Ezio da Firenze
کاربر سایت
همون روزه ریلیز KZ3 ....راستی کسی نمیدونه این کی میاد ؟!
![]()
همون روزه ریلیز KZ3 ....راستی کسی نمیدونه این کی میاد ؟!
![]()
همون روزه ریلیز KZ3 ....
خودم تو کفم می گم چطور ممکنه بابا شاید سر کارم میزارهسلامسلام به دوستان
من تازه میخوام وارد دنیای killzone بشم هنوزم نه نسخه 1 رو بازی کردم نه نسخه 2 رو به نظرتون الان بیام سراغ نسخه 3 چیزی از داستان میفهمم؟ یا داستاناش جدا از همه؟
کلا به نظرتون برم نسخه های 1و2 رو تهیه کنم بعد 3 رو بخرم بهتره یا بزارم 3 رو فقط بگیرم؟
خب داستان تو اولویته برا من ولی FPS تقریبا تو رده های آخر جا داره تو بازی های مورد علاقم به خاطر همین تو 2 راهی گیر کردم که نسخه های قدیمی رو بگیرم یا نه بحثش پولی نیست که میخوام پاشون بدم فقط میخوام بدونم داستان خیلی تفاوت داره؟ اگه ممکنه لینک مقاله آقا کیوان رو بده بخونم ببینم چجوریاس شاید خدا رو چه دیدی رفتم اون 2 تا رو خریدم:dسلام
اگه خیلی به داستان علاقه داری و مثل یک سری این بخش تو بازی های FPS در رده آخر برات قرار نداره می تونی مقاله ای که کیوان در مورد داستان سری KZ نوشته مراجعه کنی و بخونی. البته مقاله اگه اشتباه نکنم تا زمان شروع KZ2 هست.
درود
خب منم بالاخره دمو رو بازی کردم . به نظرم فوق العاده بود . گرافیک فوق العاده زیبا . نور پردازیه خیره کننده . جزئیات محیط چشم نوازه . گیم پلی بازی روون-تر شده . خیلی راحت شده ولی من گیم پلی نسخه-ی دوم رو ترجیح میدم !
تنها مشکلی که من تو بخش تکنفره دیدم کیفیت بعضی سنگرها بود . که یکم پایین-تر از بقیه-ی آبجکتها بود . و اینکه بعضی وقتی اصلحه و دست سِو تو سنگر رو میرفت .
قسمت co-op رو هم بازی کردم . واقعا لذتبخش بود . فقط یکم بیش از حد صفحه کوچیک میشه .
بزگترین مشکلی که من تو این دمو دیدم تو همین بخش دو نفره بود . نفر دومی که باهاتون بازی میکنه درواقع هیچ نقشی تو داستان نداره ! نفر دوم در نقش ریکو بازی نیمکنه !!! تو قسمت دو نفره یکهو یک شخصیت از آسمون کنارتون ظاهر میشه ( اسم شخصیت درست یادم نیست اما تو KZ2 همون کسی بود که دستمال سر بسته بود ) مثلا دو دمویی که پخش میشه سو و ریکو از گروه جدا افتادن ولی تا کنترل بازی رو دردست میگیرید شخص سومی هم تو بازی هست که هم بازیتون کنترلش رو در دست میگیره . بنظرم این مورد هم تو کم شدن نمرات بازی بی تاثیر نبوده
kz2 به نظر من خیلی توی هوش مصنوعی جلو بود ولی ګیم پلی زیاد خوبی نداشت!!یعنی زیاد خوشم نیومد.یه جوری بود.به نظرم روح نداشت.آدم زیاد جذبش نمی شد.ګرافیکشم چون توی محیط های بسته بود بعضی جاها به چشم نمی یومد.ولی از kz 3 خیلی داره خوشم میاد.واقعا به نظرم خیلی عالیه.دمو واقعآ جالب بود !
گرافیک که حرف نداشت ! چیزی کمتر از فوق العاده نمیشه در موردش گفت ! فوق العاده زیبا و سینمایی با نورپردازی محشر ! تنها مشکلی که بخش گرافیکی بازی داشت آبش بودکیفیت آب منظورم نیست , بلکه تآثیر نگرفتن آب از تیرها ! من روی این جور موارد یه کم حساس هستم و توی این دمو هم آب اصلآ نسبت به تیراندازی تآثیر نمیگرفت ! ولی به جز اون توی همه موارد از AA و Frame Rate تا نورپردازی و افکتهای خون و انفجار و ... معرکه بود.
