Killzone 3 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب چرا شما هم واسه این افراد Marksman انتخاب نمیکنید ؟
ولی این که واسه بعضی ها Killzone 3 سخته اینه چون بازی یه خورده سریع شده نسبت به Killzone 2 ...
ولی من تویه اون مدتی که Killzone 3 بازی کردم . . . Sniper ها رو راحت تر می کشتم ...
اما یه مشکلی هست من از اون موقعه که آپدیت جدید اومده نتونستم آپدیت کنم .... کلا وقتی می خواد آپدیت بشه میزنه 600 دقیقه دیگه تموم میشه .... !

خوب چرا شما هم واسه این افراد Marksman انتخاب نمیکنید ؟
ولی این که واسه بعضی ها Killzone 3 سخته اینه چون بازی یه خورده سریع شده نسبت به Killzone 2 ...
ولی من تویه اون مدتی که Killzone 3 بازی کردم . . . Sniper ها رو راحت تر می کشتم ...
اما یه مشکلی هست من از اون موقعه که آپدیت جدید اومده نتونستم آپدیت کنم .... کلا وقتی می خواد آپدیت بشه میزنه 600 دقیقه دیگه تموم میشه .... !
بعد از یک عمر kz بازی کردن همینو کم دارم با انتخاب Marksman به عنوان کمپر شناخته بشم:)) اخه واسه چی Marksman انتخاب کنم وقتی به راحتی میتونم همه رو بکشم؟این کلاسها واسه نوبایی خوبه که میترسن رو در رو بازی کنن.کلا من و Marksman به هیچ وجه ابمون توی یک جوب نمیره:d.
اگه میبینی ما داریم از kz3 انتقاد میکنیم به خاطر این هستش که زیادی به کلاس Marksman بها داده و با این کارش بازی رو از بالانس بودن انداخته و گرنه kz3 از خیلی از بازیهای روز بهتر هستش ولی به نظر من اگه توی بازی از مزایای kz2 که توی پستهای قبلیم گفتم استفاده میکرد kz3 کاملا بی رقیب میشد.خدا کنه حداقل در اینده یه custom game درستو حسابی واسه kz3 بیاد تا بتونیم یه فکری به حال Marksman بکنیم چون خیلی به بازی لطمه میزنه.من همیشه Warzone بازی میکنم واسه همین وجود کمپر چه توی تیم خودی باشه و چه توی تیم دشمن بازی رو به گند میکشه.
در مورد اپدیت کردن بازی نمیدونم چی بگم چون تا حالا اینجور حالتی واسه من یکی پیش نیومده.بذار psn درست بشه شاید بتونی بازی رو اپدیت کنی.

بابا محسن تو که خودت خبر داری .... اگه Custom Game واسه بازی بیاد که کلا Booster ها حال میکنن ...
بگو کاشکی با آپدیت بعدی یه خورده کلاس Marksman رو تغییرش بدن ... :d

بابا محسن تو که خودت خبر داری .... اگه Custom Game واسه بازی بیاد که کلا Booster ها حال میکنن ...
بگو کاشکی با آپدیت بعدی یه خورده کلاس Marksman رو تغییرش بدن ... :d
خب این حرف تو هم درسته ولی به قول تو کاشکی توی اپدیتهای بعدی حال این Marksman رو بگیرن و یه دستی به سر و گوشش بیارن تا بازی بالانس بشه>:):d

آخرین ویرایش:
به نظر من بهترین پَچی که برا این بازی میتونه بیاد اینه
1.برای هم تراز شدن MARKSMAN با کلاس های دیگه باید اسلحه ی نوع اولش اسنایپر باشه, STA14 رو هم نخواستیم با اون اسکوپ که چه عرض کنم , تلسکوپی که روشه مال این کلاس , برا اسلحه ی نوع دوم هم دوتا اسلحه کمری ها رو بهش بدن بسه..
نمایش موقعیت در رادار ,
تایم رفرش تواناییش هم در حد تَکت و این**********اتور باشه.
از medic هم اون ماشین گان رو بگیرن جاش STA52 رو بدن..
2.بعد از هر بازی تو مُده Warzone , Gwar , فکشن به صورت Random بالانس بشه..
3.استفاده از Mortar فقط مختص کلاس Tactician یا افراد رنک بالا باشه..
4.اسیب پذیری هنگام اسپاون شدن : این مشکل خیلی رو اعصابه , به هزار زور و زحمت میری یه اسپاون پوینت بگیری منتها وقتی یه نفر ظاهر میشه یا چند نفر برای ~2 ثانیه آسیب پذیر نیستند و راحت میکشنت , حالا برای بهبودی یا باید افراد آسیب پذیر باشن یا اینکه وقتی یه تَکت وارد محوطه ی اسپاون پوینت میشه , اسپاون پوینت فریز شه...
5.محسن بگه!!!

