KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
فوق العاده بود!!!راستش با اون تعریفایی که ازش شد انتظار داشتم خیلی بدتر باشه ولی واقعا خدا بود!خیلی تو سایتا در موردش کم لطفی کردن...واقعا بی نظیر بود!

آخرین ویرایش:
خب باید بازی کامل رو بازی کنیم ، درسته اگه کل بازی بخواد همین روندی که توی دمو دیدیم رو داشته باشه واقعا زیر 9 حقش نیست ، ولی باید کل رو ببینیم ، شاید این دمو اوج بازی باشه ...

منم سریع جنبدم و دمو رو از استور هنگ کنگ دانلود کرد، تنها چیزی که میشه گفت واژه "باور نکردنی هست". پیشنهاد میکنم حتماً دانلود کنید.

سونی هم قربونش برم استاد ضد حال زدن ـه :| البته اگه میدونستم رو سرور ژاپن هم هست دانلود میکردم چون اکانت آماده داشتم ولی حیف ...

anyway ...

نورپردازی که نظیرش رو تو هیچ بازی ندیدم

دقیقا آرش ! تو یک شات از بازی نورپردازی منفجر کننده بود ، دیگه تو بازی و Real Time تاثیرش روی بازیباز و اجسام بماند !!

پ.ن:یکی به من Playble Demo KZ3 برسونه :(:d

کسی این بتا مولتیش رو با Move بازی کرده ؟! من بازی کردم یه ذره تنظیماتش رو باید درست کرد تا بشه بازی کرد ولی هنوز به طور حرفه ای نتونستم ازش استفاده کنم سخته ولی اگه بشه حال میده !مخصوصا موقعی که اون Sony Gunـش بیاد !

یه چیز دیگه که تو دمو نظر منو جلب کرد این بود که یه کم بیش از حد مودب نبودند؟اصلا حرفای اون جوری نزدن توش!(نسبت به اون ریتینگ سنی :d)

یه چیز دیگه که تو دمو نظر منو جلب کرد این بود که یه کم بیش از حد مودب نبودند؟اصلا حرفای اون جوری نزدن توش!(نسبت به اون ریتینگ سنی :d)
دقیقاً, فکر کنم یکی از ایردات وارده بر بازی هم همین باشه که نوع گفتار شخصیت ها اون حس قرار گیری توی میدان نبرد رو به آدم القا نمیکنه :d

کلا مُد شده تو بعضی بازیهای متحول صفت هی به هم Sh*t و F**k بفرستن
Bad Language هم داره البته ولی نه به اون شدت!

دقیقاً, فکر کنم یکی از ایردات وارده بر بازی هم همین باشه که نوع گفتار شخصیت ها اون حس قرار گیری توی میدان نبرد رو به آدم القا نمیکنه :d

نمیدونم!شاید دمو رو این جوری کردن شاید بازی اصلی اینجوری نباشه ولی بدون فحش حال نمیده:d

منم یکمی با MOVE بازی کردم واقعا روانی شدم :D خیلی حساس بود , 2 درجه میچرخوندی 100 درجه میرفت هوا :D
کلا دمو واقعا عالی بود از همه لحاظ پیشرفت داشت لگش هم کم شده بود فقط سرور هاش یکمی بی کیفیت هستن , این منوش هم یکمی ضایع هستش بنظرم منوی اصلی KZ2 بهتر بود . امیدوارم بازی اصلی هم همینجوری عالی باشه واقعا از این بتا لذت بردم ارزش 800 مگ که هیچی 8 گیگ هم داشت :D در مورد کنترل هم بنظرم کنترل KZ2 با گیمر بیشتر ارتباط برقرار میکرد مثلا اون لگ چند میلی ثانیه ای و لگد هایی که تفنگ میزد جزو نکاتی بودن که باعث شد KZ2 توی FPS های این نسل بیشتر مورد توجه من قرار بگیره گرچه من با کنترل KZ3 هم مشکلی ندارم و البته همین برطرف شدن لگ و لگد هم به دقت کمک کرده .

آخرین ویرایش:
راستی کسی نمیدونه این کی میاد ؟!
Sony_Sharp_Shooter_size_9.jpg

خشونت بازی چطوریه؟!
هنوز اون خون خوش رنگ و عطر و طعم تو بازی هست؟!
آره طرز تیر زدن و خون ریختنش همونه ! :دی حتی صدای بیسیمش هم همونه عوض نشده !!!

خشونت بازی چطوریه؟!
هنوز اون خون خوش رنگ و عطر و طعم تو بازی هست؟!
خشونتش در حد امضای شما هست:dکلا از هر طرفی حمله بشه یه نوعی افکت به نمایش در میاد البته در بخش campagin شلیک به پا و غیره یه نوعی واکنش جالب داره.

خشونتش در حد امضای شما هست:dکلا از هر طرفی حمله بشه یه نوعی افکت به نمایش در میاد البته در بخش campagin شلیک به پا و غیره یه نوعی واکنش جالب داره.
خوبه!!
مثل نسخه اول لباسشون پاره و بدن سوراخ میشه؟!:دی
======
کلاس های مولتی پلیر که تغییر نکردن؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or