KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دقت کن گفتم اتمسفر سنگین ! اون سنگینی که کنترل کیلزون 2 داشت ، اون وزنی که کاراکتر داشت و به ما منتقل میشد خیلی رو جو بازی تاثیر گذار بود .
حالا دیگه شما متوجه نشدی مشکل من نیست که برات توجیه کنم !
اتمسفر یا همون جو و فضای بازی با گیم پلی دو مقوله کاملاً جدا هستند.

اتفاقا این تعویض کنترل سنتگین بازی نسبت به KZ2 باعث میشه افراد بیشتری بتونن باهاش کنار بیان و در نتیجه به سود بیشتر و عامه پسند تر بودن KZ3 خیلی کمک میکنه.!

این GURRILLA هم میدونه فنهای کیلزون عشق XP هستن اومده چه چیزایی رو اماده کرده توی پکهاش گذاشته واسه کسانی که میخوان بازی رو پیش خرید بکنن:)). DOUBLE XP توی 24 ساعت اول.2 تا از بهترین مپهای kz2 رو هم گذاشتن توی اونا (من که میگم RADEC ACADEMYوTHARSIS DEPOT رو اماده کردن).:x

آخرین ویرایش:
اتفاقا این تعویض کنترل سنتگین بازی نسبت به KZ2 باعث میشه افراد بیشتری بتونن باهاش کنار بیان و در نتیجه به سود بیشتر و عامه پسند تر بودن KZ3 خیلی کمک میکنه.!

درسته و در نتیجه اون کسانی که میگفتن بازی KZ2 مزخرفه دیگه از این جور چیزا نسبت نمیدن به بازی!

من که توی شماره قبلی هم از جو سنگین بازی و هم از گیم پلی سنگین و در عین حال جذاب بازی خوشم اومد
روی درجه سختی بالا هم بازی میکردم صدا رو هم زیاد میکردم واقعا هیجان داشت

خب منم دیشب به لطف یکی از دوستان چند دست بازی کردم :دی
چندتا نکته میخوام بگم، اول اینکه سرعت حرکت کاراکتر بیشتر شده و اون وزن Killzone 2 رو تقریباً دیگه نداره. اسلحه ها هم لگدشون خیلی کم شده. کلاً بازی به fps های Run & Gun خیلی نزدیک شده مثل CoD.
الان من نمیتونم تصمیم بگیرم این تغییر خوبه یا بد. چیزی که مشخصه گیم پلی در مقایسه با Killzone 2 تغییر زیادی داشته. ضمناً لگ هم نداره.

گرافیک هم این چیزی که من دیدم پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته و چشم نوازتر شده مخصوصاً ترکیب رنگ ها، باید خودتون تجربه کنید تا بتونید مقایسه کنید.
پس ديگه ارزش خريدن هم نداره
يعني گيم پليش مثل cod شده:-&

درسته و در نتیجه اون کسانی که میگفتن بازی KZ2 مزخرفه دیگه از این جور چیزا نسبت نمیدن به بازی!
چي داري ميگي قشنگ بودن كيلزون به همون كنترل خاصشه
نه اينكه مثل cod مزخرف بشه

Last edited by a moderator:
سلام دوستان میخواستم ببینم اگر من هم اکانت پلازم رو فعال کنم و تم KILLZONE 3 رو دانلود کنم احتمال داره کد رو بهم بدن :-/ یعنی اینکه از تاریخش نگذشته

سلام دوستان میخواستم ببینم اگر من هم اکانت پلازم رو فعال کنم و تم KILLZONE 3 رو دانلود کنم احتمال داره کد رو بهم بدن :-/ یعنی اینکه از تاریخش نگذشته
نه دیگه مهلتش تموم شده . فقط یکبار دادند به 10000 نفر و تموم شد .حالا شاید بعدا کلا واسه پلاس بزارند مجانی .

چي داري ميگي قشنگ بودن كيلزون به همون كنترل خاصشه
نه اينكه مثل cod مزخرف بشه
فروش بالای 20 میلیونی mw2 حرف شما رو کاملا تائید میکنه.=))=))
===========================================
نوشته شده توسط Kenji
خب منم دیشب به لطف یکی از دوستان چند دست بازی کردم :biggrin1:
چندتا نکته میخوام بگم، اول اینکه سرعت حرکت کاراکتر بیشتر شده و اون وزن Killzone 2 رو تقریباً دیگه نداره. اسلحه ها هم لگدشون خیلی کم شده. کلاً بازی به fps های Run & Gun خیلی نزدیک شده مثل CoD.
الان من نمیتونم تصمیم بگیرم این تغییر خوبه یا بد. چیزی که مشخصه گیم پلی در مقایسه با Killzone 2 تغییر زیادی داشته. ضمناً لگ هم نداره.

گرافیک هم این چیزی که من دیدم پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته و چشم نوازتر شده مخصوصاً ترکیب رنگ ها، باید خودتون تجربه کنید تا بتونید مقایسه کنید.
بسیار بسیار خبر خوب و مسرت بخشی بود کیوان جان.ممنونم ازتون.:x

دوستان در نسخه ی قبل هم رادک و هم ویزاری رو کشتیم پس با این حساب رهبری هلگاست ها به عهده چه کسانی هست؟؟ در ضمن احتمال داره در این نسخه مبارزاتی در سطحی وسیع و با دشمنانی عظیم الجثه (مثلا ربات هایی بزرگ که هدایت اونها به عهده ی هلگاست ها است ) داشته باشیم؟؟ چیزی شبیه RESISTANCE 2

دوستان در نسخه ی قبل هم رادک و هم ویزاری رو کشتیم پس با این حساب رهبری هلگاست ها به عهده چه کسانی هست؟؟ در ضمن احتمال داره در این نسخه مبارزاتی در سطحی وسیع و با دشمنانی عظیم الجثه (مثلا ربات هایی بزرگ که هدایت اونها به عهده ی هلگاست ها است ) داشته باشیم؟؟ چیزی شبیه RESISTANCE 2
احتمالش خیلی دور از ذهن نمیتونه باشه چون وقتی که داشتم بتا رو بازی میکردم توی background یکی از مپها یه روبات عنکبوت مانند بزرگ رو دیدم که داره میجنگه:-o.کاشکی توی single player ازش به عنوان boss استفاده بشه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or