KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
این دموش تاریخ انقضا داره ؟! :biggrin1:
فکر کنم تا 15 فبریه بشه بازی کرد . من که تازه امشب گذاشتم دانلود شه !
چند صفحه قبل رو بخونی فکر کنم آرش یا برهان نوشته بودن تا کی میشه از بِتا استفاده کرد

آخرین ویرایش:
اونایی که پلاس نیستند، از سرورهای هنگ کنگ میشه همین الان ورژن انگلیسی دموی کمپین رو به صورت رایگان دانلود کرد.(کافیه یه اکانت با ادرسی از هنگ کنگ بسازید) هفته ی بعد هم برای بقیه ی جاها رایگان میشه.

• Like
Reactions: FrankinG
من دمو رو بازی کردم
فقط گرافیکی که من دیدم 100% با u3 رقابت میکنه . فوق العادس دو برابر نسخه بتا
همه چی عالی من که کفم راسما برید :d
یه چیز دیگه دمو co.op هم داره .

آخرین ویرایش:
سونی متوجه شد و دموی از روی سرور هنگ کنگ هم برداشته شد. باید تا هفته ی بعد صبر کنید. توی این مدت که اول روی سرور ژاپن و بعد روی سرور هنگ کنگ رایگان بود، خیلی ها دانلود کردن البته.

منم دموی Single رو بازی کردم ، کنترل بازی که توی KZ2 بنظر من خیلی مشکل داشت الان میشه گفت کاملا بی نقصه ... کاور گیری و سر خوردن و از روی کاور پریدن و ... همگی خیلی به بهبود Gameplay و جذابتر شدنش کمک کردن .
گرافیک هم که فقط میشه گفت فوق العاده ست ، حرفی توش نیست .
کرکترها همچنان مسخره و احمقانه هستند !
اتمسفر و هیجان بازی هم توی این دمو خیلی خوب بود ....

واقعا به قول خارجی فکم افتاد و مغرم منفجر شد ... هیچ نقصی تو بازی نیست ... هیچ نقصی به جز داستان و دقیقا همون شخصیت های Silly که واقعا مهم نیست. در درجه اول کنترل بازی بازیکن رو جذب می کنه، به حرات میتونم بگم زیبا ترین و جذاب ترین گیم پلی که تا حالا روی کنسول تجربه کردم برای یه عنوان اول شخص همین ِ ، در نگاه بعدی هم گرافیک بازی که اصلا باورکردنی نبود. واقعا باور کردنی نبود. تکسچر های به شدت با کیفیت، نورپردازی که نظیرش رو تو هیچ بازی ندیدم و افکت برف که خیلی زیبا بود. اتفاقا یکی از دوستانم که شدیدا هم PC Gamer و Crysis باز ِ پیشم نشسته بود و زبونش بند اومده بود و هیچی نمی گفت ...

در کل بعد از دمو مولتیپلیر که کاملا رضایت بخش بود، این دمو به شدت امیدوار کننده بود و واقعا GG نشون داد یکی از نابغه ترین استدیوهای دنیا در زمینه تکنیکی ِ .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or