گیم پلی هم زمین تا آسمون با چیزی که از KZ شنیده بودم فرق داشتمیدونم که نسبت به 2 تفاوتهایی کرده ولی دوستان چنان در موردش اغراق میکردن که فکر کردم همین گیم پلی بهبود یافته هم خیلی باید داغون باشه
یه گیم پلی عالی رو توی این دمو دیدم که مهم ترین چیزش یه حالت خاصی بود که توی کمتر بازی ای دیدم. یه حس خاص و متفاوتی داشت و شُل و ول نبود
اولش یه کم با گیم پلی مشکل داشتم ولی بعد که عادت کردم عاشقش شدم !
هوش مصنوعی دشمنها هم خیلی خیلی عالی بود ! نمیدونم توی KZ2 چطوری بوده ولی اینجا واقعآ بی نقص بود و حتی دشمنهایی که خیلی دور بودن هم نقش دکور رو بازی نمیکردن و آدم رو اذیت میکردن !
البته همه اینا رو با توجه به نقد سایتها حدس میزدم. از IGN تا GameSpy از گیم پلی و گرافیک تعریف کردن و به خاطر داستان و شخصیت پردازی امتیاز کم کردن. برای یکی مثل من هم توی سبک FPS داستان خیلی کم اهمیت تر از گیم پلی هست. کلآ به طرز فجیعی برای بازی کردن KZ2 (نه 3 !) هایپ شدم و باید زودتر تهیه ـش کنم تا بعد برم سراغ 3 !
راستی این یارو که همراهمون بود هم جزو معدود مشکلات دمو بود ! یه جوری اعصاب خورد کن بود راه رفتن و حرکاتش![]()
برخلاف شما بنظر من KZ2 تنها FPS این نسل بود که تونست باهام به دشت ارتباط برقرار کنه (KZ3 که فقط بتاش رو بازی کردم) اون لگ چند میلی ثانیه ای توی تکون دادن اسلحه و دوربین و اون لگد هایی که میزد اسلحه و مثلا سنگر گیری و اتمسفر بازی و همه چیزش باعث میشد من توی KZ2 کلا غرق بشم !kz2 به نظر من خیلی توی هوش مصنوعی جلو بود ولی ګیم پلی زیاد خوبی نداشت!!یعنی زیاد خوشم نیومد.یه جوری بود.به نظرم روح نداشت.آدم زیاد جذبش نمی شد.ګرافیکشم چون توی محیط های بسته بود بعضی جاها به چشم نمی یومد.ولی از kz 3 خیلی داره خوشم میاد.واقعا به نظرم خیلی عالیه.
دمو واقعآ جالب بود !
گرافیک که حرف نداشت ! چیزی کمتر از فوق العاده نمیشه در موردش گفت ! فوق العاده زیبا و سینمایی با نورپردازی محشر ! تنها مشکلی که بخش گرافیکی بازی داشت آبش بودکیفیت آب منظورم نیست , بلکه تآثیر نگرفتن آب از تیرها ! من روی این جور موارد یه کم حساس هستم و توی این دمو هم آب اصلآ نسبت به تیراندازی تآثیر نمیگرفت ! ولی به جز اون توی همه موارد از AA و Frame Rate تا نورپردازی و افکتهای خون و انفجار و ... معرکه بود.
گیم پلی هم زمین تا آسمون با چیزی که از KZ شنیده بودم فرق داشتمیدونم که نسبت به 2 تفاوتهایی کرده ولی دوستان چنان در موردش اغراق میکردن که فکر کردم همین گیم پلی بهبود یافته هم خیلی باید داغون باشه
یه گیم پلی عالی رو توی این دمو دیدم که مهم ترین چیزش یه حالت خاصی بود که توی کمتر بازی ای دیدم. یه حس خاص و متفاوتی داشت و شُل و ول نبود
هوش مصنوعی دشمنها هم خیلی خیلی عالی بود ! نمیدونم توی KZ2 چطوری بوده ولی اینجا واقعآ بی نقص بود و حتی دشمنهایی که خیلی دور بودن هم نقش دکور رو بازی نمیکردن و آدم رو اذیت میکردن !
البته همه اینا رو با توجه به نقد سایتها حدس میزدم. از IGN تا GameSpy از گیم پلی و گرافیک تعریف کردن و به خاطر داستان و شخصیت پردازی امتیاز کم کردن. برای یکی مثل من هم توی سبک FPS داستان خیلی کم اهمیت تر از گیم پلی هست. کلآ به طرز فجیعی برای بازی کردن KZ2 (نه 3 !) هایپ شدم و باید زودتر تهیه ـش کنم تا بعد برم سراغ 3 !
راستی این یارو که همراهمون بود هم جزو معدود مشکلات دمو بود ! یه جوری اعصاب خورد کن بود راه رفتن و حرکاتش![]()

دمو واقعآ جالب بود !