RezaRazeR
کاربر سایت
بلدي چجوري ps3 ت رو با پركسي سرور به pcوصل كني؟ اگه بلدي وصل كن بعد برو بازي كن پينگت ميشه پينگي كه با pc ميگيري ، سرعت دانلودتم همينجور!
نوچ...بلد نیستم...بسیار بسیار بسیار ممنون میشم کمکم کنی
بلدي چجوري ps3 ت رو با پركسي سرور به pcوصل كني؟ اگه بلدي وصل كن بعد برو بازي كن پينگت ميشه پينگي كه با pc ميگيري ، سرعت دانلودتم همينجور!
حالا خوبه تو با این ناراحتیه اعصاب که گرفتی میشینی این همه بازیش میکنی واقعا خدا صبرت بده چون میدونم با این لگ و بودن عزیزان MARKSMAN داری چی میکشی ولی یکم به اعصابت استراحت بدی بد نیست ها. پدر بازیرو دراوردی از بس بازیش کردی:dحالا این روش چه جوریه؟
من که اگر یکی رو هدشات هم کنم مجبورم یکی دو ثانیه صبر کنم تا بیوفته بمیره , حالا اگر تو این زمان طرف به من شلیک کنه این منم که میمیرم , یا اینکه بلافاصله بعد از پنهان شدن پشت سنگر در حالی که در تیر رس بودم بازم تیر میخورم..ناراحتی اعصاب گرفتم..)x
حالا خوبه تو با این ناراحتیه اعصاب که گرفتی میشینی این همه بازیش میکنی واقعا خدا صبرت بده چون میدونم با این لگ و بودن عزیزان MARKSMAN داری چی میکشی ولی یکم به اعصابت استراحت بدی بد نیست ها. پدر بازیرو دراوردی از بس بازیش کردی:d
ولی خداییش من موندم این دیگه چجور CUSTOM GAME گذاشتنه واسه این بازی.واقعا خودشونو مسخره کردن.مگه ادم ........ تشریف داره بره یه بازیه UNRANK بازی کنه.من اگه میخواستم بدون امتیاز بازی کنم میرفتم BOTZONE بازی میکردم که حالش بیشتره نه اینکه بیام خودمو الافه این مثلا CUSTOM GAME کنم.به نظر من یا اینو نمیذاشتن یا اینکه مثل KZ2 یدونه درست و حسابیشو واسش میذاشتن البته بدون قابلیت پسورد گذاشتن تا احتمال تقلب و تبانی کردن توی بازی کمتر بشه.
با این لگ و بودن عزیزان MARKSMAN داری چی میکشی
آقا تایید میشه. خداییش اون تیکه که گفتی marksman مثل وزیر تو شطرنج می مونه رو خوب اومدی. لگ و کمپ بازیو و عدم فکشن بالانس و .... رو میشه تحمل کرد ولی marksman کمپر نامرد.... رو به هیچ وجه نمیشه)x.چیکار کنم فن این سری بودن همینه:d
وقعا بازی کردنش برام خیلی سخته , انگار پلیرها روی درجه ی سختیه سوپر وری الیت در مقابلم بازی میکنند...:d
CUSTOM GAME رو که حرفشو نزن , من برا تست این حالت بزور یه نفر و پیدا کردم...و فکر میکنم هیچ کسی هم سراغش نمیره,...
بزرگترین دسته گلی که گوریلا به آب داده همین Marksman , نقشش تو بازی مثل مهره ی وزیر تو شطرنج میمونه همه جوره بهش حال دادن...سلاحی مثل STA52 که خودش میتونه انحصاری برای یک کلاس باشه رو بهش اشانتیون دادن , از اون طرف بهMedic ماشین گان دادن:-o
اسلحه ی M66 هم که به VC9 گفته زکی..

حالا این روش چه جوریه؟
من که اگر یکی رو هدشات هم کنم مجبورم یکی دو ثانیه صبر کنم تا بیوفته بمیره , حالا اگر تو این زمان طرف به من شلیک کنه این منم که میمیرم , یا اینکه بلافاصله بعد از پنهان شدن پشت سنگر در حالی که در تیر رس بودم بازم تیر میخورم..ناراحتی اعصاب گرفتم..)x
نوچ...بلد نیستم...بسیار بسیار بسیار ممنون میشم کمکم کنی![]()
حالا این روش چه جوریه؟

اینجا جاش نیست ولیمعذرت میخوام شما خودتون تا به حال از این روش استفاده کردین..اینطور که من متوجه شدم اینکار برای توقف دانلود بازی ها یا آپدیت با PS3 و ادامه دادن اونها با PC و انتقالش به PS3..![]()
آره خیالت راحت !دوستان دیشب بازی کردم...کلی حال داد...حسابی رنک آپ کردم...
یه سوال..unlock points به اندازی کافی داده میشه واسه باز کردن همه ی اسلحه ها و ....؟

برو عمو جون میخوای اینجارو هم بکنی مدرن کمپر ؟ :d\دوستان نظرتون چیه بچه ها بیان killstreakهاشون رو بنویسن.یه جور جو رقابت هم درست میشه و باعث میشه بچه ها بیشتر تلاش کنن.
این مشکلو منم با Killzone 3 داشتم.دیروز ظهر،دیشب و امروز ظهر؛ولی دیروز غروب و همین نیم ساعت پیش تونستم بازی کنم.احتمالا Killzone 2 هم همین مشکلو داشته.البته دیروز Brotherhood هم همین مشکلو داشت.ایشالا حل شده دیگه.سلام. آقا یون KillZone2 سرور هاش تعطیل شد؟ یا میشه باز هم بازی ـش کرد؟
امروز هر چس سعی کردم برم KZ2 نشد! همش منو از PSN مینداخت بیرون!
کسی امتحان کرده؟!
این سوال رو برای این توی اینجا میپرسم چون اینجا قبلآ ترد مولتی KZ2 بوده!
من الان میخاستم برم آنلاین این مشگل رو داشتم!!این مشکلو منم با Killzone 3 داشتم.دیروز ظهر،دیشب و امروز ظهر؛ولی دیروز غروب و همین نیم ساعت پیش تونستم بازی کنم.احتمالا Killzone 2 هم همین مشکلو داشته.البته دیروز Brotherhood هم همین مشکلو داشت.ایشالا حل شده دیگه.