به نظر من بهترین پَچی که برا این بازی میتونه بیاد اینه
1.برای هم تراز شدن MARKSMAN با کلاس های دیگه باید اسلحه ی نوع اولش اسنایپر باشه, STA14 رو هم نخواستیم با اون اسکوپ که چه عرض کنم , تلسکوپی که روشه مال این کلاس , برا اسلحه ی نوع دوم هم دوتا اسلحه کمری ها رو بهش بدن بسه..
نمایش موقعیت در رادار ,
تایم رفرش تواناییش هم در حد تَکت و این**********اتور باشه.
از medic هم اون ماشین گان رو بگیرن جاش STA52 رو بدن..
2.بعد از هر بازی تو مُده Warzone , Gwar , فکشن به صورت Random بالانس بشه..
3.استفاده از Mortar فقط مختص کلاس Tactician یا افراد رنک بالا باشه..
4.اسیب پذیری هنگام اسپاون شدن : این مشکل خیلی رو اعصابه , به هزار زور و زحمت میری یه اسپاون پوینت بگیری منتها وقتی یه نفر ظاهر میشه یا چند نفر برای ~2 ثانیه آسیب پذیر نیستند و راحت میکشنت , حالا برای بهبودی یا باید افراد آسیب پذیر باشن یا اینکه وقتی یه تَکت وارد محوطه ی اسپاون پوینت میشه , اسپاون پوینت فریز شه...
5.محسن بگه!!!
با تشکر از هادیه عزیز.خواهش میکنم منو تو این موقعیت قرار نده.من الان نمیدونم چی باید بگم!اقا چرا منو تو این موقعیت قرار میدی!کیه کیییییییییه؟:))
اما از شوخی گذشته من با همه اینایی که گفتی کاملا موافقم مخصوصا مورد شماره 5:d.
واسه شماره 4 من همیشه موقع گرفتن اسپاون پوینت سعی میکنم توی نقطه کور بایستم تا به راحتی همه رو بزنم مثلا جایی که کاملا پشت به دیوار باشم>:) ولی به خوب موردی اشاره کردی چون اگه چند نفر از افراد دشمن همزمان با هم یکجا اسپاون بشن واقعا کار خیلی سخت میشه مخصوصا اگه قابلیتهای کلاس Tactician تا اخر Unlock نشده باشن.
اما بهترین حالت واسه من اینه که توی پچهای اینده Faction Balance به بازی اضافه بشه و قابلیتهای Marksman رو بالانس کنن چون واقعا این بازی بیشترین ضربه رو داره از این 2 مورد میخوره.

خيلي وقت بود مي خواستم اين جا هم پست بدم اما گفتم در جايي كه بزرگان هستن ما نبايد دخالت كنيم
من خودم يكي از بزرگترين فن هاي KZ 2 و 3 بودم و هستم (البته فقط براي 2 هنوز هستم )
يه تاپيك همچين بگي نگي غول پيكري هم براي KZ3 در فروم همسايه زدم (خواستين ادرس بدم)
واقعيت امر هم اينه از KZ3 بسيار نا اميد شدم نمي گم بازي بديه من از باي كردنش لذت بردم اما در قياس با دو بسيار نا اميد شدم

حالا بايد بگم دوست عزيزي كه 5 تا پيشنهاد دادي
در فروم هاي خود KZ يه سري بازيكن (البته توهين به شما نباشه ) نه فقط 5 تا بلكه 25 تا مورد گفتن ( كه به ترد هاي 25 تايي معروف شدن چون يكي دوتا نبودن) زدن و مشكلات انلاين بازي رو گفتن اما كو گوش شنوا و ادم حرف شنو . اون قدر گفتن SPAWN POINT ها رو برگردونيد كه حد نداره . براش ترد زدن راي گيري گذاشتن رفتن اومدن گفتن برگدونيد اما هيچ
حتي وقتي به ماتياس د يونگ گفتن چرا نذاشتين اينارو توي بازي و الانه ملت مي خوان اون ها برگردن خيلي راحت گفت ما فكر مي كنيم اين طوري بهتره و از بازي كه ساختيم حمايت مي كنيم و تهش هم گفت ما كه اين تردها رو نديدم شما ادرس بده ببينيم كه فرد مصاحبه كننده گفت تردهاي 25 تايي !!! و گفت ما تحقيق مي كنيم اما شما اصلا" اثري از بهبود مي بيني

بهش گفتن اين مد جديد يعني OPERATION طرفدار زياد داره ايا نمي خوايد توي DLC هاي بعدي يه چند تا قشنگ ترش رو ارائه كنيد گفت UNLIKELY (دقيق جواب خودشه )

