KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
داستان حول و حوش نجات از هلگان و بازگشتشون هست.و تدارک حمله عظیم و برق آسای هلگاستها و انتخاب همون جانشین ویساری.ظاهرا کاراکترهای ISA همه کشته میشند و در قسمت بعدی شاهد حضور کاراکترهای جدیدی خواهیم بود.

اتفاقا خیلی باحال تموم شد تورج:biggrin1: بنده خدا داشت کلی حرف میزد یکهو rico قاطی کرد زد پدر صاحب بچه رو درآورد:biggrin1:
تو هم همش به من گیر بده :d ...
کجا باحال بود ... عباس آقا میوه فروش رو که نگرفته بودن :-s... نا سلامتی فلانی بود اسمش رو یادم رفت !!! :d
کلی میشد تخلیه اطلاعاتی کننش و ... یهو مردک با تفنگ زد ... من قشنگ شوکه شدم پای بازی !!! حد اقل با مشتی چیزی میزدی که درد بکشه نه اینکه خلاصش کنه ... آخه دستور کتک زدن هم ندارن !!!

آقا تئوری ها چیه می دین؟ :دی Killzone رو با فیلم هندی اشتباه گرفتید!
ISA و Sev کلاً به شدت از Helghast ها متنفر هستند و الان هم تو وضعیت خیلی بدی هستند تو اون سیاره. درسته از دید بازیکن ها Helghast ها بی گناهن ولی به چشم ISA اینطور نیست.
پس الکی انتظار متحد شدن Sev با اونا رو نداشته باشید! :دی
نه داداش داستان پیچیده تر از این حرفاست

آقا تئوری ها چیه می دین؟ :دی Killzone رو با فیلم هندی اشتباه گرفتید!
ISA و Sev کلاً به شدت از Helghast ها متنفر هستند و الان هم تو وضعیت خیلی بدی هستند تو اون سیاره. درسته از دید بازیکن ها Helghast ها بی گناهن ولی به چشم ISA اینطور نیست.
پس الکی انتظار متحد شدن Sev با اونا رو نداشته باشید! :دی
اگه منظورت با شخصه من هست که من اصلا نمیگم با هلگاست ها متحد میشند:دی من فقط میگم ممکنه sev و یکسری از هلگاست ها که با نفوذ در بینشون باهاشون آشنا شده خواها برقراری دوباره صلح در سیاره باشند. وگرنه اون که مسلم هست که ISA با اینا مشکل داره وگرنه دیوانه نبودن که به سیاره اینا حمله کنند:دی

تو هم همش به من گیر بده :d ...
کجا باحال بود ... عباس آقا میوه فروش رو که نگرفته بودن :-s... نا سلامتی فلانی بود اسمش رو یادم رفت !!! :d
کلی میشد تخلیه اطلاعاتی کننش و ... یهو مردک با تفنگ زد ... من قشنگ شوکه شدم پای بازی !!! حد اقل با مشتی چیزی میزدی که درد بکشه نه اینکه خلاصش کنه ... آخه دستور کتک زدن هم ندارن !!!
من که گیر ندادم ناناز:دی
اتفاقا خیلی باحال بود و یکهو به آدم شک وارد میشد:دی کلا این rico دل پری داشتش. اسم اون بابا هم اگه درست تایپ کنم visari بود.

• Like
Reactions: Daedalus
اگه منظورت با شخصه من هست که من اصلا نمیگم با هلگاست ها متحد میشند:دی من فقط میگم ممکنه sev و یکسری از هلگاست ها که با نفوذ در بینشون باهاشون آشنا شده خواها برقراری دوباره صلح در سیاره باشند. وگرنه اون که مسلم هست که ISA با اینا مشکل داره وگرنه دیوانه نبودن که به سیاره اینا حمله کنند:دی

نه بابا، با تو چیکار دارم :دی البته من کلاً بعید میدونم با این خشمی که از Helghast ها داره خصوصاً سر مرگ رفیقش و این وضعیتی که الان دارن به هیچ کدومشون رحم کنه!

اگه منظورت با شخصه من هست که من اصلا نمیگم با هلگاست ها متحد میشند:biggrin1: من فقط میگم ممکنه sev و یکسری از هلگاست ها که با نفوذ در بینشون باهاشون آشنا شده خواها برقراری دوباره صلح در سیاره باشند. وگرنه اون که مسلم هست که ISA با اینا مشکل داره وگرنه دیوانه نبودن که به سیاره اینا حمله کنند:biggrin1:
من با توام:|:d ... شمایی که میای میگی صلح و اتحاد و اینا (:d) ، دِ چرا فیلم هندیش میکنی آقا ؟ :d چرا مردم رو گمراه میکنی بشر ؟ :d حالا جدا از شوخی من کلا سنخیتی با صلح نمیبینم ، ولی بنا هم نیست سِو پشت ماشین گان فرت و فرت هلگاست بکشه ... چرا ؟ چون بر اثاث چیزایی که بهش گفتن و "دیدهاش" هلگاست ها = هدف !! من بشخصه میگم سِو تو این نسخه فقط یکطرف به قضیه نگاه نمیکنه ! و از اون حالت تک بعدی درمیاد !

مثل اینِ که من با بردارم میرم جنگ بر فرض مثال اون بهم میگه دشمن رو به رو تهدیدِ برای تو ... بردار من کشته میشه و من کینه اون جنگ رو به دل میگیرم . تو همین منوال متوجه میشم دشمن فقط واسه دفاع از جونش جنگیده و این برادرم بوده که میخواسته نابودشون کنه به فلان دلیل که به نفع خودش بوده ... بنظرتون من چیکار میکنم ؟ دقیقا مهم این تصمیم گیری بعد فهمیدن حقیقتِ چون تا قبلش مبنای جنگ من با دید یک طرفه ای بوده که برادرم بهم داده ولی الان میدونم حقیقت چیه ! این که من از روی احساسم تصمیم بگیرم یا وظیفه دیگه با منه ولی مهم اینه که کدوم طرف نتیجه درست رو به من میده .

اولین کاری که تو بازی باید انجام بدی بری یه گوشه وایسی یه M82 دستت تیر بزنی و خشاب عوض کنی هی شاد و شنگول شی:d از بس طراحی این اسلحه فوق العاده ست.:x

دوستان این آخرین شماره ی بازیه؟
خودم فکر می کنم حالا حالاها باید هلگاست کشت:d

دوستان این آخرین شماره ی بازیه؟

بطور معمول بازیسازان گیم های شماره دار رو در قسمت سوم تموم میکنند و بطوری رایج هست که Trilogy باشه . ولی مورد استاندارد کامل نیست و این مورد دست سازندگان هست که ادامه بدن یا نه ;)

بطور معمول بازیسازان گیم های شماره دار رو در قسمت سوم تموم میکنند و بطوری رایج هست که Trilogy باشه . ولی مورد استاندارد کامل نیست و این مورد دست سازندگان هست که ادامه بدن یا نه ;)
به نظر من تا وقتی که سود داشته باشه میسازن.

بلی من چند دست بازی کردم :d

مرد حسابی منظور از سوال اینه که کسی اگه تجربه کرده بگه چطوره:d
می خواستم بگم چند صفحه ی آخر رو چک کنه میبینه توضیح دادم دیدم اهم اهم :d حدود 20 صفحه رفته جلو از اون پستم :d :d :d (کی انقدر پست دادیم تو اینجا ؟ :d )
اینم توضیحاتی که من دادم :d
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=30330&page=33

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or