KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
به نظر من یکی از دلایل بزرگی که این نسل به ماها نمی چسبه همین تریلر ها است که قدیم بزور یکی دو تا تریلر از هر بازی پیدا می شد که اونم اینقدر فشرده و کوتاه بود که هیچی از بازی مشخص نبود ولی الان بعضی 50 درصد بازی ها به کل توسط تریلر ها لو میره
والا نمی دونم این نظر شما هست و کاریش نمیشه کرد. چون من هر کی رو دور و برم میبینم بازی های مورد علاقه خودشون رو دنبال می کنند. مثلا من میمیرم اگه یک تریلر از گیم FIFA بیاد و نتونم ببینم یا اخبار همین KZ و GT و .....

نمی دونم بچه ها فرصت اینو داشتن که ببینن Move با killzone3 چه طور کار می کنه یا نهb-)
ولی یک ویدئو ازش هست لینکش Youtope

یک نگاهی بهش بندازین بد نیست البته (( هیتلر شکست )) می خواد

مینک:>

----------------------------------------
به نظر خودم جالب شده با اینکه کنترل کامل روی دوربین نداره ولی دقت شلیک توی فاصله های دور و به طور کل دقت شلیک بیشتر می شه
اما همون طور که گفتم کنترل کامل و دقیق روی دوربین ندارید و یک مقدار کار سخت می شه #:-s

اگه مثل این درستش می کردن جالب تر می شد این لینک رو هم نگاه کنید

مینک

به نظر من کنترل دوربین این طوری باحال ترهb-)

ما که از الان کلنمون هم زدیم , بچه هارو جمع کردیم یه تجدید پیمان کردیم :d خب چیکار کنیم , حولیم دیگه :d
در کل , پیش پیش حریف میطلبیم >:):d

خب همین چند روز پیش داشتم از این عنوان ( برای پیش نمایش) اطلاعات جمع می کردم که این مطلب رو تو سایت IGN دیدم و گفتم حیفه نکاتی از اون رو نگم.
بخش مولتی بازی شاهد تغییراتی بوده که از جمله ی آن می توان به اصافه شدن دو مد جدید به بازی اشاره کرد.
مد اول Guerilla Warfare نام دارد که به نوعی team deathmatch است با این تفاوت که پس از هر بار مردن شما در کنار اعضای گروه خود بر می گردید. مد دوم Operation است. در این مد شما باید ماموریت هایی را به اتمام برسانید که بعد از اتمام آن ها cutscenes پخش خواهد شد و هم چنین عناصر داستانی در این مد خواهد بود.

killzone-3-20100818095659308-000.jpg

الان زیاد وقت ندارم تا ادامه ی مطلب رو هم بگم فقط این نکته ها رو داشته باشید:
1- در بازی وسایل نقلیه مانند همان جت پک ها و همین روبات وجود خواهند داشت. مشکلی که وجود دارد بالانس کردن این وسایل در نقشه است که سازندگان باید آن را به خوبی انجام دهند.
2- در قسمت ملتوی پلیر می توانید از Move استفاده کنید ولی باز هم مشکل بالانس وجود دارد و معلوم نیست که آیا از این وسیله می توان در مقابل DualShock استفاده کرد؟
پ ن: مشکلی بود به بزرگی خودتون ببخشید.

آخرین ویرایش:
خب همین چند روز پیش داشتم از این عنوان ( برای پیش نمایش) اطلاعات جمع می کردم که این مطلب رو تو سایت IGN دیدم و گفتم حیفه نکاتی از اون رو نگم.
بخش مولتی بازی شاهد تغییراتی بوده که از جمله ی آن می توان به اصافه شدن دو مد جدید به بازی اشاره کرد.
مد اول Guerilla Warfare نام دارد که به نوعی team deathmatch است با این تفاوت که پس از هر بار مردن شما در کنار اعضای گروه خود بر می گردید. مد دوم Operation است. در این مد شما باید ماموریت هایی را به اتمام برسانید که بعد از اتمام آن ها cutscenes پخش خواهد شد و هم چنین عناصر داستانی در این مد خواهد بود.

killzone-3-20100818095659308-000.jpg

الان زیاد وقت ندارم تا ادامه ی مطلب رو هم بگم فقط این نکته ها رو داشته باشید:
1- در بازی وسایل نقلیه مانند همان جت پک ها و همین روبات وجود خواهند داشت. مشکلی که وجود دارد بالانس کردن این وسایل در نقشه است که سازندگان باید آن را به خوبی انجام دهند.
2- در قسمت ملتوی پلیر می توانید از Move استفاده کنید ولی باز هم مشکل بالانس وجود دارد و معلوم نیست که آیا از این وسیله می توان در مقابل DualShock استفاده کرد؟
پ ن: مشکلی بود به بزرگی خودتون ببخشید.
دم گوریلا گرم , کار خوبی کرد این مود Deathmatch رو داد :) جون میده واسه کیل گرفتن :d

خودشون گفته بودند که برداشتند و یک سری تغییرات توش دادن.

تو هم که همش زد حال بزن ...:d

آخه کنترل به این توپی ... درسته عام پسند نبود ... ولی خیلی سنگین و خوب کار شده بود:(

آخه کنترل به این توپی ... درسته عام پسند نبود ... ولی خیلی سنگین و خوب کار شده بود:(
واقعا موافقم . سنگینیِ گیم پلی فوق العاده بود و برای من تجربه-ی بینظیری بود ( هرچند تو نسخه 1 هم بود ولی نه به این زیبایی ) امیدوارم بشه گیم پلی رو بسته به سلیقه-ی بازیباز عوض کرد ( که بعیده :( )

من که به شدت استقبال میکنم از این حرکت:دی امیدوارم این بار موقع بازی کردن دست درد نگیرم:دی
بابی این 100 بار:d مشکلات خودت رو گردن کنترل PS و KZ ننداز:d

پ.ن: خوشحالم بالاخره رسید:d
پس چرا با بازیهای دیگه مشکلی ندارم؟:دی پنکه:دی

پ.ن: >:d<:دی

آخرین ویرایش:
من که به شدت استقبال میکنم از این حرکت:دی امیدوارم این بار موقع بازی کردن دست درد نگیرم:دی
بابی این 100 بار:d مشکلات خودت رو گردن کنترل PS و KZ ننداز:d

پ.ن: خوشحالم بالاخره رسید:d

پس چرا با بازیهای دیگه مشکلی ندارم؟:biggrin1: پنکه:biggrin1:

پ.ن: >:d<:biggrin1:

چون KZ2 هر بازی نیستش بابی:biggrin1: انصافا یک کنترل خاص داره که متمایزش میکنه. به نظر من تنها دلیلی که تو این شماره کنترل رو سبک تر کردن اینه که طیف بیشتری از بازیکنان رو به سوی خودشون بکشند. ضمن اینکه اگر سنگین و مثل نسخه قبل باشه فکر کنم با move سخت بشه کنترلش کرد.

آخرین ویرایش:
دوستان من شنیدم kill zone 3 از تمام قدرت ps3 استفاده میکنه
آیا چنین چیزی واقعیت داره
اینجوری که من شنیدم از تمام قدرت cpu استفاده میشه
صحبت های تبلیغاتی باید باشه دیگه مگرنه روزمون شب نمیشه که!:biggrin1: هر بازی میاد همینه یکی 20% استفاده میکنه اون یکی 120%!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or