. DOUBLE XP توی 24 ساعت اول.2 تا از بهترین مپهای kz2 رو هم گذاشتن توی اونا (من که میگم RADEC ACADEMYوTHARSIS DEPOT رو اماده کردن).
اتفاقا این تعویض کنترل سنتگین بازی نسبت به KZ2 باعث میشه افراد بیشتری بتونن باهاش کنار بیان و در نتیجه به سود بیشتر و عامه پسند تر بودن KZ3 خیلی کمک میکنه.!
پس ديگه ارزش خريدن هم ندارهخب منم دیشب به لطف یکی از دوستان چند دست بازی کردم![]()
چندتا نکته میخوام بگم، اول اینکه سرعت حرکت کاراکتر بیشتر شده و اون وزن Killzone 2 رو تقریباً دیگه نداره. اسلحه ها هم لگدشون خیلی کم شده. کلاً بازی به fps های Run & Gun خیلی نزدیک شده مثل CoD.
الان من نمیتونم تصمیم بگیرم این تغییر خوبه یا بد. چیزی که مشخصه گیم پلی در مقایسه با Killzone 2 تغییر زیادی داشته. ضمناً لگ هم نداره.
گرافیک هم این چیزی که من دیدم پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته و چشم نوازتر شده مخصوصاً ترکیب رنگ ها، باید خودتون تجربه کنید تا بتونید مقایسه کنید.

چي داري ميگي قشنگ بودن كيلزون به همون كنترل خاصشهدرسته و در نتیجه اون کسانی که میگفتن بازی KZ2 مزخرفه دیگه از این جور چیزا نسبت نمیدن به بازی!
ارزش یه بازی به خیلی چیزای دیگه ای به جز روون شدن بستگی داره ! killzone خیلی ویژگی های مثبت دیگه داره که خیلی از بازیای دیگه ندارن !پس ديگه ارزش خريدن هم نداره
يعني گيم پليش مثل cod شده![]()
نه دیگه مهلتش تموم شده . فقط یکبار دادند به 10000 نفر و تموم شد .حالا شاید بعدا کلا واسه پلاس بزارند مجانی .سلام دوستان میخواستم ببینم اگر من هم اکانت پلازم رو فعال کنم و تم KILLZONE 3 رو دانلود کنم احتمال داره کد رو بهم بدنیعنی اینکه از تاریخش نگذشته
فروش بالای 20 میلیونی mw2 حرف شما رو کاملا تائید میکنه.چي داري ميگي قشنگ بودن كيلزون به همون كنترل خاصشه
نه اينكه مثل cod مزخرف بشه

بسیار بسیار خبر خوب و مسرت بخشی بود کیوان جان.ممنونم ازتون.نوشته شده توسط Kenji![]()
خب منم دیشب به لطف یکی از دوستان چند دست بازی کردم :biggrin1:
چندتا نکته میخوام بگم، اول اینکه سرعت حرکت کاراکتر بیشتر شده و اون وزن Killzone 2 رو تقریباً دیگه نداره. اسلحه ها هم لگدشون خیلی کم شده. کلاً بازی به fps های Run & Gun خیلی نزدیک شده مثل CoD.
الان من نمیتونم تصمیم بگیرم این تغییر خوبه یا بد. چیزی که مشخصه گیم پلی در مقایسه با Killzone 2 تغییر زیادی داشته. ضمناً لگ هم نداره.
گرافیک هم این چیزی که من دیدم پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته و چشم نوازتر شده مخصوصاً ترکیب رنگ ها، باید خودتون تجربه کنید تا بتونید مقایسه کنید.

نه دیگه مهلتش تموم شده . فقط یکبار دادند به 10000 نفر و تموم شد .حالا شاید بعدا کلا واسه پلاس بزارند مجانی .
احتمالش خیلی دور از ذهن نمیتونه باشه چون وقتی که داشتم بتا رو بازی میکردم توی background یکی از مپها یه روبات عنکبوت مانند بزرگ رو دیدم که داره میجنگه:-o.کاشکی توی single player ازش به عنوان boss استفاده بشهدوستان در نسخه ی قبل هم رادک و هم ویزاری رو کشتیم پس با این حساب رهبری هلگاست ها به عهده چه کسانی هست؟؟ در ضمن احتمال داره در این نسخه مبارزاتی در سطحی وسیع و با دشمنانی عظیم الجثه (مثلا ربات هایی بزرگ که هدایت اونها به عهده ی هلگاست ها است ) داشته باشیم؟؟ چیزی شبیه RESISTANCE 2