو می دم،
که تا دو هفته مونده به ریلیزش دانلود و بازی کنه.

آخرین ویرایش:
این مدل جدیده؟! پس اگه اینجوریه باری بازی های Xbox360 و بقیه کنسول ها و PC هم باید همینکار رو کرد.
این که بازی ارجینال دیر به دست شما میرسه مشکل خودتونه وگرنه فرهنگ کاربرای که نسخه کپی رو زودتر بازی میکنن بالاتر از این حرف هاست که بیان داستان رو اسپویل کنند.
نکته:
1- تگ اسپویلر برای اینه که داستان برای کسی اسپویل نشه.
2- ناظم برای اینه که جلوی تخلافاتی مثل اسپویل شدن رو بگیره.
3- اگر فکر میکنید هیچکدوم از موارد بالا براتون جواب نمیده خیلی راحت میتونید تا رسیدن بازی بدستتون به این تاپیک مراجعه نکنید.
من همیشه بازیه ارجینال زودتر از بقیه به دستم میرسه یعنی واسه اکثر بازیهام اینجوری بوده پس شما خودتو ناراحت نکن چون من که نگفتم این چیزا تقصیر شماست.در ضمن من پیشنهاد دادم درصورتی که دوستان خواستن در مورد داستان بحث بکنن که فلان هستش و پایانش فلان جور تموم میشه و از این حرفها خواستن بزنن از یک تاپیک جدید استفاده کنن بهتره اگه توی پستم دقت کنید میبینید که نگفتم حتما باید اینکار رو انجام بدن.در ضمن من تا حالا داستان چند بازی که بازیشون نکرده بودم به راحتی توسط کاربران عزیز واسم اسپویل شده که نه ناظمین به اینکار رسیدگی کردن و نه کاربران عزیز میدونستن تگ اسپویل چیه.خدا کنه حداقل اینجا این اتفاق نیفته.در ضمن اومدن یا نیومدن من توی این تاپیک هم به خودم ربط داره پس شما راحت باش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: iMahmoud
دوستان در صفحات قبلی هم تذکر داده شد. لطف کنید در مورد بازی های کپی و نحوه اجرا و از این جور چیزها بحث نکنید. در مورد اینکه تاپیک جدا زده بشه اصلا به همچین کاری نیاز نیست و همون طور که دوستان اشاره کردند ناظم ها و مدیرها تو این تاپیک میاند و اگه چیزی باشه پاک می کنند. البته اگه خیلی براتون مهمه که چیزی لو نره سعی کنید کمتر تو تاپیک بیایید چون که مدیرها و ناظم ها ربات نیستند که 24 ساعته پای PCهاشون باشند تا یک وقت کسی چیزی رو لو نده. در هر صورت امکانش هست که چیزی لو بره براتون اما تصمیم با خودتون هست.
موفق باشید

خب اگه براتون داستان خیلی مهمه ممکنه از killzone زده بشید :d چون روایت داستان داخل بازی و شخصیت پردازی ضعیفه :d ولی اگه به صورت کلی براتون داستان مهمه killzone یکی از بهترین پیش زمینه های داستانی رو داره :d
همون به صورت کلی تو این بازی منظورم بود خودم تا الان متوجه شدم داستان بازی خیلی خیلی قوی نیست و همون حرف خودتون به صورت کلی مهمه
راستی KZ2 رو به لطف یکی از دوستان تهیه کردم تا موقعی که KZ3 بیاد انشالله تمومش میکنم و منتظر میمونم برا نسخه 3
منم موافقم که اسپویل نشه داستان و منظور دوستان از اینکه میگن اسپویل نکنید برای اون دسته از آقایون هست که برا خودشیرینی میان همچین کاری میکنن وگرنه فرهنگ خیلی از دوستان بالاتر از این حرفاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or