DOKTOR_PS3
کاربر سایت
داستان حول و حوش نجات از هلگان و بازگشتشون هست.و تدارک حمله عظیم و برق آسای هلگاستها و انتخاب همون جانشین ویساری.ظاهرا کاراکترهای ISA همه کشته میشند و در قسمت بعدی شاهد حضور کاراکترهای جدیدی خواهیم بود.
تو هم همش به من گیر بده :d ...اتفاقا خیلی باحال تموم شد تورج:biggrin1: بنده خدا داشت کلی حرف میزد یکهو rico قاطی کرد زد پدر صاحب بچه رو درآورد:biggrin1:
... نا سلامتی فلانی بود اسمش رو یادم رفت !!! :d نه داداش داستان پیچیده تر از این حرفاستآقا تئوری ها چیه می دین؟Killzone رو با فیلم هندی اشتباه گرفتید!
ISA و Sev کلاً به شدت از Helghast ها متنفر هستند و الان هم تو وضعیت خیلی بدی هستند تو اون سیاره. درسته از دید بازیکن ها Helghast ها بی گناهن ولی به چشم ISA اینطور نیست.
پس الکی انتظار متحد شدن Sev با اونا رو نداشته باشید!![]()
اگه منظورت با شخصه من هست که من اصلا نمیگم با هلگاست ها متحد میشندآقا تئوری ها چیه می دین؟Killzone رو با فیلم هندی اشتباه گرفتید!
ISA و Sev کلاً به شدت از Helghast ها متنفر هستند و الان هم تو وضعیت خیلی بدی هستند تو اون سیاره. درسته از دید بازیکن ها Helghast ها بی گناهن ولی به چشم ISA اینطور نیست.
پس الکی انتظار متحد شدن Sev با اونا رو نداشته باشید!![]()
من که گیر ندادم نانازتو هم همش به من گیر بده :d ...
کجا باحال بود ... عباس آقا میوه فروش رو که نگرفته بودن... نا سلامتی فلانی بود اسمش رو یادم رفت !!! :d
کلی میشد تخلیه اطلاعاتی کننش و ... یهو مردک با تفنگ زد ... من قشنگ شوکه شدم پای بازی !!! حد اقل با مشتی چیزی میزدی که درد بکشه نه اینکه خلاصش کنه ... آخه دستور کتک زدن هم ندارن !!!
اگه منظورت با شخصه من هست که من اصلا نمیگم با هلگاست ها متحد میشندمن فقط میگم ممکنه sev و یکسری از هلگاست ها که با نفوذ در بینشون باهاشون آشنا شده خواها برقراری دوباره صلح در سیاره باشند. وگرنه اون که مسلم هست که ISA با اینا مشکل داره وگرنه دیوانه نبودن که به سیاره اینا حمله کنند
![]()
من با تواماگه منظورت با شخصه من هست که من اصلا نمیگم با هلگاست ها متحد میشند:biggrin1: من فقط میگم ممکنه sev و یکسری از هلگاست ها که با نفوذ در بینشون باهاشون آشنا شده خواها برقراری دوباره صلح در سیاره باشند. وگرنه اون که مسلم هست که ISA با اینا مشکل داره وگرنه دیوانه نبودن که به سیاره اینا حمله کنند:biggrin1:
:d ... شمایی که میای میگی صلح و اتحاد و اینا (:d) ، دِ چرا فیلم هندیش میکنی آقا ؟ :d چرا مردم رو گمراه میکنی بشر ؟ :d حالا جدا از شوخی من کلا سنخیتی با صلح نمیبینم ، ولی بنا هم نیست سِو پشت ماشین گان فرت و فرت هلگاست بکشه ... چرا ؟ چون بر اثاث چیزایی که بهش گفتن و "دیدهاش" هلگاست ها = هدف !! من بشخصه میگم سِو تو این نسخه فقط یکطرف به قضیه نگاه نمیکنه ! و از اون حالت تک بعدی درمیاد !به نظر من تا وقتی که سود داشته باشه میسازن.بطور معمول بازیسازان گیم های شماره دار رو در قسمت سوم تموم میکنند و بطوری رایج هست که Trilogy باشه . ولی مورد استاندارد کامل نیست و این مورد دست سازندگان هست که ادامه بدن یا نه![]()
???????????????????????????????????????????????????????????????????????يه نشونه غير از اينها هست اونم اينه كه لوكو بازي از قرمز به زرد تغير كرده . اينم خودش خيلي معني داره ها.:d
منم باهات موافقمبه نظرم اگه با هلگاستا همکاری کنن لوس میشه! بعیده به نظرم.
می خواستم بگم چند صفحه ی آخر رو چک کنه میبینه توضیح دادم دیدم اهم اهم :d حدود 20 صفحه رفته جلو از اون پستم :d :d :d (کی انقدر پست دادیم تو اینجا ؟ :d )مرد حسابی منظور از سوال اینه که کسی اگه تجربه کرده بگه چطوره:d