وقتي يه سري ادم نمي يان براي ساخته شون و البته طرفدارشون ارزش قائل بشن مي شه هميني كه هست البته بازي شون هم نا كامل و اين يه واقعيت ه
به شخصه خيلي دوست دار كلا" GG رو تحريم كنم چون مي دونم روي يه اكشن ديگه كار مي كنن اما باز مي خوام منتظر بمونم ببينم چه كار مي كنن ديگه KZ كه نيست كه ما ازش انتظارات قبلي رو داشته باشيم شايد يه چيز جديد باشه كه به بهانه جديدتر بودنش جذاب باشه اما حتي همين عنوان رو هم نه مثل KZ3 كه 85 تا پاش داديم رفت 2 هفته نشده 65 ردش كردم رفت قشنگ مي ذارم با بررسي كامل و پرس و جو مي گيرم كه دوباره الكي ضرر مالي و علاقه اي !!! نكنم

حالا بايد بگم دوست عزيزي كه 5 تا پيشنهاد دادي

البته این پشنهاد من احتمال عملی شدنشون محاله , چون باعث دگرگون شدن هسته ی بازی میشه , در آینده هم کلاس ها دستخوش هیچ تغییری نخواهند شد , تنها امیدی که میشه داشت همین عمومی کردن کاستوم گیمه , ...

To celebrate the return of the PlayStation Network and welcome you back to Killzone 3’s online battlefield, we’ve got a Double XP Weekend lined up! Starting this Friday, May 20 at 17:00 PM UK time, and lasting until Monday, May 23 at 10:00 AM UK time, all XP you earn in Killzone 3’s multiplayer matches will be doubled

از جمعه تا دوشنبه Double XP.
دلیلش رو هم حدس بزنید.
منبع

به احتمال فراوان به خاطر اين كه ملت ديگه نمي رن بازي كنن
GG واقعا" گند زد :(
LOL واقعاً نظریه جالبی بود!

To celebrate the return of the PlayStation Network and welcome you back to Killzone 3’s online battlefield, we’ve got a Double XP Weekend lined up! Starting this Friday, May 20 at 17:00 PM UK time, and lasting until Monday, May 23 at 10:00 AM UK time, all XP you earn in Killzone 3’s multiplayer matches will be doubled

دوستان یه سوال ... من امروز بعد از مدتها رفتم مولتی بزنم ... تو بازی اتفاقات عجیبی میوفتاد ... ملت غیب میشدن ... دشمنا شکل دوستان میشدن ... یهو از پشت چاقو میشدی ... اینا طبیعیه ... من کیلزون 3 زیاد نزدم ولی تو 2 ازین برنامه ها نداشتیم !!!

دوستان یه سوال ... من امروز بعد از مدتها رفتم مولتی بزنم ... تو بازی اتفاقات عجیبی میوفتاد ... ملت غیب میشدن ... دشمنا شکل دوستان میشدن ... یهو از پشت چاقو میشدی ... اینا طبیعیه ... من کیلزون 3 زیاد نزدم ولی تو 2 ازین برنامه ها نداشتیم !!!
داداش اگه از این چیزا توی kz3 نبینی باید تعجب کنی و گرنه اتفاق افتادن این چیزایی که گفتی خیلی وقته طبیعی شده.قضیه kz2 با این یکی کلا فرق داره چون kz2 یه بازیه که دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه.توی kz3 همیشه از این چیزا زیاد میبینی چون ملت بیشتر اوقات غیب تشریف دارن یا اینکه خودشونو شکل هم تیمیهای شما کردنو عین جت چهار موتوره دارن توی مپ اینور و اونور میرن.

آخرین ویرایش:
LOL واقعاً نظریه جالبی بود!

بله بنده خودم توي KILLZONE.COM خونده بودم كه اين يكي از طرح هاي WELCOME BACK ولي اين جمله من بيشتر معناي انتقادي داشت يعني از وضع بد KZ3 خواستم انتقاد كنم و گر نه ملت اگر مي خواستن بازي كنن و حال كنن هيچ احتياجي به اين قر و فر هاي مسخره نبود كه يه سري سوءاستفاده كننده هم بيان از همين زمان ها استفاده كنن براي پيشرفت الكي
الان اين طرح كجاش بويي از هاردكور بودن يا سنگين و اصيل بودن بازيه ؟؟؟

والا ا كه سوالتون رو درست نفهميديم يا همين جواب دوست بالايي جواب سوالتون بود
يا اين كه بايد بگيم خوب اينها از قابليت هاي كلاس هاست ديگه (فكر نكنم اين منظورتون بود !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or